How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen Yardım edin 😔

Gireege

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
34
3
6
33
Sacım böyle cok iğrenc oldu ben dogal Bi sarı istedim kuaför beyaza yakın Bı sarı yaptı üstelik dip rengi de kumral boyadı kızılmsı yansımalar var cıngene gibi oldum. Ne olur akıl verin ne yapayım ben

Eklentiler

• IMG_20200126_151926.jpg
    IMG_20200126_151926.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 106
Sadece çok üstten atmış o sarıları, sarılar ne kdar üstten atılırsa o kadar yaşlı gösterir aklınızda bulunsun . Belki tekrar boyatmak yerine cila attırabilirsiniz veya tarak yardımıyla dip boya yaparlar ama tarayarak belli yere kadar oda ombre geçişini sağlamak için sadece uçlarda kalır sarılar

Benım
Sadece çok üstten atmış o sarıları, sarılar ne kdar üstten atılırsa o kadar yaşlı gösterir aklınızda bulunsun . Belki tekrar boyatmak yerine cila attırabilirsiniz veya tarak yardımıyla dip boya yaparlar ama tarayarak belli yere kadar oda ombre geçişini sağlamak için sadece uçlarda kalır sarılar
Benim yine merkeze gitme durumum yok kuaför sacı yıkadıkca beyazlıgın gidecegıni söyledi sizce de öyle mi? Ben evde cila yapabilir miyim peki tek istediği şu beyazların dore sarı gibi durması

Sizce bu kadar beyaz Bi sac yıkandıkca doreleşir mi tatlı Bi sarı olur mu

Eklentiler

• IMG_20200128_090936.jpg
    IMG_20200128_090936.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 91
Toplayınca da böyle görünüyor cok kötü değil mi ya of ne yapsam

Eklentiler

• IMG_20200128_093030.jpg
    IMG_20200128_093030.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 83
hiç de kötü değil çok hoş duruyor gerçekten beğendim.
moral olsun diye söylemiyorum.
bikaç aya kadar uzar diplerdeki sarılarda iner aşağıya daha homojen durur :KK51:

hiç de kötü değil çok hoş duruyor gerçekten beğendim.
moral olsun diye söylemiyorum.
bikaç aya kadar uzar diplerdeki sarılarda iner aşağıya daha homojen durur :KK51:
Cok tesekkur ederim. Benim esmere yakın Bi tenim var sanırım ben kendime bu kadar acık yakıstkramaıdm

Kusura bakmayın ama kuaförün işçiliğini hiç beğenemedim röfle mi balyaj mı ne yapmaya çalıştıysa olmamış maalesef
Genç ve güzel bir hanımsınız ve evet olduğunuzdan yaşlı göstermiş o_O
Beni yanlış anlamayın bu modeli kime yaparsan yap oldugundan yaşlı gösterir :KK64:

Siz nasıl bir şey istemiştiniz ki kuaförden?Ne dediniz tam olarak?

Toplayınca da böyle görünüyor cok kötü değil mi ya of ne yapsam
canım gözün alışmadığı için sana tuhaf geliyor ben şahsen çok beğendimmm :KK200: çok da güzel bu tonu tutturamaz her kuaför yapamaz bunu çok güzel olmuş bence dursun kullan böyle yakışmış

Kusura bakmayın ama kuaförün işçiliğini hiç beğenemedim röfle mi balyaj mı ne yapmaya çalıştıysa olmamış maalesef
Genç ve güzel bir hanımsınız ve evet olduğunuzdan yaşlı göstermiş o_O
Beni yanlış anlamayın bu modeli kime yaparsan yap oldugundan yaşlı gösterir :KK64:

Siz nasıl bir şey istemiştiniz ki kuaförden?Ne dediniz tam olarak?
Ben doreliği olan sıcak tonlarda ombre istemiştim v l la bende anlamadım ne yaptığını guncel foto bırakıcam birazdan. Yıkandıkca sankı rengi oturdu ya da bana öyle gelıyor

Bazen böyle bazende cok kötu görünüyor

Eklentiler

• IMG_20200128_123839.jpg
    IMG_20200128_123839.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 48
Çok hoş görünüyor, ben beğendim rengini şahsen.

Sizi rahatsız eden beyazımsı olmasımı?

Ama baksanıza yaslıllar gibi oldum
Kahküllerini öne alma. yana dogru at.ve fönle.bence güzel olmuş. zamanla gözün alısacaktır.birazda sac uzıycak iyice oturacak rengin..
ilk sarı boyattgımda bence cingene gibi oldum gitti saclarım demiştim ama zamanla alısıyor insan

bana cok güzel geldi bende sarılarımı beyaz yapmaya calısıyorum. Hangi cingenenin sacı bu renk?

Back