Lutfen yardim edin! Ne yapmaya calisiyor?

meraktır o.. hayatına biri girince merak da etmeyecek..katil, maktül yaşıyor mu diye olay yerine dönermiş.

dengesizlik işte öyle engel kaldırıp tekrar engellemek falan olgunluk dışı saçma hareketler aldırmayın

Cok iyi yapmissin sekerim hic donup bakma bile hayatina devam et whatsapptanda bakma bosuna sil gitsin sevmiyorum eskisi gibi diyecegine sevgisini alevlendirmeyi tercih edebilirdi ne biliyim

Evet, tam dengesiz..
Gicik oluyorum hareketlerine, bitmesini istedi ve bitirdi daha ne ugrasiyorsun degilmi..

Cok iyi yapmissin sekerim hic donup bakma bile hayatina devam et whatsapptanda bakma bosuna sil gitsin sevmiyorum eskisi gibi diyecegine sevgisini alevlendirmeyi tercih edebilirdi ne biliyim
Aynen, oylede yapiyorum. Ayrilmak kolayina geldi tabi. Gordugumde yuzune bile bakmiyorum, galiba ona baya koymus olabilir.

Aldirmamaya calisiyorum yinede aklimi kurcaliyor bazen, kendisi bitirmek istedigi halde neden boyle yapar bir insan ya. Cok sinir bozucu
benim eski erkek arkadasımda beni engellemişti nişanlanmış geçenlerde engeli kaldırmış bende senin gibi ne yapmaya calıştıgını falan sorguladım ama sonuç dengesizlik

meraktır o.. hayatına biri girince merak da etmeyecek..katil, maktül yaşıyor mu diye olay yerine dönermiş.
Yok yani, ayrildiktan 2 hafta sonra bile baska kizlara yazdigini biliyorum. Baskalarindan duydum, sinirlendim ve agir bir mesaj attim kavga ettik. Halbuki ayrilirken hic kotu sekilde ayrilmadik, 2 hafta cekmeden baskalarina yazdigini duyunca kendimi cok degersiz hissettim. Bazen birbirimizi goruyoruz beni gordugunde yuzu kipkirmizi oluyor, ya gozlerimin icine bakiyor yada kafasini egiyor. O kavgadan sonra bide yolunu degistirip evime kadar takip etmeside cok sacma. Illede bitirmek istedi, istemiyorsan daha ne diye ilgi cekmek istiyorsunki...

benim eski erkek arkadasımda beni engellemişti nişanlanmış geçenlerde engeli kaldırmış bende senin gibi ne yapmaya calıştıgını falan sorguladım ama sonuç dengesizlik
Sadece engeli kaldirmasi degil, isten gelirken gordum, arabami gordu ve yolunu degistirdi evime kadar takip etti. Her gordugumde deli gibi ilgi cekmek istiyor. Gecen yine gordum disarda arkadaslarla dolaniyorduk, arabaya bindigimde gordum. Oda beni gordu, basti gitti aradan 5 dakk gecmedi geldi onume park etti. Ne yapmaya calistigini anlamis degilim gercekten.

Haahahah aynen:) Bazen komik buluyorum yaptiklarini, cok cocuksu.... Buyude gelllll diyesim var

Zaten oyle yapiyorum, ister istemez yine aklini kurcaliyor neden boyle yaptigi. Gerci konusmak isteseydi konusurdu herturlu yolunu bulurdu. Amaaaaan cokta tin!

açıkca ilgi çekmek istiyor senin onu tekrar aramanı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…