- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Evet, tam dengesiz..kafanı karıstırmaya calısıyor
ilk engelini kaldırdıgında ona yazmanı bekledı
ıkıncı goruşunde ona bakmanı bekledı
eve kadar takıp ettıgınde senden bı tepki bekledi
bekledıklerı olmadı ve tekrar engelledı
dengesiz..
Ilgilense kac yazar, bitmesini istiyen oydu. Artik birdaha aramizda hicbisey olmiyacak diyen oydu.. Onlari dedikten sonra yaptiklari sacma degilmiDemekki hala sizinle ilgileniyor
Aynen, oylede yapiyorum. Ayrilmak kolayina geldi tabi. Gordugumde yuzune bile bakmiyorum, galiba ona baya koymus olabilir.Cok iyi yapmissin sekerim hic donup bakma bile hayatina devam et whatsapptanda bakma bosuna sil gitsin sevmiyorum eskisi gibi diyecegine sevgisini alevlendirmeyi tercih edebilirdi ne biliyim
Aldirmamaya calisiyorum yinede aklimi kurcaliyor bazen, kendisi bitirmek istedigi halde neden boyle yapar bir insan ya. Cok sinir bozucudengesizlik işte öyle engel kaldırıp tekrar engellemek falan olgunluk dışı saçma hareketler aldırmayın
benim eski erkek arkadasımda beni engellemişti nişanlanmış geçenlerde engeli kaldırmış bende senin gibi ne yapmaya calıştıgını falan sorguladım ama sonuç dengesizlikAldirmamaya calisiyorum yinede aklimi kurcaliyor bazen, kendisi bitirmek istedigi halde neden boyle yapar bir insan ya. Cok sinir bozucu
Yok yani, ayrildiktan 2 hafta sonra bile baska kizlara yazdigini biliyorum. Baskalarindan duydum, sinirlendim ve agir bir mesaj attim kavga ettik. Halbuki ayrilirken hic kotu sekilde ayrilmadik, 2 hafta cekmeden baskalarina yazdigini duyunca kendimi cok degersiz hissettim. Bazen birbirimizi goruyoruz beni gordugunde yuzu kipkirmizi oluyor, ya gozlerimin icine bakiyor yada kafasini egiyor. O kavgadan sonra bide yolunu degistirip evime kadar takip etmeside cok sacma. Illede bitirmek istedi, istemiyorsan daha ne diye ilgi cekmek istiyorsunki...meraktır o.. hayatına biri girince merak da etmeyecek..katil, maktül yaşıyor mu diye olay yerine dönermiş.
Sadece engeli kaldirmasi degil, isten gelirken gordum, arabami gordu ve yolunu degistirdi evime kadar takip etti. Her gordugumde deli gibi ilgi cekmek istiyor. Gecen yine gordum disarda arkadaslarla dolaniyorduk, arabaya bindigimde gordum. Oda beni gordu, basti gitti aradan 5 dakk gecmedi geldi onume park etti. Ne yapmaya calistigini anlamis degilim gercekten.benim eski erkek arkadasımda beni engellemişti nişanlanmış geçenlerde engeli kaldırmış bende senin gibi ne yapmaya calıştıgını falan sorguladım ama sonuç dengesizlik
Haahahah aynen:) Bazen komik buluyorum yaptiklarini, cok cocuksu.... Buyude gelllll diyesim varE yani. Zaten burda bi niyet yok. Sizin peşinden kostugunu görmek istemiş sadece o kadar. Aslında kafa tam olarak şu "karsilastik dur bakalım beni gördü ya, dayanamayip yazcakmi" ama siz yazmayınca, geri engellemiş ki onda da kafa tam olarak şu "yaziyosada bilmiyorum engelli bende yaa ne işim olur" yani sözün özü, mala baglamis kendi kendine bi gelin güvey oluyooooo bi kanlı bıçaklı. Tavşan daha küsmüş dağın haberi yok misali öyle kendi kendine yaniay boşverin Allah aşkına ne ugrasiyosunuz 15 yaş ergen aklı taşıyan insanlarLa.
Zaten oyle yapiyorum, ister istemez yine aklini kurcaliyor neden boyle yaptigi. Gerci konusmak isteseydi konusurdu herturlu yolunu bulurdu. Amaaaaan cokta tin!Daha hersey cok taze.
Bende zamaninda ayrildigimizda bi engellerdim bi kaldirirdim. Whatsapp duruma hep beni suclayan cumleler zarardi beyinsiz. Ben ayrilmistim ondan, niyetim barismak felan degildi yani. Sadece merak.
Umitlenme. Oda meraklanmis acaba unuta bildimi beni diye. Inadina mutluyum susu ver
açıkca ilgi çekmek istiyor senin onu tekrar aramanı istiyorSadece engeli kaldirmasi degil, isten gelirken gordum, arabami gordu ve yolunu degistirdi evime kadar takip etti. Her gordugumde deli gibi ilgi cekmek istiyor. Gecen yine gordum disarda arkadaslarla dolaniyorduk, arabaya bindigimde gordum. Oda beni gordu, basti gitti aradan 5 dakk gecmedi geldi onume park etti. Ne yapmaya calistigini anlamis degilim gercekten.
Bitmesini istiyen oydu, neden benden artik ilgi bekliyorki? Neden arayayim onu? Cok sacma degilmi boyle dusunmesi?açıkca ilgi çekmek istiyor senin onu tekrar aramanı istiyor
kendisi ayrıldığı için gururuna yediremiyor muhtemelen o sebeple senden sadece 1 adım bekliyorBitmesini istiyen oydu, neden benden artik ilgi bekliyorki? Neden arayayim onu? Cok sacma degilmi boyle dusunmesi?
O bir adim atsa keske, pisman oldugunu gormek istiyorumkendisi ayrıldığı için gururuna yediremiyor muhtemelen o sebeple senden sadece 1 adım bekliyor
Bekle bi aklindasin su aralar anlasilanO bir adim atsa keske, pisman oldugunu gormek istiyorum