Lutfen yardim edin! Ne yapmaya calisiyor?

sifa24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
15
1
32
Merhaba arkadaslar..

Eski sevgilimle iki ay once ayrildik, nedeni ise beni eskisi kadar sevmiyormus. Kavga ettik ve beni whatsapptan faceten heryerden silmesini istedim, engelledi ve sildigini saniyodum. Engellemis ama silmemis. ayrildiktan sonra hic gormedik birbirimizi.

Ayrildiktan tam bir ay sonra birbirimizi markette gorduk, kipkirmizi oldu ve yuzunu cevirdi, aradan 10 dk gecmisti whatsappa baktigimda engelden kaldirmisti ama ben kaldirmadim. Bir ay engellemedi beni. Sonra bir defa daha gordu beni ama yuzune bakmadim, ilgi cekmek icin elinden geleni yapti.
Aradan iki hafta gecti. Arabayla isten geliyordum, beni gordu yolunu degistirdi ve beni evime kadar arabayla takip etti. O aksami beni yine engelledi ve halen engeldeyim. Ben ayrildiktan sonra hic bir sekilde aramadim sormadim, oda arayip sormadi.
Sizce ne yapmaya calisiyor? Amaci nedir.. boyle yapmasinin sebebi nedir? 2 yillik iliskimiz vardi.. Yardimci olabilirmisiniz..

alışkanlıktır hazmedememedir siz bu tavrınızı koruyun

ne o öyle ? zırt pırt engeli açıp tekrar engelliyor ben çözemedim valla, paradoks gibi adam..

Daha hersey cok taze.
Bende zamaninda ayrildigimizda bi engellerdim bi kaldirirdim. Whatsapp duruma hep beni suclayan cumleler zarardi beyinsiz . Ben ayrilmistim ondan, niyetim barismak felan degildi yani. Sadece merak.

Umitlenme. Oda meraklanmis acaba unuta bildimi beni diye. Inadina mutluyum susu ver

Surekli kontrol ediyosun engeli problem sende umitlenme bosver bitmis gitmis hayvanlik yapan o .. Bakma bile last seen'ine unutmaya calis ! Seni eskisi kadr sevmiyorm deyp iki yillik iliskiyi gozunun yasina bakmadan bitiren vefasizdan hayir gelmez. Ilgilenmeni biyerini kaldirmani umuyor hepsi bu..

Hala alisamadim yokluguna, gerci kavga ettikten sonra birdefa engelledim ve birdaha engeli kaldirmadim, o kaldirdiginda fotografi gozukiyor ondan anladim engeli kaldirdigini zaten. Umursamamaya calisiyorum, oylede gozukiyor zaten ama insan yinede takiyor kafasina, tam hersey yoluna giricek gibi oluyor yine karsima cikip sacma hareketler yapiyor, cok sinir bozucu illaki insanda soru isareti yaratiyor. Amaci ne gibi.

Ego tatmini beklemis ama kısmet olmayinca, yani senden onu kovalayan bi tavır goremeyince geri engellemiş. Sanki yaziyosun arıyorsun sürekli ne diye engel yani bu şimdi. Keko

ne o öyle ? zırt pırt engeli açıp tekrar engelliyor ben çözemedim valla, paradoks gibi adam..
Aynen, herdefa karsilassak ilgi cekmek icin elinden geleni yapiyor. Bende su sacmaliklarina anlam veremiyorum ya, yolunu degistirip evime kadar takip etmesi, gordugu yerde yuzunu asiyor, yuzumede bakamiyor. Engelden kaldirdi bir ay boyunca engellemedi, evime kadar takip ettiginde yuzune bakmadim, aksami yine engele koymus sacma degilmi..

Ego tatmini beklemis ama kısmet olmayinca, yani senden onu kovalayan bi tavır goremeyince geri engellemiş. Sanki yaziyosun arıyorsun sürekli ne diye engel yani bu şimdi. Keko
aynen.. Kavga edip engelledik birbirimizi silmesinide istedim silmemis. markette karsilastigimizda yuzume bakamadi cevirdi kafasini, sonrasi engeli kaldirdi, bir ay boyunca engellemedi, ben engeli kaldirmadim. Nede olsa ayrilmayi o istedi. konusmak isteseydi arardi veya mesaj atardi diye dusunuyorum cocuksu hareketler yapmasin dimi

E yani. Zaten burda bi niyet yok. Sizin peşinden kostugunu görmek istemiş sadece o kadar. Aslında kafa tam olarak şu "karsilastik dur bakalım beni gördü ya, dayanamayip yazcakmi" ama siz yazmayınca, geri engellemiş ki onda da kafa tam olarak şu "yaziyosada bilmiyorum engelli bende yaa ne işim olur" yani sözün özü, mala baglamis kendi kendine bi gelin güvey oluyooooo bi kanlı bıçaklı. Tavşan daha küsmüş dağın haberi yok misali öyle kendi kendine yani ay boşverin Allah aşkına ne ugrasiyosunuz 15 yaş ergen aklı taşıyan insanlarLa.

Senin adım atmanı gelip konuşmanı beklemiş sen konuşmayınca ben o kadar uğraştım şansını kaybetti gibi düşünüyo olabilr

kafanı karıstırmaya calısıyor
ilk engelini kaldırdıgında ona yazmanı bekledı
ıkıncı goruşunde ona bakmanı bekledı
eve kadar takıp ettıgınde senden bı tepki bekledi
bekledıklerı olmadı ve tekrar engelledı
dengesiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…