Lutfen yardim edin morelim cok kotu

SILAYA

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
316
0
296
42
Kizlar ben 25 yasinda 5 yillik evliyim. gecen yil 3 dusuk yaptim. kan pihtilasmasi varmis. hamile kalinca ignelere basliycaklar. ama benim sorunum bu degil. 2 aydir normal adet gunumde adetim basliyo ancak 1 gun yogun 2. gun az 3. gun bitiyo. ne oluyor bana cok korkuyorum neden boyle yoksa menopozami giriyorum. henuz cocugum bile yok. sizce neden boyle oluyo bilgisi olan varsa ne olur bana yardim etsin. cok korkuyorum
sicak banyo falan yaptim ama nafile yok gelmiyo bisey

canım bence bu kadar sıkıntı yapma adetlerinin düzeni sıkıntıdanda bozulur adet söktürücü çaylardan iç bence benimde adetlerim çok düzensiz 2 ayda bir oluyorum bende içmeye başlıycam allah hepimizin yardımcısı olsun

tamam ama benim adetim duzensiz degil gunu sasmaz. ama az oluyorum. ona canim cok sikiliyo
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım öncelikle kendini sakın strese sokma hem üzülüp moralini bozmadan önce bi doktora görün.eminim ciddi birşey değildir gemiş olsun.

canım bu kadar sitrese sokma kendini olabilir belki üşütmüşündür belkide başka birşey olmuştur neden canını sıkıyorsun bekle biraz dahada olmazsa doktora git belkide hamilesindir ondan da az geliyor olabilir neyse canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun :CüvCüv:

kan pıhtılaşması varmış demişsin acaba ondan olabilirmi doktoruna bi danışsana menepoza girceni ssanmıorm yani

canim bendede oluyo seninki gibi 3.gun bitmiyo ama az az geliyo.benim adetim duzensizdi.yeni duzene girdi.sana tavsiyem hic takma kafana.kendi haline birak

arkadaşlar mrb bende 2 düşük yaptım. sebebini bilmiyorum. ankarada bir araştırma yapmak istiyorum. ne olur bana yardım edin. iyi bir prof. varmı tavsiye edeceğiniz ankarada. artık biran önce bebek sahibi olmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

bir ara cocuklarimi dusuk yaptiktan kisa bir sure sonra psikolojik olarak cok taktim neden diye ve 3 gun olan adetim yarim gun icinde olup bitiyordu bu durum 5 ay falan surdu haliyle bu beni SIKIYOR ve solugu doktorumda aliyordum bana doktorum dedi bu gecici bir sorun cunku hic olmamasindansa yarim gun yeterli tabi doktor bunu dedikce ben bir baska doktora daha gittim sanki bu konuyu hic umursama normal hayatina devam et dediler malesef oyle yaptim simdi allaha sukur rahatim bu gecici donem canim ama emin olmak istersen doktoruna sorbirde istersen cunku herkesin sorunu birbirine benzeyebilir fakat ayni degildir sonucta umarim duzelir saglicakla kal.

arkadaşlar doktorunuza sorun ama benim duyduğum kadarıyla adet kanamasının miktarı önemli değilmiş.yakın akrabalarımdan bi teyze kendinin adet kanaması olunca günlük ped kullandığını söyledi.duyunca çok şaşırdık hemde bir iki damla oluyomuş.aslan gibi 3 tanede oğlu var.demekki kanama miktarı çok önemli değil diye düşünüyorum.sonuçta yumurta oluşuyosa ve gebelik oluşmamışsa o yumurta atılıyo rahimden.inşallah rabbim herkese çocuk sevgisini tattırır kimseyi boynu bükük koymaz rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…