lütfen yardım edin kv sorunsalı

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.861
evlendikten sonra kv den değişik değişik tripler gördüm birgün iyi birgün kötü zaten eşimin erkek kardeşini eşimden daha çok sever ondan bahsederken bile sanki hayranlık duyuyor hissi uyandırır. yaptıklarımla yaranamadım bazen sabrımı taşırıyor bende saygısızlık yapıyorum şuan çocuğuma bakıyor biliyorum ki içinden geldiği için değil sadece zorunlu olduğu için yapıyor herşeyim gözüne batıyor biraraya geldiğimizde mutalaka laf soylecek bişi bulurlar gerek kp gerek kv bazen evin en küçük oğlu bile eşim bunları görüyor o bana hak veriyor ama bunun uzerine kavga etmekten yoruldu eşimi çok seviyorum ( misal kp eşime diyorki gel çay içelim eşim yok çocuk durmaz diyor biz eve gidelim kp çocuğu annesine bırak gel oturalım bende eşimin yanındayım resmen bana sen gelme ben oğlumu istiyorum diyor daha neler neler...) ne yapmalıyım tecrübelerinizi bekliyorum ...

Detay yok.
verdiğin örnektede seni istememeleri gibi bişey görmedim cocuk durmuyor demenize karsılık annesi baksın sen gel.
Bunda bişey yok fazla alıngansınız sanırım

Burda iş eşine düşüyor. Karımın olmadığı yerde benim ne işim var diyecek. Ha bana kalırsa beni istemesinler ben evimde otururum hiç de rahatsız olmam

öncelikle eşle kavga etme canım :))
bileceksin bilmiyormuş gibi yapacaksın göreceksin görmüyormuş gibi yapacaksın. eşine şikayet etmeden anlatacaksın bu beni üzüyor. bu durumlardan dolayı üzülüyorum.eşin de görüyorsa tamamdır. ilk zaman tepki vermiyor, ama gördükçe duydukça hak veriyor anlıyor. ama şikayet edersen haklı olsan da suçlanıyorsun ...
kv-kp ye gelince nasıl insanlar huyu suyu nasıl bilemem.eğer patavatsız ise patavatsızdır nerede ne söyleyeceğini bilemez,görgüsüz ise görgüsüzdür vs. huyunu biliyorsan huyuna göre davranacaksın.resmi mesafeli ama soğuk ve kötü değil...
ölmeyecek kadar :))
gelin bize surat asıyor, saygısızlık ediyor,kötü davranıyor dedirtme.Ama mesafeni de koyunca güzelce şu şu sebepten dolayı de tabi sorarsalar :)
eşinin evlenmesini kabullenememişler hala..

mesela : eşim ben annesi odadayız kayınbabam eşimi balkona çağırdı çay içelim diye eşim yok karlarprenside gelsin beraber içelim dedi onun gelmesine gerek yok dedi kayınbabam .... kv : hazır su içiyorum diye her gelişinde laf soyler . misal : eltimler oturmaya geldi salonum komple beyaz eltim çocuğuna vişne suyu getirmiş yanında onu verdi biberonda çocuk biberonu sallıyor dedim ki canım vişne suyu leke yapar hamileyim silememde dedim düşük tehlikemde vardı senin kumaşların leke tutmuyomus dedi bende vişne lekesi çıkmaz dedim neyse çocuktan meyve suyunu almadı yada yanında oturtup içirmedi çocuk salladı durdu şişeyi halım leke oldu bişi demedim kv ye sonra dedim ki böle böle oldu niye en azından çocuğa sen içirmedin ben farkında deilim dedi sende herşeyi laf yapıyorsun dio salonda herkesin duyacağı şekilde konuştuk oysaki eşim bile sinirlendi.

Neden çocuğa bakmak zorundalar?

çünkü annemlerden uzakta oturuyoruz bu onların isteğiydi ben bakarım dedi sonra eltimin çocuğu 4 yaşında benimki 2 aylık anne iki çocuğa bakman zor olur onlarınki büyük dedik kreş ya da anasınıfı olsun mu diyince kv bize sizinkine bakıcı baksın o zaman dedi ...

Hakikaten balkonda baba oğul çay içemez mi niye illa sizinde gitmeniz gerekiyormuş?

Bakıcı bakabilir ne var bunda?
Siz diğer çocuğu bırakmasını istemişsiniz o da size bir seçenek sunmuş.

içebilir tabiki ama o gelmesin demesi benim yanımda normal mi o gelmesin seninle çıkalım dışarı o gelmesin seninle çay içelim kayınvalidede gidecek çay içmeye ben bebekle durcam odada hak mı bu yarın sizde anne olacaksınız ilk ayların ne kadar zor olduğunu göreceksiniz...

Bakıcı bakabilir ne var bunda?
Siz diğer çocuğu bırakmasını istemişsiniz o da size bir seçenek sunmuş.
evet bende dedim ki peki anne o zaman benim burda tanıdığım yok siz bir tane bulun dedim biz bulamayız annenler bulsun dedi annemler 1 saat uzakta bakıcı mı bulcaklar?

Mutlaka zordur yaşayıp göreceğim ama ben bebeğimi kimseye güvenip yapmadım bunları göze aldım çünkü ne annem yanımda ne kv. İlk 1 haftadan sonrada bebeğimle yalnız kalacağım.

köye ev yapmak istiyorlar eşimden para istiyorlar eşimde yeni borcumuz bitti dio biraz kendimizi toplayalım evimiz bile yok önce evimizi alalım ( kaynımların evi ve arabası var ) abinde sende verceksin dio iyide bizim köye yatırım yapacak paramız yok önce evimiz arabamız olsun sonra yapalım diyince sizde sorun çıkarıyorsunuz o kadar para verip eşya almasaydınız dio herşey onların istediği gibi olmalı...

Mutlaka zordur yaşayıp göreceğim ama ben bebeğimi kimseye güvenip yapmadım bunları göze aldım çünkü ne annem yanımda ne kv. İlk 1 haftadan sonrada bebeğimle yalnız kalacağım.
bebek doğduktan sonra konuşalım canım şimdi kolay oluyor tabiki ... planlı bir gebelik olmadı ve mucize bir şekilde bebeğim hayata tutundu kayınvalideme hamileyim diyince hayırlı olsun bile demedi sevinmedi ancak 1 hafta sonra eşime hayırlı olsun diyebildi çocuğunuz olacakmış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…