bikaç yorum daha alırsam belki kafamda az çok bişiler şekiller herkese tşkler...
canım iş sende başlıyor sende bitiyor :)
ama en güzeli sinirlensen de,kızsan da, üzülsen de belli etme. umursamıyormuş gibi yapıp bildiğini okumak.
mesela bizde benim ki iki yüzlü oynar ay kızım ben seni severim şöyle severim böyle severim ben seni ezdirmem vs..ama kimse yokken hele de eşim şehir dışına çıkınca ısırır. kimse yokken ısırır biri varken kp falan çok kibardır kızım kızım der durur.çok abuk subuk beklentileri vardır herşeyi bilmek ister çok afedersin ne ile korunduğumuza cinsel hayatımıza varasıya kadar :)
bende tabi artık öğrendim huyunu suyunu mesela özel hayatımı mı soruyor ay anne ne korunması senin oğlanda tık yok ayol artık erkek gibi görmüyorum bile
para harcamama söylenir ki çalışıyorum ayrıca hamilelik doğum vücudum hızlı değişti ona göre kıyafet de çok aldım bu aralar laf mı etti
ay anne kıyafetim kalmadı insan içine çıkıyorum evde otursam bir eşofman iki tişört tamam da çalışırken olmuyor.
ev kirli mi dedi onun yanında hemen a aşkımmm bak temizliği güzel yapmıyorsun annen beğenmiyor hiç
vs.
onun silahıyla oynuyorum. o bana başkasının gelinini mi övdü ben başkasının kv sini yerlere kondurmuyorum.
mesela yemek yeriz orada övünmeye başlar şöyle güzel yemek yaparım böyle güzel yemek yaparım diye. ben de hemen anne eline sağlık çok güzel olmuş ben evde yemekle uğraşmak istemiyorum zamanımı kocam ve çocuğumla geçiriyorum kocam daha çok ilgi bekliyor dizinin dibinde oturtuyor işte ,
arada da duyduğum olayları onlara duyuracak şekilde söylüyorum yada söyleyeceğimi başkasının üzerinden
mesela arkadaşım şu şu durumdan boşanmış ayy ne görgüsüz aileler var çocuğunun yuvasını yıkıyor. işte falanca gelinine şunu almış bunu yapmış vs
huyunu öğrenince ona göre kendini koru ...ama bu zamana gelene kadar da çok şey yaşadım. yeni yeni toparlıyorum :)