• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardim edin kizlar lutfenn :( ilac kullanımı

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
23
35
Ben hamile kaldigimi ogrenmeden önce ishal ve kusma sikayetiyle doktora gitmistim hamilelik suphesi olduğunu soylememe ragmen doktor flagyl 500 mg yazdi bi sakincasi olmaz dedi ama internette arastrdigima göre ilk 3 ay kullanilmamasi gerekiyormuş. Lütfen bilgisi olan yazsin kizlar zarar vermis midir :( :( :(

Can'ım umarım olmamıştır ama gebeliği öğrenmeden önce içilen ilaçlar çok etkilemiyor diye biliyorum etkilenirse zaten adet zamanına kadar yok ediyor kendini bından sonra dikkat et ilk 3ay çok önemli keseyi gördün mü?

Can'ım umarım olmamıştır ama gebeliği öğrenmeden önce içilen ilaçlar çok etkilemiyor diye biliyorum etkilenirse zaten adet zamanına kadar yok ediyor kendini bından sonra dikkat et ilk 3ay çok önemli keseyi gördün mü?
Hayır canim pzt gidicem doktora inşallah görürüz suan idrarda öğrendim. İnşallah etkilememistir moralim cok bozuk bekleyemedim doktora sormayi burdan yazdim

Canm etki etseydi zaten hamile olmazdn daha yeni öğrenmişsin hiçbişii olmaz.. ben ne ilaçlar kullandm ohooo Rabbim verdimi ilaç milaç etki edemez hayırlısı olsun canm..

Canm etki etseydi zaten hamile olmazdn daha yeni öğrenmişsin hiçbişii olmaz.. ben ne ilaçlar kullandm ohooo Rabbim verdimi ilaç milaç etki edemez hayırlısı olsun canm..
Saol canim inşallah benim ilk olduğu icin cok telaslandim heralde biraz içim rahatladi cok saolun

Bu arada 3 tane ictim sadece kizlar hamile olduğuma bile sevinemedim korkudan
merhaba,benim de böyle bir şüphem var ve şu an o ilacı kullanıyorum korkuyorum açıkçası ama test yapamıyorum şu an. Nasıl oldu sizin durum yillar olmuş ama gene de yazayım dedim. Herhangi bir sorun oldu mu

Back