Lütfen yardım edin kızlar beynimi yedim ya

Herkeste farklı etki ediyor tabi, ben de kullanan arkadaşlarımın gazıyla kullandım onların kimisinde olmuş bu tarz düzensizlikler kiminsinde yok

kişiden kişiye değişiyor tabi. normalde ağrım olmaz mesela benim reglde. bunu kullanıp bıraktıktan sonrakinde ilk gün çok ağrıdı, iki kere ağrı kesici almak zorunda kaldım. yani vücuda olmaması gereken bi müdahale var sonuçta. bence endişelenecek bişey yok. geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize,
Adet olur olmaz doğum kontrol hapına başlıyorum direk uğraşılacak şey değil ya kafam rahat olur en azından. Doğum kontrol hapı kullanırken de hamile kalmıştı benim tanıdığım, yok yumurtalıklarını bağlatan da hamile kaldı vs gibi olaylara takılmak istemiyorum artık. bu şekilde olursa da bütün dünyaca mucize çocuk olarak sahiplenmeli diye düşünüyorum. Kim yazsa üstüne görmüş doktorlar çok nadir görülür diyo benim tanıdığım kimsede de olmadı herkes hamileyken baya regl olmus e regl oldugumuzda da yani hamile olabiliyosak nasıl emin olucaz bu işten valla anlamadım yani

İlacı düzensiz kullandım demişsiniz.İlacı kesersen adet kanaman başlar bu çok normal birşey.Normal adet kanaması bekletemezsin.Tabiki koyu gelecek beklediği için sonra da normal kanamaya dönecek.

İlacı düzensiz kullandım demişsiniz.İlacı kesersen adet kanaman başlar bu çok normal birşey.Normal adet kanaması bekletemezsin.Tabiki koyu gelecek beklediği için sonra da normal kanamaya dönecek.
Tam olarak öyle demedim, şöyle aslında 9 gün kullandım ilacı toplamda ilk günler gayet saati saatine 3 tane kullandım sonra 2 ye düşürdüm ama hep unuttum sabah içtim diğerini gece içtim falan zaten aslında o kahverengi hafif akıntı gibi olan dozu azaltınca başladı. 9. Günde bırakınca o kahverengi akıntı artık baya fazlalaştı 2 gün sonra da normal regl olmusum gibi kanama oldu ve 1 bucuk gün sürdü o yoğun kanama yine kahverengi olarak devam edip bitti. Beni endişelendiren normal kanamanın bu kadar kısa sürmesiydi. Normalde ilk 2 gün dolu dolu gelir aşırı fazla olmasa da 3 gün azalır 5 gün falan sürer. Kafama takılan o oldu yani.

E tamam Can'ım.Yani yüksek hormon verip azalttığın için vücut o şekilde algılayıp böyle saçmalamış öbür adetine düzelir korkma.Çok normal.İlaçsız böyle bir durum yaşasaydın o Zaman bir problem olabilirdi.

Bende o hapı kullanınca bende de aynı şikayetler olur .ilaç etkili bir ilaç

Yerleşme kanaması ilişkiden 6-10 gün sonra gelirmiş. 2 günde mümkün değil.

Yerleşme kanaması ilişkiden 6-10 gün sonra gelirmiş. 2 günde mümkün değil.
Arkadaşlar şimdi yerleşme kanaması böyle 7-8 gün mü sürüyor arada normal regl olup pedler dolduracak kadar mı yani anlamıyorum gerçekten bunu yaşayan bir yakınım da olmadı hiç şimdi durduk yere korkmaya başladım. Zaten ilacı içmeseydim regl olacaktım o dönemde 4. Gün kahverengilikler gelmeye basladı sonra da bırakınca tamamen gelmeye başladı yani bu nedir regl oldum hamile değilim demek ki de diyemiyoruz. İsteyen herkes bebek sahibi olur umarım ama bu kadar ne yumurtlama dönemi değilken ne sperm girişi olmamışken üstüne hemen regl olup daha da hamileysem harbiden yapacak bir sey yok yani yumurtalıklarımı bağlatayım bu yaşta. Baksanıza spiralle, yumurtalıklarını bağlatarak, doğum kontrol hapıyla bile hamile kalanlar var bu nedir yani. Şimdi korkmaya başladım.

O manyak ilac banada aynisini yapmıştı 1 2 aya normale doner.icin rahat etmezse doktora git.
Ben 1 yil once d.k hapini biraktim doktorum simdi adetimi otelemem gerekirse d.k hapi ile yapmami tavsiye ediyor.ole yapiyorum

O manyak ilac banada aynisini yapmıştı 1 2 aya normale doner.icin rahat etmezse doktora git.
Ben 1 yil once d.k hapini biraktim doktorum simdi adetimi otelemem gerekirse d.k hapi ile yapmami tavsiye ediyor.ole yapiyorum
Aynen ben de öyle yapıcam dk haplarında beyaz placeboları almayıp direk yeni kutuya baslayarak da adeti geciktirebiliyoruz büyük konusmak istemiyorum ama bir daha o işe de girişmem. Çok düzenlidir ilk günden beri adetim ne ara kanama ne bir sey. Sadece dk kullandığım ilk 4 ay olmuştu ara kanamalar o kadar bu ilacın normal adet süremi ( kahverengi kan hariç) kısaltması kafama takılmıştı benim. Kilo verdim bu aralar belki de ondan.

O gördüğün yerleşme kanaması değil emin ol. Süre itibariyle imkansız. Yani iki gün içinde olamaz. Çok ya da az kanaması mühim değil her şekilde olabilir. Ama adet oldun diye hamile değilsin emin ol diyemem. Üstüne görme diye bişey var. O sıralarda yumurtlaman olduysa ve rahmine inip tutulacağı zamanda kanaman bittiyse yine hamile kalabilirsin. Biraz karışık oldu. Sperm gitmedi diyorsan korkma.

Kızlar merhaba tekrar,
7sinde (cumartesi günü) regl oldum yine 3 gün normal reglimi oldum öyle şiddetli ağrım falan da olmadı bugun 4. Gun cok az geliyor yine ama kahverengilik falan olmadı hiç bu sefer ama bana yine adet sürem azalmış gibi geliyor bu 9 gün primolut kullanmam yüzünden olabilir mi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…