- 29 Eylül 2017
- 82
- 91
- 34
-
- Konu Sahibi dilberhanim
Valla artık o kadar milyonda birlik dilimin içindeysem zaten yapacak bir sey yok. Ama velev ki oldu bir sey hamile kaldım bu olaydan olduktan 3 gün sonra kanama başlar mı tıbbi olarak imkansız geldi banaNisanlinizla birlikte oldunuz ama hamile kalma ihtimaliniz yok? Tuplerini bagladip ria taktirip hamile kalanlar var. Hem adet geciktirici ictiysen normal bunlar hem illa suphe duyarsan 1 hafta sonra bthcg testi yaptir.
Evet ben de öyle düşündüm yani bekleyen kan kahverengi çıkıyor gibi ama normal adet gibi kan gelmesi zaten bıraktıktan 2 gün sonraydı beni rahatsız eden o şekilde kanamanın yoğun olmasına ragmen az sürmesi oldu o yüzden takıldım. Çoğu kişi de çok sancılı olmuş bıraktıktan sonraki adet ben de öyle olmadı hafif bir karın ağrısıydıo ilaç kanamayı durdurduğu için kanı içerde bekletmiyor mu?
kan içerde beklediği için pihtilasma ve koyulasma olmuyor mu?
sonra adet olurken ilk önce o renk değiştirmiş kan atılıp sonra normal kanama olmuyor mu?
bir defa başıma geldi ayinisi.bunları düşündüm.ve üstünde durmadım.
ertesi ay normal regl gördüm.
ben mi yanlış biliyorum aceba
Yok ya hayatta kullanmam bir daha, hayırlısıyla regl olunca doğum kontrol hapıma tekrar başlamayı düşüyorum bu arada doğum kontrol hapı kullanırken de bende kahverengi ara kanamalar olmuştu ama bırakınca geçmişti.Adetlerim de çok düzenlidir.O berbat ilaç beni de mahvetmişti. Kahverengi adet ve felaket bir agrıyla tatile gitmek zorunda kalmıştım geçen yıl. Tampon bin kat iyi bence tekrar kullanma
Herkeste farklı etki ediyor tabi, ben de kullanan arkadaşlarımın gazıyla kullandım onların kimisinde olmuş bu tarz düzensizlikler kiminsinde yokkorunmuşsunuz. zaten yumurtlama dönemi de değilmiş. hamilelik imkansız gibi.
bu ilaç bir hormonlara müdahale ediyor. bence kahverengi akıntı vs gelmesi normal.
ben de bu ay kullandım tatil için. bıraktıktan iki gün sonra normal adet oldum. rengine vs bakmadım açıkçası. ama kahverengi olsa şaşırmazdım.
herkeste etki farklı olabilir.o tür ilaçlar hormon dengesini alt üst ediyor.Evet ben de öyle düşündüm yani bekleyen kan kahverengi çıkıyor gibi ama normal adet gibi kan gelmesi zaten bıraktıktan 2 gün sonraydı beni rahatsız eden o şekilde kanamanın yoğun olmasına ragmen az sürmesi oldu o yüzden takıldım. Çoğu kişi de çok sancılı olmuş bıraktıktan sonraki adet ben de öyle olmadı hafif bir karın ağrısıydı
Evet kesinlikle herkesin bünyesi farklı, bu tarz ilaçları alıp hormonlarla oynayıp üstüne bir de stres yaşamaktansa doğum kontrol hapıyla dışardan düzenli olarak hormon almak daha mantıklı aslında. Regl günüm şöyle; aslında bugunlerde olmam gerekiyordu ama ilaç yüzünden bu ayın 11 gibi olduğum için daha var döngüyü değiştiriyor çünkü.iki defa ella kullanmak zorunda kaldım.
ikisi dede farklı etkiler gördüm.
yani kendi bedenimiz bile farklı tepkiler verebilir.
başkalarıyla kıyaslamak doğru olmaz.
doğum kontrol ilacını bırakınca bile bende ilk iki gün kahverengi geliyor.
herkesi öyle sanıyordum mesela.
evet değiştiriyor kesinlikle.çok mecbur kalmadıkça kullanmamak lazim.Evet kesinlikle herkesin bünyesi farklı, bu tarz ilaçları alıp hormonlarla oynayıp üstüne bir de stres yaşamaktansa doğum kontrol hapıyla dışardan düzenli olarak hormon almak daha mantıklı aslında. Regl günüm şöyle; aslında bugunlerde olmam gerekiyordu ama ilaç yüzünden bu ayın 11 gibi olduğum için daha var döngüyü değiştiriyor çünkü.