Lütfen yardım edin kafam çok karışık

Liyasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
8
1
31
Arkadaşlar ozellliklede evli olanlar lütfen bana yardım edin ağustos ayında evlenicem ve mayıs başında nisanimiz olacak hem nişan için gerekenler hem ceyiz için alınması gerekenler bide bu zamana kadar yaşayacağım zorluklari soylermisiniz onun dışında annem (kayinvalidem) eski geleneklere çok bağlıdır ve bana hepsinin olacağını söyledi ben onların neler olduğunu sordum ama görürsün dedi lütfen yardım edin

düşünürseniz lifler konusunda ben yardımcı olabilrim :)

Eklentiler

• 12404434_930451743705559_418673244_n.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 44
Ne kadar zaman hızla gecsede düğününe var oyuzden ilk nişanı düşün canım hemen baslamalisin. Bizde nisandan once Aileler aralarinda anlasti bohca istemediler ve sadece nisanlimla ben cikip birbirimize bohca hazirladik.Benimki nisandan 3gun once nisan kiyafetimle beraber geldi bizde nisandan 1hafta sonra goturduk.
Nisandan once yapilmasi gerekenler;
.Tarih netlestirip mekan secimi /ikramliklar/ davetiye basımı (kiz tarafina ait)
.Nişanda calinacak şarkılar(giris,pasta,dans belirtmelisin)
.Nişan kiyafeti/ kuaför secimi(erkek tarafina ait)
.Takı kurdelasi ve ignelik
.Fotograf cekimi istiyorsaniz onuda ayarlamalisin
.Nisanda damada takcaksaniz eyer saati unutmamalisin
Yasayabilecegin sorunlar nişan bohcasi alisverisine cok fazla kisiyle gidersen olabilir en iyisi 2nizin gitmesi olur. Nisan günü de cok fazla sorun çıkmıyor Kuaför parasini onceden alip ödemeyi kendin yapmalısın yoksa orada herbiri damattan para alma cabasinda oluyor ve damat stres olabiliyor en iyisi damat seni çıkışta beklesin görünmesin:)
Salon tutcaksaniz önceden anlasip garson ve fotoğrafcinin nişan esnasinda para istememeleri konusunda anlasin tatsizlik cikmasin. Resim cekilip almayanlarin parasinida sizler ödemeyin.
Takı merasiminden sonra kimin seninle gelip uzerinizden toplayacagini belirle ve onun dışında kimse karışmasın nisan kiyafetini aldigin yerden kesede iste ve toplandiktan sonra hepsini bi posetle icersine atip iceriye gectiginde alip annene teslim et.cok strestlide gözükse sonrasında anlıyorsun boşa strest yapmışım diye güzel telaslar canım Allah tamamına erdirsin.

Tesekkur ederim canım inşallah güzel geçer biraz geç oldu ama hazırlıklara başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…