- Konu Sahibi hayalhatun3434
-
Ben adetten 2 gün önce idrar testi yaptım direk negatifti 3 gün gecikti adetim ama yapmıyorum doktorlar en erken gecikmenin 7.günü yapın diyorMerhaba arkadaşlar 2 hafta önce korunmayı bıraktık eşimle 1eylül yumurtalama günü ve sonrası sürekli ilişki oldu 15 eylül günü adet olmam lazımdı akşam sadece peçeyete bir yada 3 damla hafif kahve pembe kan geldi daha gelmedi sonrası biraz beyaz akıntı 17eylül kan testi yaptım referans aralığı 4.2 sonuç 3.3 sizce hamilemiyim 2 gun sonra tekrardan kan testi yapmama gerek varmı
5 gün bekle yükselme durumu varMerhaba arkadaşlar 2 hafta önce korunmayı bıraktık eşimle 1eylül yumurtalama günü ve sonrası sürekli ilişki oldu 15 eylül günü adet olmam lazımdı akşam sadece peçeyete bir yada 3 damla hafif kahve pembe kan geldi daha gelmedi sonrası biraz beyaz akıntı 17eylül kan testi yaptım referans aralığı 4.2 sonuç 3.3 sizce hamilemiyim 2 gun sonra tekrardan kan testi yapmama gerek varmı
Çok acele etmişsiniz aslında bence 1 hafta sonra tekrar kan verin o zamana kadar regl olmazsanız büyük ihtimalle bir şeyler vardır. Ama kan vermeden önce dilerseniz bir idrar testi yapın evde o zamana kesin sonuç alırsınız belli olur
Pamuğum yükselebilir değerin, çok çok düşük bir değer değil, 2 gün sonra tekrarla
Çok teşekkür ederim canım5 gün bekle yükselme durumu var
Gecikmenin 7nci günü idrar testi yapsam sonuç alırmıyım peki yoksa kan testimi veriyimBen adetten 2 gün önce idrar testi yaptım direk negatifti 3 gün gecikti adetim ama yapmıyorum doktorlar en erken gecikmenin 7.günü yapın diyor
İkiside olur ama bence idrar yap önce ben öyle yapıcam. Yarın genel tahlil verecektim dönerken test alıp bakıcam 5.günde o bile erkenGecikmenin 7nci günü idrar testi yapsam sonuç alırmıyım peki yoksa kan testimi veriyim
Ne biliyim kafam çok karıştı çoğu kişinin adetten önce pozitif çıkıyor insan ister istemez pozitif görmek için erken yapabiliyorİkiside olur ama bence idrar yap önce ben öyle yapıcam. Yarın genel tahlil verecektim dönerken test alıp bakıcam 5.günde o bile erken
Çoğu kişininde adet gecikmesinden 10 gün sonra anca pozitif oluyor, en iyi sabırla beklemekNe biliyim kafam çok karıştı çoğu kişinin adetten önce pozitif çıkıyor insan ister istemez pozitif görmek için erken yapabiliyor
Tamam teşekkürlerÇoğu kişininde adet gecikmesinden 10 gün sonra anca pozitif oluyor, en iyi sabırla beklemek
Kan ver garanro olsunGecikmenin 7nci günü idrar testi yapsam sonuç alırmıyım peki yoksa kan testimi veriyim
Hala adet olmadım dün kahverengi lekem vardı bugun hiç yok test falanda yapmadım ama hiç ümidim yokmerhaba , son durum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?