• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin kafam çok karışık beta HCG

Lütfen bana yardım edermisin ne yapmam lazım hamile kalmak için
Senin ve eşinin detaylı doktora görünmeniz lazım illaki bir problem vardır olmaması için ürolojiye gidince doktora çocuk istediğinizi belirtin tahliler yapılacaktır zaten. Sizde ayriyeten kadın doğum doktoruna görünün dediklerini uygulayın ve strese girmeyin. Stres en büyük problem takıntı yapmayın bu durumu

Senin ve eşinin detaylı doktora görünmeniz lazım illaki bir problem vardır olmaması için ürolojiye gidince doktora çocuk istediğinizi belirtin tahliler yapılacaktır zaten. Sizde ayriyeten kadın doğum doktoruna görünün dediklerini uygulayın ve strese girmeyin. Stres en büyük problem takıntı yapmayın bu durumu
Ürojoli ne oluyor hayatımda hic gitmedim bu sefer çok ümitlenmiştim 😔😔

banada yardımcı olun adetimin bugün 6 gunu gecikmesi afet olacağım gün adet grmedim eşimle birliktelik geçirdim ve ondan sonra 2 gün sık gogus karin kasik ağrım oldu acile çıktım beta 0.1 çıktı ama ondan sonra karin kasik bel ağrım oluyor bas dönmem oluyor ara ara sizce değerlerim yükselmişti yada ne bu bilen anlatirmi lutfen
Yükseldi mi peki

Back
X