- Konu Sahibi hayalhatun3434
-
Hala adet olmadım dün kahverengi lekem vardı bugun hiç yok test falanda yapmadım ama hiç ümidim
VeKan ver garanro olsun
Bugun 4 gün gecikti zaten sol kasık agrim ve belim ağrıyor ve göğuslerimde çatlama varYükselir gibi geliyor benim böyle olan değerler genelde yükselmişti adetiniz gecikirse test verin isterseniz
Sizin ne zaman sonra yükseldi lütfen cevaplarmisiniz merak ettimYükselir gibi geliyor benim böyle olan değerler genelde yükselmişti adetiniz gecikirse test verin isterseniz
Kan verebilirsin varsa çıkar yoksa 1 hafta daha gecikme olur tekrar kan verBugun 4 gün gecikti zaten sol kasık agrim ve belim ağrıyor ve göğuslerimde çatlama var
2 gün sonra baktığımda artmıştı benimkiSizin ne zaman sonra yükseldi lütfen cevaplarmisiniz merak ettim
Bugun acile gitsem beta hgc için bakarlarmı sizce2 gün sonra baktığımda artmıştı benimki
Bugun acile gitsem olurmuKan verebilirsin varsa çıkar yoksa 1 hafta daha gecikme olur tekrar kan ver
Sizinkide benim gibi 3.3 müydu sonucuz2 gün sonra baktığımda artmıştı benimki
Benimki 1.64tüSizinkide benim gibi 3.3 müydu sonucuz
Alırlar mı almazlar mi bilmiyorum bizim burdaki hastane alıyor ne zaman istersen ama sizin hastaneyi bilemem sormanız gerekBugun acile gitsem olurmu
Aldılar sonucu bekliyorum inşallah hamişimdir dua edinAlırlar mı almazlar mi bilmiyorum bizim burdaki hastane alıyor ne zaman istersen ama sizin hastaneyi bilemem sormanız gerek
Sonucu haber lütfen merak ettim hayırlı güzel haberlerle gel inşallahAldılar sonucu bekliyorum inşallah hamişimdir dua edin
Negatif galiba sonucumSonucu haber lütfen merak ettim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Bazen kilo artışı stres gibi etkenler neden olabiliyor adet gecikmesine üzülme lütfen vücudun hamile olman gereken zamanı biliyorNegatif galiba sonucumreferans aralığı 10 sonuç 2 niye böyle oldu neden peki hala adet olmadım
Lütfen bana yardım edermisin ne yapmam lazım hamile kalmak içinBazen kilo artışı stres gibi etkenler neden olabiliyor adet gecikmesine üzülme lütfen vücudun hamile olman gereken zamanı biliyor
Senin ve eşinin detaylı doktora görünmeniz lazım illaki bir problem vardır olmaması için ürolojiye gidince doktora çocuk istediğinizi belirtin tahliler yapılacaktır zaten. Sizde ayriyeten kadın doğum doktoruna görünün dediklerini uygulayın ve strese girmeyin. Stres en büyük problem takıntı yapmayın bu durumuLütfen bana yardım edermisin ne yapmam lazım hamile kalmak için
Ürojoli ne oluyor hayatımda hic gitmedim bu sefer çok ümitlenmiştimSenin ve eşinin detaylı doktora görünmeniz lazım illaki bir problem vardır olmaması için ürolojiye gidince doktora çocuk istediğinizi belirtin tahliler yapılacaktır zaten. Sizde ayriyeten kadın doğum doktoruna görünün dediklerini uygulayın ve strese girmeyin. Stres en büyük problem takıntı yapmayın bu durumu
Üroloji doktoruna eşiniz için gideceksiniz spermiyogram testi isteyecek belki eşinizden gelen bir sorun var ona bakacakÜrojoli ne oluyor hayatımda hic gitmedim bu sefer çok ümitlenmiştim
Hee tamam canım çok teşekkür ederimÜroloji doktoruna eşiniz için gideceksiniz spermiyogram testi isteyecek belki eşinizden gelen bir sorun var ona bakacak
Yükseldi mi pekibanada yardımcı olun adetimin bugün 6 gunu gecikmesi afet olacağım gün adet grmedim eşimle birliktelik geçirdim ve ondan sonra 2 gün sık gogus karin kasik ağrım oldu acile çıktım beta 0.1 çıktı ama ondan sonra karin kasik bel ağrım oluyor bas dönmem oluyor ara ara sizce değerlerim yükselmişti yada ne bu bilen anlatirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?