Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Acy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
367
305
103
Arkadaslar merhaba. 1.5 yildir bebek sahibi olamiyoruz 1 kere kimyasal gebelik yasadim ondan bu korkum.. adetim 2 gun gecikti 2 gundur test yapiyorm pozitif ama sanki silik gbi geliyo yani sizce saglikli bi gebelikmi boyle olup guzel sonuclar alan varmi ? Kan veremiyorm calistigim icin anca 2 3 gun snra verebilirim heyecandan da ölucem yardimci olurmusunuzz :dua:

Eklentiler

• 20181211_103226.jpg
    20181211_103226.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 520
Arkadaslar merhaba. 1.5 yildir bebek sahibi olamiyoruz 1 kere kimyasal gebelik yasadim ondan bu korkum.. adetim 2 gun gecikti 2 gundur test yapiyorm pozitif ama sanki silik gbi geliyo yani sizce saglikli bi gebelikmi boyle olup guzel sonuclar alan varmi ? Kan veremiyorm calistigim icin anca 2 3 gun snra verebilirim heyecandan da ölucem yardimci olurmusunuzz :dua:
Çizgi var bence canım inşallah hamilesindir. Acilde kan verilebiliyor galiba akşam verebilirsin :KK73:

• Beğen
Reactions: Acy
Ya insallah hamileymdir canim yani korkuyo insan sagol eger gidebilirsem mutlaka vericem kan hastane biraz uzakta :)
Silik bir çizgi var canm mutlaka kan ver adetin 2 gün gecmesşne ragmen silik da yeni sanırım. Düşüncelerle kafanı bogacagana gidip ögrenmek daha iyi hayırlısı olsun canm

Silik bir çizgi var canm mutlaka kan ver adetin 2 gün gecmesşne ragmen silik da yeni sanırım. Düşüncelerle kafanı bogacagana gidip ögrenmek daha iyi hayırlısı olsun canm

Dogru soyluyosn canim ama iste isyerinden izin alamiyorm hastaneye 2 gun snra gidebilirim burdan belki yardimci olanlar olur diye sormak istedm tesekkur ederm canim yardmci oldugn icin

Adetin geciktiği halde silik çıkması ya geç döllenmedir yada kimyasal. Benim kimyasal olduğu ay adet gecikmemde silik çıkmıştı. Eğer yumurtlama takibini ovulasyon testiyle yaptıysan geç döllenme olup olmadığını oradan anlayabilirsin. Dilerim sağlıklı bir gebeliktir

Adetin geciktiği halde silik çıkması ya geç döllenmedir yada kimyasal. Benim kimyasal olduğu ay adet gecikmemde silik çıkmıştı. Eğer yumurtlama takibini ovulasyon testiyle yaptıysan geç döllenme olup olmadığını oradan anlayabilirsin. Dilerim sağlıklı bir gebeliktir
Ovulasyon testi kullanmadm malesef sadece 2 gundur gebelik testi yapiyorm sadece bugunku dunden daha koyu kimyasaldan bende korkuyorum umarim kimyasal degildir ...

Canim hic dikkat etmedm 2 3 aydir bebek olayini cikarmistm aklmdan olmuyo diye umudumu kesmistm yani adetimin gectigini bile esim farketti hatirlatti... pko var bende gec yumurtlamis olabilirim
Muhtemelen akışına bıraktığın için bebeğin oldu ;) stress en büyük etkenlerden biri bebek sahibi olmama da hayırlı olsun

• Beğen
Canım hamilesin tebrikler :)
Benim ikinci bebekte de bunun aynısı çıkmıştı ve değerim 73 cikmisti senin de o civardadir muhtemelen.
IMG_20180321_141717.jpg

17-19-21 Mart'ta yaptığım testler bu şekilde gitgide koyulaşmışti. Şimdi oğlum kucağımda çok şükür :anne:

Canım hamilesin tebrikler :)
Benim ikinci bebekte de bunun aynısı çıkmıştı ve değerim 73 cikmisti senin de o civardadir muhtemelen.
Eki Görüntüle 2214242
17-19-21 Mart'ta yaptığım testler bu şekilde gitgide koyulaşmışti. Şimdi oğlum kucağımda çok şükür :anne:

Yaa suan icim rahatladi gercekten peki ilk testi yaptiginda adetin gecmismiydi canim ? Hayirli olsn bu arada saglilla buyut :)

Yaa suan icim rahatladi gercekten peki ilk testi yaptiginda adetin gecmismiydi canim ? Hayirli olsn bu arada saglilla buyut :)

Benim günüm düzenli olmadığı için bilmiyorum canım. Bende de pcos var malesef. Hatta son adet tarihim bile belli değildi :D

Canim hic dikkat etmedm 2 3 aydir bebek olayini cikarmistm aklmdan olmuyo diye umudumu kesmistm yani adetimin gectigini bile esim farketti hatirlatti... pko var bende gec yumurtlamis olabilirim
Canım bende de pko var adetim gecikeli 14 gün oldu bende acaba mı diyorum sonrada sen pkolusun ne hamileliği diyorum :110:

• Beğen
Oyle deme o hicc belli olmuyo bi test yap bence 14 gun cok uzun bi zamann hic yapmadnmi
hiç yapmadım canm :) nasıl dayandın bide bana sor ama inanmıorm hamile olduguma yapmak istemıorm ne zamn yapsm o gün adet oluorm :(

• Beğen
Back