• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin hamile miyim ? :(

Selin2552

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
23
8
1
26
Erkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.

İlişkiden 5 gün sonra hamilelik belirtisi çıkmaz üstelik boşalmada olmamış... Anladık ergensiniz aklınızca dalga geçmek için konu açıyorsunuz da biraz mantık lütfen ya...

İlişkiden 5 gün sonra hamilelik belirtisi çıkmaz üstelik boşalmada olmamış... Anladık ergensiniz aklınızca dalga geçmek için konu açıyorsunuz da biraz mantık lütfen ya...
Hayır asla dalga geçmek amaçlı açmam ama cidden korkuyorum birdaha yapmayacağım zaten inşallah hamile değilimdir

Nur topu gibi hem de :anne:
Böyle şeyler yaşamak istiyorsanız yapacağınız tek şey var; korunmak.

Erkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.
sürtüşme yoluyla ve 2-3 dakika olduysa tabiki hamilesin:kahve:

Tam birliktelik bile olmamış ne hamileliğinden bahsediyosun ki ayrıca hamile kalmaktan korkuyosan koruncaksın ilişki yaşamaya çalışıp ki sizinki hiç ilişki olmamış hamile kalmazsın ama yaşarsanda korunun sonra hamile miyim diye şuraya yazmayın sürtünerekte ilişki nedir ayrıca ya

Her ay böyle düzenli konu açacağına yapma, birgün o vajinana gireceği tutar nasıl diktiririm diye konu açarsın!
Yapma gençliğine yazık , doğru karar verecek yaşta değilsin...
Doğru söylüyorsunuz hata yapıyorum ama bu sefer cidden sondu hamile olmadığım garanti midir

Back