lütfen yardım edin hamile kalma ihtimalim varmı ?

Firstcurse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
10
0
30
şubat 7-12 arasında erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık tam birleşme olmadı sürtünme oldu sadece ve adetim şubat 4ünde başladı 12sinde bitti yani o sürede adetliydim
martın 4 ü gibi adet olmam gerekirken 25inde oldum ve 8 gün sürdü mayıstaki adetiminde şimdiye gelmiş olması lazımdı ve hala olmadım

sürtünmeyle hamile kalınmıyacagını biliyorum fakat olmuşsa ben 8 günlük bi kanama gördüm ağrılı bir şekilde bu adettir diye düşünüyorum

hamilelik döneminde bu şekilde 8 günlük adet kanaması gibi ağrılı kanama görülüyor mu ?

adet olduktan sonra hamile kalma ihtimalide yok değil mi
istediğiniz lafı söyleyin ama bu sorularımı dalga geçmeden cevaplayın lütfen

Hamilelikten sonrada adet görülebiliyor. Halk arasında "üstüne görme" deniliyor.

Hamilelikten sonrada adet görülebiliyor. Halk arasında "üstüne görme" deniliyor.
8 gün çok yogun şekilde kanama gördüm adet sancısı çektşm yanş bu olay yaşanmasa adet oldum diyebilirim ama bu yaşandıgı için kafamda soru işaretleri kaldı
üstüne görme kanaması benim bildiğim daha az ve kısa süreli oluyo yanlış mı biliyorum ve 10 gün içinde olması gerekiyo ben aradan 1 ayı aşkın süre sonra yaşadım

Doğru biliyorsunuz, evet.

öncelikle adet görmüşsünüz zaten böyle bi ihtimal yok ayrıca ilişkiyi zaten adet döneminde yaşamışsınız adet döneminde döllenmeyen yumurtalar atıldığı için kanama görürsünüz yani rahim temizlenir yani döllenecek yumurta olmadığı için rahimde hamile kalma ihtimalniz %0,01 gibi çok düşüktür o da gerçek bir ilişki yaşamışsanız ki dediğinize göre tam bi ilişkide yaşamamışsınız dolayısıyla hamile kalırsanız bu bi mucize olur. yerleşme kanaması 8 gün gibi uzun sürmez genellikle şüpheli ilişkiden 10-12 gün sonra olur ve az sürer. bence kafanızda kurup daha fazla stres yapmayın

Bu aralar baya akintim var adet belirtisi olabilir mi peki

Bu aralar baya akintim var adet belirtisi olabilir mi peki
canım adet olmuşsun zaten kafanı rahat tut.
hiç düşünme bunu bu yüzden olmuş olabilir bende de aynı oluyor senin gibi çok düşünüyorum sonra olmuyor :)
rahat ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…