• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM EDİN ☹️

Melankoliik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
309
178
23
26
Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar.. 3 yıl önce ortak kullanım wcden enfeksiyon kaptım (idrar yolu). Ne yaptıysam geçmedi kullanmadığım ilaç kalmadı, dr. böbrek reflüsü olabileceğinden şüphelendi, fakat tanı konulmadı henüz. Her zaman enfeksiyon var farkındayım, ama hiç böyle olmamıştım. Dün gece karnım mı, kasıklarım mı ne desem bilmiyorum çok ağrıyordu. Sanki adet olacakmışım gibi, ama reglime 14 gün var. Ortalama yumurtlama dönemimdeyim. Az önce wc gitmek için uyandım, kan geldiğini gördüm. İç çamaşırım malesef renkli tam rengini çözemiyorum fakat kahverengi bir lekelenme tarzı. Canım çok yanıyor, idrar yollarım sızlıyor dururken. Yerimde duramıyorum, öyle birşey ki karnımı ağrıtıyor. Bu durumun gebelikle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum, bu kadar erken olması da hoş ayrı bir ilginçlik olurdu. Evliyim kızlar, ama ne yapıcam bilmiyorum. Hangi bölümden randevu almam gerekiyor, üroloji mi kadın doğum mu. Sizce bu sebepten mi 😒

Kadın doğuma gidersen fitil vs tarzı birşeyler verebilir. Yüksek enfeksiyondan kaynaklı bende yaşamıştım hatta koltuğa vs otururken alt tarafım çıkacak gibi hissediyordum o kadar fazlaydı

Kadın doğuma gidersen fitil vs tarzı birşeyler verebilir. Yüksek enfeksiyondan kaynaklı bende yaşamıştım hatta koltuğa vs otururken alt tarafım çıkacak gibi hissediyordum o kadar fazlaydı
Peki geçtimi fitil kullanınca malum enfeksiyona bağlı akıntı oluyor koku yaratıyor. Ne kadar temiz olursan ol her gün duş alan bir insanda olsan önüne geçemiyorsun.. ☹️☹️

Evet geçti doktor fitil suda eriyen bimilaç bir de antibiyotik vermişti . Bol bol da su iç bu enfeksiyon belası ancak ola yola geliyor

Şuan yumurtlama dönemindesiniz sanırım. Ağrı, lekelenme biraz ondan da olur. Kadın doğum da bakıyor
Evet canım tam günüydü ama bilmiyorum hiçbir zaman lekelenmem olmaz yumurtlamada. Kasık ağrısından anlarım fakat, bu enfeksiyon bariz bellli çünkü idrar yaparken yanma oluyor ama kalbime kadar gidiyor sızısı hiç normal değil ☹️

Back