Lütfen yardım edin eşim ve ailesi

Bu durumları çekmeniz için ne zorunuz var?
Yahu yeri geldi anne babalarımızın bir şey istemesini çekmez, of pof deriz ama bu insanlara her gün gönüllü hizmetçilik yaparız, ne mantıkla?
Sen onun ailesiyle tıkış tıkış otur ama eşin senin kendi ailene gitmene izin vermiyormuşmuş, şaka mı bu sen kimsin diyemiyor musun? Aileye gitmek için izin istemek ayrı saçmalık...
Çıldırmamak elde değil şu pasifliğinize..

Çekme ya çekmek zorundamisin ayrı ev baskısı yap ömürlük ne demek iyice sindirmis seni baskı yap kabul etmiyosa topla eşyalarını babanin evine git bine yaa hizmetçi almislar seni sende iyice pismissin hergun halı yıkamak nedir yaa ohh valla bedava hizmetçi bulmuş kayinvaliden sinme susma yapma baskı yap ezdirme kendini başkada yolun yok bazen bı bina yikilmadan yeniden inşa edilemez anlatabildimmi

Eşinizle konusun.Bu hayatı kaldiramadiginizi, benliginizden ciktiginizi en önemlisi mutlu olmadığınızı anlatın.
Yuvanızı kurmayı teklif edin, kabul etmezse resti çekin.Boyle ömür gecmez.

Şahsen eşini ailesine yollamayan, köle hayatı yaşayan kisinin konuşmadan anlayacağını sanmıyorum.Usul budur diye yazdım.

Adam senı sevıyor olsa kandırır mıydı hıc seni ? Evlenırken 2 sene evlendıkten sonra omur boyu. Senı hızmetci olarak almışlar. Hayır nasıl kabul ettin birlikte yasamayı ? Bı adam evını gecındıremeyecekse evlenmesın milletin kızını yakmaya gerek YOk. Şakın çocuk yapma

Benim aklima da baska care gelmedi... annen baban sahip cikmazsa bu adam daha seni cok sömürür

Eşiniz sizi sevmiyor.
O eve köle alarak alınmış gibisiniz.
Eşinize ayrı eve çıkmayı talep edin çıkmazsa BOŞANIN.

Esinize guzel bi dille anlatin kirmadan guzel bi sekilde magduriyetinizi belirtin.haa baktiniz inadim inat diyor o zaman herkes kendi yoluna diyin bu lafi soylemekten korkmayin.cunku sizinki hayat degil.ben bi gun gelen misafire bile katlanamam.gorumcelerine soz soyleme hakkin yok cunku orasi annelerinin evi ama suc esinde seni o evde tutmasin

cok üzüldüm gercekten ben ayrı evdeyim kvlerin evinde kv bi kere keptinn hanım bulaşıkları bu seferde sen yıka dedi diye aglıcaktım eşime kükredim resmen köle mi aldınız siz herkes kendi işini kendi yapsın diye
sizin gece gündüz bitmek bilmeyen bi tempo aileye olan hasret ve ilgisiz bi eş allah yardımcınız olsun

Merhaba

Keske bastan beraber oturmayı kabul etmeseydınız yani o 2 seneyi ailenizin evinde bekleseydınız direk baska eve evlenseydiniz.

Esınızın yaptıgı cok saygısızca 2 sene dıyıp kı bu bıle yanlısta sımdı omurluk demesi nasıl olsa siz sesınızı cıkarmassınız dıye dusunuyor sanırım.

Ben evde yalnız olmadıgım zaman esım bıle oldugu zaman dınlenemıyoeum bazen tamamen yalnız olmak ıstıyorum kanepede uzanıp tum gun tv ızlemek siz bu kadar kısıyle ne yapacaksın allah yardımcınız olsun.

Bır de hem ılgı yok hos tutma yok hem de kendı anneannenıze teyzenıze gıdısınuze ızın yok.. ıyı de neden ızın alıyorsunuz onu anlamadım? Ben gıdıyorum dıyıp gıdın buna karısamaz ki ne esiniz ne kayınvalıdenız

Yani tüm dertlerin toplamı gibi yaa.
İlk önce ailenle sık görüşerek başla. Teyzen anneanneme gitmene karışamaz. Sonra kv ne de ki ben artık sıkıldım kızlarını ayrı verdin benim suçum ne eşin de iki yıl diyerek seni kandırmış resmen. Çocugum da yokken bu işi hallet. Bu ne yaa kabus

gerçek mi konu sahibi?

yoksa bir insan kayınvalide + 10 görümce çoluk çocukla neden yaşamak ister?

ya da neden kendi evinde buzdolabını bile açamıyorum der

anneme gidemiyorum izin alamıyorum

şaka gibi

bu aşk değil evlilik değil

bu kadar mutsuz huzursuz bi evde neden duruyosunuz daha fazla görümce kahrı neden çekiyosunuz madem aileniz sizin üzerinize titriyo ve kocanızı seviyorsunuz güya oda seviyor gidin ailenizin yanına terk edin evi kocanıza da barışmak istersen ev tut eşyaları beğenelim alalım evi döşe anca öyle gelirim deyin. kendinize genç yaşta bu kötülüğü yapmayın. buz dolabından bi şey alırken çekindiğin evde ne kadar mutlu olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…