Çekme ya çekmek zorundamisin ayrı ev baskısı yap ömürlük ne demek iyice sindirmis seni baskı yap kabul etmiyosa topla eşyalarını babanin evine git bine yaa hizmetçi almislar seni sende iyice pismissin hergun halı yıkamak nedir yaa ohh valla bedava hizmetçi bulmuş kayinvaliden sinme susma yapma baskı yap ezdirme kendini başkada yolun yok bazen bı bina yikilmadan yeniden inşa edilemez anlatabildimmiÖncelikle merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum okadar doluyum yorgunum ki hayatımı sizinle paylaşmak istedim. Nasıl başlasam bilmiyorum yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim bu yıl okadar dolu okadar yorucu geçtiki eşimi çok seviyorum oda beni seviyor eminim ama büyük bir sorun var kayıncalidemle yaşıyorum kayınvalidem iyidir arada gülerek laf çarpıtsada benim 6 görümcem var 4 ü evli biri boşanmış bizimle yaşıyor ondan çektiğimi bir ben bir Allah bilir bide 19 yaşında bir görümcem daha var ve sadece bir eltim var herneyse bunlar hergün bizdeler iki görümcem uzak ta yaşıyor ama 2 ayda bir mutlaka 10 gün yatıya kalıyorlar eltim desen evden çıkmıyor 4 çocuğuyla evi alt üst ediyorlar ve şu sorun vardi kayınvalidem temizlik hastası hergün halı yıkanıyor eşim desen tam 12 de yatıyor 11 de odaya giriyor seviyor ama ilgisizin önde gideni iİn vermiyor abisinin yanına gidiyim hepsi beraber gülüyor şakalaşıyor yiyorlar ben ise odamda ağlıyorum çok yorgunum evlenmeden önce 2 yıl beraber olacam demiştim ama eşim ömürlük diyor ben ömür boyu ne yaparım hala bile çekiniyorum buz dolabından bişey alamıyorum çok yalnızım kaynanam tüm görümcelerim i ayrı verdi istemiyorum ev üstünde dedi bana da yazık değilmi ben evlenmeden önce sürekli geziyordum annem babam üzerime titriyordu beş oğlundan sonra gelen kızdım ben çok nazlı çok hasas yetiştim annem ve abilerim hala bile para veriyor tüm ihtiyacımı ben karşılıyorum madiyatları iyi değil ama hergün kızları bize geliyor annemden uzağım ama teyzelerim anneannem burda eşim iİn vermiyor gidiyim gidinceye kaynanamla gidiyorum bi defa gittim anneanneme onunla beraber yemeğe bile oturmadı azına su bile değdir medi gelde ağlama üzülme ne yapmalıyım yardım edin lütfen mobilden yazdığım için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen
Benim aklima da baska care gelmedi... annen baban sahip cikmazsa bu adam daha seni cok sömürürAynen kızım bak herkes söylemiş git ananın babanın dizinin dibine ayrı ev açıp dayayıp döşeyen kadarda gelme babana da soyle abilerinede hiç taviz vermesinler bizim komşu da böyleydi tam 12 kişi aynı evde kaliyorlardi kadın en son anneme ziyarete gidicem diyip istanbulda aydına çıktı geldi bir daha da dönmedi kp geldi almaya babası sen git oğlun gelsin dedi oğlu geldi kızın babası almış damadı gitmiş kahveye herkesi dışarı çıkarmış ruhsatlı silahı vardı bak demiş buna benim canımı sıkma benim kızım size köle değil şimdi git evini aç daya dose öyle gel karını almaya yoksa sakın gelme direk git dava aç ne yapsın damat bey paçaları tutuştu durumu olmayan damat gitti ev tuttu eşyaları aldı geldi karısını aldı gitti
Sömürmek ne kelime ömrünü yer ömrünüBenim aklima da baska care gelmedi... annen baban sahip cikmazsa bu adam daha seni cok sömürür
Yani tüm dertlerin toplamı gibi yaa.Öncelikle merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum okadar doluyum yorgunum ki hayatımı sizinle paylaşmak istedim. Nasıl başlasam bilmiyorum yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim bu yıl okadar dolu okadar yorucu geçtiki eşimi çok seviyorum oda beni seviyor eminim ama büyük bir sorun var kayıncalidemle yaşıyorum kayınvalidem iyidir arada gülerek laf çarpıtsada benim 6 görümcem var 4 ü evli biri boşanmış bizimle yaşıyor ondan çektiğimi bir ben bir Allah bilir bide 19 yaşında bir görümcem daha var ve sadece bir eltim var herneyse bunlar hergün bizdeler iki görümcem uzak ta yaşıyor ama 2 ayda bir mutlaka 10 gün yatıya kalıyorlar eltim desen evden çıkmıyor 4 çocuğuyla evi alt üst ediyorlar ve şu sorun vardi kayınvalidem temizlik hastası hergün halı yıkanıyor eşim desen tam 12 de yatıyor 11 de odaya giriyor seviyor ama ilgisizin önde gideni iİn vermiyor abisinin yanına gidiyim hepsi beraber gülüyor şakalaşıyor yiyorlar ben ise odamda ağlıyorum çok yorgunum evlenmeden önce 2 yıl beraber olacam demiştim ama eşim ömürlük diyor ben ömür boyu ne yaparım hala bile çekiniyorum buz dolabından bişey alamıyorum çok yalnızım kaynanam tüm görümcelerim i ayrı verdi istemiyorum ev üstünde dedi bana da yazık değilmi ben evlenmeden önce sürekli geziyordum annem babam üzerime titriyordu beş oğlundan sonra gelen kızdım ben çok nazlı çok hasas yetiştim annem ve abilerim hala bile para veriyor tüm ihtiyacımı ben karşılıyorum madiyatları iyi değil ama hergün kızları bize geliyor annemden uzağım ama teyzelerim anneannem burda eşim iİn vermiyor gidiyim gidinceye kaynanamla gidiyorum bi defa gittim anneanneme onunla beraber yemeğe bile oturmadı azına su bile değdir medi gelde ağlama üzülme ne yapmalıyım yardım edin lütfen mobilden yazdığım için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?