Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
BU mu seni sevmesi Allah aşkına aldatan başkasına şevk duyan nasıl seni çok seviyo

şöyle bir sağada dön
bazılarınada amma boynuz yakışıyor ha
kuzum devam sen buradaki çıkan sese bakma

Ben dogru mu okudum, fotograflari gostermis, siraya koymus, hangisi olsun diye karisina mi sormus, bu zaaftan mıs yani , erkekler boyleymiş...

Madem hasta, zaaf tedavisi icin birlikte psikiyatriste gidin...

Tum erkekler boyle degil, karakteri bozuk, sadakatsiz, azmış, evliligi hak etmeyen, ruhu hasta olanlar böyle...

Kendinize gelin ve bu durumu hemen aile buyuklerine anlatin, eger tedavi olmazsa bosanacaginizi soyleyin

Bu olanlari kabul etmeyin, adamda hic utanma da yok, pismanlik yok, yaptiklari normal degil bu aldatma boyutunu gecmis sana iskence yapiyor, duygusal siddet bu...

Bu nasi bi adam boyle gelip anlatiyor ya piskin piskin? Adamin kadinlara zaafi olsa iyi bence isin icinde baska bit yenikleri var ben sana diyim cunku yaptigi cok anormal. Bence kac kurtar kendini daha 3.5 yildir evliymissiniz. 10 yilda neler neler ciksr bak bi dusun.

Sende yap hastayım de madem. Yok öyle bir dünya. Hastaliksa madem kocan sapık. Böyle biri benim iş arkadaşımda olabilir. Nolcak sürekli beni arkadaşımı vs. Hayalmi edecek.

Fotoğrafları gösterdi size ve "SIRADAKİ HANGİSİ OLSUN "diyerek görüşünüzü sordu demek. Ne kadar "medeni"bir ailesiniz.Gözlerim doldu....(Aslında okurken daha çok pörtledi ama neyse.)Ama sıkıntı yapmayın.O kadar kusur kadı kızında da olur.Kocanıza haksızlık ediyorsunuz...Lütfen ona yardımcı olun.Sıra önemli çünkü...(Allah'tan konunun gerçek olduğuna inanmıyorum da...)

Tamam deseydin.sende ona asik oldugunu fakat farkliloga ihtiyac duydugunu bunun ask degil sadece bedensel bir istek oldugunu soyleseydin.seks sadece erkeklerin tekelinde degil diyip gecseydin.
Ciddi ciddi bu sekilde sapik bir es varsa ortada tabi dilerim faketir

Listeye aldığı kadınlar da heyecanla sıranın kendisine gelmesini bekliyodur.

eşin kendinden nefret ettirmek için mi yapıyor acaba. senden boşanmak istiyor ama yol bulamadı. bu arada mesajları silme mahkemede delil olarak kullanırsın

ille fake konu açacaksanız daha yaratıcı konular bulun yok bu da olmamış

Konu gercekse eğer sizin gibi kadin olmaz olsun diyorum gurursuz midesiz! yok fake ise eger boyle sapikca bir konuyu uydurmak icin ruh hastasi olman lazim her iki sıktada gecemiyorsun öl bence

Hiç hiç inanmadım. Eşiniz size foto falan atıcak siz de sakin sakin "mesajlaşmaya" devam edeceksiniz. Saçmalamayın allah aşkına ya. Fake bu konu. Fantezilerinizi burda insan içine dökmeyi mi seviyorsunuz

Kocan sapık canim maalesef , bu sapığı sokağa falan salmayın . Böyle adamla aynı çevrede yaşayan kadınlara yazık. Adamın içinden ne pislikler geçiyor . Bide utanmadan arsız arsız anlatıyor. O baktığı kadınlardan birinin ailesinden biri kocanı eline düşürüp bi temiz dövse keşke. Daha neler duyacak bu kulaklar.

Okurken o kadar tuhaf oldum ki, kesinlikle ikinizde iyi değilsiniz. Bu sevgi değil bunda hemfikir olalım öncelikle. bu ilişkide hem hastalık hem sapıklık var. Siz birbinize ait olmayı başaramamışsınız. Bir kadın eşinin bu durumunu nasıl kabullenebilir?

Sen de yap hastalik de! O ne ya.. insallah cidden bi "hastalik" kapar gerizekali..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…