Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Karı kocanın konuştuğu konuya bak ! Tam tencere kapak olmuşsunuz siz , o kadar da kafaya takma. Kocam böyle bişet söylese evde kan gövdeyi götürür herhalde.

Ben sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum. Bir insan nasıl eşine böyle bir konuda sağduyulu yaklaşabilir. Bunu nasıl başarabilir. Bu nasıl bir aşmişlik halidir. Tamam sakin düşüneyim insan başına gelmeden rahat rahat konuşur tabi diyorum ama yok olmuyor.

Ben herhalde sinir krizi geçirirdim.

Sizin yapacağınız hiç bir şey yok. Eşiniz sapik. Eğer düzeltmek istiyorsa uzmandan yardım almalı. Tabi diyelim düzeldi. Sizden giden gitmiş olmaz mı. Tekrar başlayabilir misiniz orasını bilemem.

Ay cinnet geçireceğim simdi. Arkadasım senin kocan SAPIK. Erkeklerin hepsi öyle değil boşuna kendi pisliğini tüm hemcinslerine atarak günah çıkarmaya çalısmasın. Bu bir hastalıktır ruh hastalıgı senin kocanın derhal bir psikiyatriste gitmesi gerekli. Böyle bir adamla aynı evde yaşaman bile kendine hakaret. Nasıl kaldırabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Ayrıca aşık olan bir insan aşık oldugu insandan başkasını düşünmez. Bu kavramı da kirlettiler iyice.
Bence konu sahibi de sorunlu. Eşi sıraya dizmiş bunu anlatmış vs... Kadının dediği tek şey Bunu da ben söylemeyim... ne kadar medenisin sayın konu sahibi

Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
Ay siz şaka misiniz saf mısınız nasıl bir aile bağınız var yok resimlerini atmış da hangisi olsun demiş ailece gidin tedavi olun bence o bebeğiniz e yazık böyle bir ailede büyüyecek.

Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
Mezhebi geniş dedikleri kocanızla siz olmalısınız. İkinizde ruh hastasınız. Sadece sizin gibi bir ailede yetişecek olan çocuğunuza acıyorum

Çok absürt bi durum pek inanamadım .Ama yinede yazayım dursun.
Aldatılıyor olmak herkes de derin yaralar açmayabiliyor demekki...
Ölüp ölüp biten de oluyor böyle hazmadebilen de (birşekilde bazı sebeplerden dolayı veya belli süre daha evliliklere deavm edenler biliyoru ama bukadarı aile kavramını ayaklar altına alanını hiç duymamıştım)
Yani demem o ki şikayetiniz yoksa ki olduğunu hiç hissettirmiyorsunuz, böyle yaşayıp gidin onlar da eşinizin kusurları olsun .ne var bunda ??

Konu bencede gerçek değil hangi kadın bunu bu kadar rahat dinler yada hangi koca muhabbet eder gibi anlatır bide resim atmış da hangisi demiş oha artık

Hahahah kahkaha attım resmen. Sıraya koymuş :):)

Bari hikayenin sonunu bu şekilde baglamasaydin da hemen ele vermeseydin kendini.

konu gercekmi ya bide sanami soruyor snce hangisi die:)) sende hala napcam diosun bu durumda seç bitane onlada yatsin. Enteresansnz valla esin seni sevmiyor kendini avutma

Kocan seni resmen kandiriyor hastaligin arkasina siginarak. Bu nasil midedir soraya koymus icinden hangisi olsub diye sana soruyor. Ve sen mesajinda bir kere bosanmak diye yazmamissin. Bu adam yanlizca cinsel organi icin yasayan bir hayvan. Ne seni ne kucuk yavruyu hakediyor. Kendinize sayginiz olsun bence. Bosayin gitsin. Ben esimden bosandim. Bes yilllik evliydik.evliligimizin son bir yilinda bir kere bile yan yana yatmadik. Ama ne o beni ne ben onu bir kere aldatmadim. Sevgimiz bitmisti ama saygimiz hala vardi. Bosandik onun hayatina birileri girdi. Ben onu bikr bazen sindiremiyorum. Sen doktora mi gidelim diyorsun

Adam gördü sizin zayıflığınızı. Artık sürekli aldatacak ve “napıyım hastayım” diyecek. Sizde nasıl olsa bi kere hasta diye yerleştirdiniz kafanıza böyle bu şekilde ihanetleri kabul edersiniz. Yapmayın Allah aşkına. 6 aylık bebeğiniz var böyle ahlaksız bi ortamda o bebeği basıl büyüteceksiniz? Hastalık kapma ihtimalinize söylemiyorum bile...

Şimdi yorumlara baktım da adam yatacağı kadını sizin seçmenizi mi istedi!!!! Yok artık sizde bunun üzerine boşanma davası yerine konu mu açtınız??!!! Valla bence karı koca klinik vakasınız.

Konuda duygusal ifadeler eksik, bakın böyle yazılmaz. Bu durumda, içinde bulunduğunuz duygu durumu bol bol aralara serpiştirmeliydiniz ki inanmalıydım. Kuru kuru yazıyorsunuz, çabuk anlaşılıyor tadı tuzu kalmıyor ya.
Yok kocası kadın seçtirmiş, bu da anlamak için ılımlı yaklaşmış filan. "Nerenin dünyası orası?" derler adama.
Otur, sıfır.

X