Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
BU mu seni sevmesi Allah aşkına aldatan başkasına şevk duyan nasıl seni çok seviyo

şöyle bir sağada dön :KK14:
bazılarınada amma boynuz yakışıyor ha:KK50:
kuzum devam sen buradaki çıkan sese bakma :63:

Ben dogru mu okudum, fotograflari gostermis, siraya koymus, hangisi olsun diye karisina mi sormus, bu zaaftan mıs yani , erkekler boyleymiş...

Madem hasta, zaaf tedavisi icin birlikte psikiyatriste gidin...

Tum erkekler boyle degil, karakteri bozuk, sadakatsiz, azmış, evliligi hak etmeyen, ruhu hasta olanlar böyle...

Kendinize gelin ve bu durumu hemen aile buyuklerine anlatin, eger tedavi olmazsa bosanacaginizi soyleyin

Bu olanlari kabul etmeyin, adamda hic utanma da yok, pismanlik yok, yaptiklari normal degil bu aldatma boyutunu gecmis sana iskence yapiyor, duygusal siddet bu...

Bu nasi bi adam boyle gelip anlatiyor ya piskin piskin? Adamin kadinlara zaafi olsa iyi bence isin icinde baska bit yenikleri var ben sana diyim cunku yaptigi cok anormal. Bence kac kurtar kendini daha 3.5 yildir evliymissiniz. 10 yilda neler neler ciksr bak bi dusun.

Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
Sende yap hastayım de madem. Yok öyle bir dünya. Hastaliksa madem kocan sapık. Böyle biri benim iş arkadaşımda olabilir. Nolcak sürekli beni arkadaşımı vs. Hayalmi edecek.

Fotoğrafları gösterdi size ve "SIRADAKİ HANGİSİ OLSUN "diyerek görüşünüzü sordu demek. :işsiz:Ne kadar "medeni"bir ailesiniz.Gözlerim doldu....(Aslında okurken daha çok pörtledi ama neyse.)Ama sıkıntı yapmayın.O kadar kusur kadı kızında da olur.Kocanıza haksızlık ediyorsunuz...Lütfen ona yardımcı olun.Sıra önemli çünkü...(Allah'tan konunun gerçek olduğuna inanmıyorum da...)

Tamam deseydin.sende ona asik oldugunu fakat farkliloga ihtiyac duydugunu bunun ask degil sadece bedensel bir istek oldugunu soyleseydin.seks sadece erkeklerin tekelinde degil diyip gecseydin.
Ciddi ciddi bu sekilde sapik bir es varsa ortada tabi dilerim faketir

Konuşma dokümanınız ile mahkemeye baş vurun , boşanma, maddi manevi tazminat davası acın yapacağınız şey bu . Akli başında biri bunu yapar . Adam seks yapacağı kadınların resmini arşiv yapmış ,seçip seçip sevişecek bunun için size soruyor sıradaki hangisi olsun ??? Gerçekten midem bulandı
Listeye aldığı kadınlar da heyecanla sıranın kendisine gelmesini bekliyodur.

eşin kendinden nefret ettirmek için mi yapıyor acaba. senden boşanmak istiyor ama yol bulamadı. bu arada mesajları silme mahkemede delil olarak kullanırsın

ille fake konu açacaksanız daha yaratıcı konular bulun yok bu da olmamış :işsiz:

Konu gercekse eğer sizin gibi kadin olmaz olsun diyorum gurursuz midesiz! yok fake ise eger boyle sapikca bir konuyu uydurmak icin ruh hastasi olman lazim her iki sıktada gecemiyorsun öl bence

Hiç hiç inanmadım. Eşiniz size foto falan atıcak siz de sakin sakin "mesajlaşmaya" devam edeceksiniz. Saçmalamayın allah aşkına ya. Fake bu konu. Fantezilerinizi burda insan içine dökmeyi mi seviyorsunuz

Kocan sapık canim maalesef , bu sapığı sokağa falan salmayın . Böyle adamla aynı çevrede yaşayan kadınlara yazık. Adamın içinden ne pislikler geçiyor . Bide utanmadan arsız arsız anlatıyor. O baktığı kadınlardan birinin ailesinden biri kocanı eline düşürüp bi temiz dövse keşke. Daha neler duyacak bu kulaklar.

Okurken o kadar tuhaf oldum ki, kesinlikle ikinizde iyi değilsiniz. Bu sevgi değil bunda hemfikir olalım öncelikle. bu ilişkide hem hastalık hem sapıklık var. Siz birbinize ait olmayı başaramamışsınız. Bir kadın eşinin bu durumunu nasıl kabullenebilir?

Sen de yap hastalik de! O ne ya.. insallah cidden bi "hastalik" kapar gerizekali..!

X