• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin düşük mü yaptım onu bile bilmiyorum

dejavu9

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
5
0
6
32
İyi günler foruma yeni kayıt oldum konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum.. benim idrar yollarında enfeksiyonum vardı ağrı kesicilier iğne hatta apranax kullandım bir iki gün sonra (yani adet günlerime denk geliyo)bi kaç saatlik kanama oldu kesildi iki gün sonra da kahverengi leke.adete benzetemediğim için gebelik şüphesiyle iki gün arayla test yaptım silik çizgi çıktı ikiside.. muayene oldum ultrason da kağıdın sol tarafında tespit ettikleri yer için D1 10.8mm bişey görünüyor.(resmini yükledim).kist olmadığını söylediler..kan da gebelik gözükmüyor kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz adetim geçeli 6-7 günken gittim muayeneye.. düşük yaptığımı düşünmek acı veriyor:KK42:

Eklentiler

• 2015-12-17 11.36.51.png
    2015-12-17 11.36.51.png
    232,1 KB · Görüntüleme: 96
Hala adet olmadım lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..en azından ultrason görüntüsü kese miydi hiç mi bilen yok :(

Eğer korunmuyorsanız hamile olma ihtimaliniz var sonuçta, neden ilaç kullanıyorsunuz ki böyle risk alıp.

Ultrasondakinin ne olduğunu da doktor tespit edemediyse burada biz ne diyelim şimdi? Aramızda profesör jinekolog bulunduğunu sanmıyorum...

Geçmiş olsun.

Eğer korunmuyorsanız hamile olma ihtimaliniz var sonuçta, neden ilaç kullanıyorsunuz ki böyle risk alıp.

Ultrasondakinin ne olduğunu da doktor tespit edemediyse burada biz ne diyelim şimdi? Aramızda profesör jinekolog bulunduğunu sanmıyorum...

Geçmiş olsun.[/QUOT

Geçmiş olsun.

düşük olduğunu sanmıyorum
çünkü çok sancılı ve kanamalı olurdu
kan testi yaptır bence

Geçmiş olsun.
Sağolun ağrım böbrekler vurmuştu adetime de daha vardı bilemedim haklısınız daha dikkatli olmam gerekirdi cevabınız için teşekkürler

Sağolun ağrım böbrekler vurmuştu adetime de daha vardı bilemedim haklısınız daha dikkatli olmam gerekirdi cevabınız için teşekkürler
ben de idrar yolu enf olduğumda böbreklerime kadar vurmuştu ağrı
allahtan oraya sirayet etmemişti

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Back