Lütfen yardım edin, dayanamıyorum =(

Anladım..
O halde, böyle bi zihniyetten böyle bi laf duymak çok da gurur kırıcı olmasa gerek -bana göre-

İşte sorun da orda.. Böyle bir zihniyetten duymak kırıcı oluyo asıl.. Seviyesi düşük olan insanların senin seviyene ulaşmaya çalışması ve bunun sonucunda da böyle bir söz söylemesi ve bu kşinin eski sevgilin, yani bir zamanlar seni deli gibi sevn kşi olması.. Gerçekten garip :) İnsan ister istemez şok oluo.. Asıl canımı yakan sözleri deil. Bunu duymak.. ,)

Son düzenleme:

Bence şok olmakla yetin.
Dayanamıyorum falan abartı gibi sanki

keske aciklama bile yapmasaydin
bosver gitsin
kafana takmaya degmez bence
sen silki bir daha oyle yanlisliklar olmasin
yuzune dahi bakma gul gec yanindan

keske aciklama bile yapmasaydin
bosver gitsin
kafana takmaya degmez bence
sen silki bir daha oyle yanlisliklar olmasin
yuzune dahi bakma gul gec yanindan

Dogru.. keşke yapmasaydım ama Sonuçta arkadaşım çaldırıp rahatsız etti ve bunu sebep bendim. En azından benim telefonumdan aranmıştı. Suçlu ben gözüküyodum. Yani sim kartı kontrol etseydim bunlar olmazdı diye düşündüm. Yanlıs anlamasın istedim. Ama sonuç malum..
Cidden aklıma geldikçe sinir krizlerine falan giriyorum...
O kim oluyo da bana "Bi git başımdan" diyebliyor, Bu cesareti nerden bluyor Düşünmüo değilim.. Bu biraz da gururun insanı ne kadar esir aldığına bağlı sanırım.

talihsiz bi olay ama bence hiç takma, kendini yıpratmana değecek biri değil belliki..
zaten zamanında böyle bi insana emek vererek yeteri kadar vakit kaybetmişssin..
çünkü bu olaydanda anlaşılıyorki; sevgiyi, fedakarlığı fln hakedecek biri değilmiş..
sen yapman gerekeni yapıp, durumu açıklamışsın..
bence hiç sinirlenme hatta sevinmelisin, bu insanla hala hayatını paylaşmaya devam etmediğin için..
bu arada bana kalırsa msnden flnda sil gitsin..

valla ben olsam hirsimi ona kisaca bir mail yada mesaj atarak alirdim
"sana hasret oldugumdan degil sadece yanlisligi dile getirmek icin yazdim
olurda kendi kendine kuruntular yapmayasin diye belliki cok zoruna gitmis bazi durumlarki
hirsini hakkimda atip tutarak aliyorsun" gibisinden
yada en net bir sekilde hic kaideye almamak

Uzun bir süredir umursamıyordum. Haberi geliodu.
"Umursamıyomuşsun çok bozuluyo" diye..
Ayakta olduğumu görmek batıo heralde :)

evet evet bencede oyle
hazir sende ona yazmisken cemkirerek egosunu tatmin etmek istedi
sadakan olsun :)

Hala duygusal anlamda bişeyler hissediyorsun ki açıklama gereği duydun ve çocuğun terslemesine üzüldün bu kadar...boşversene canım ya bu kendini bilmez arkadaşı saçmalamış resmen..arkadaşlarında bidaha öyle çağrı falan atmasın nasıl becermiş yanlışlıkla eski sevgiline çağrı atmayı sende noyu slmemişsn msni de silmemişsin bu çocuktan bir cacık olmaz -tatlicadiarzu-

Eski sevgilinin yaptıgı büyük terbiyesizlik karaktersizin tekiymis ister inansın, ister inanmasın sen acıklamanı yapmıssın hic üzülme. Aslında ayrıldıgın zaman msn'i telefon numarasını falan silmen gerekirdi eski sevgiliden dost olmaz gerekli olacagını düsünmüyorum yani.

Son düzenleme:
canım öncelikle sen onu msnden silmen gerekirdi....
arkadaşın zaten demiş ama o kişi inanmamış kendi bilir ancak...
sen onun üstüne gidince açıklama lütfunda bulununca afedersin beyfendinin egosu fırlamış...
o yüzden bırak artık bir şey yapma kendi çapında eğlensin neye inanıyorsa inansın sen
zaten gerçeği söylemişsin ne yaparsa yapsın....

bu lafları da unutursun sıkma canını ayrıca gururun da kırılmasın hiç, doğruları sen biliyorsun değil mi.
ama ben hala arkadaşın niye onu çaldırdı anlamadım

ona değer verip açıklama yaparak yalnış yapmışsın hiç birşey demeseydi daha iyi olurdu ozaman yalnışlıkla olduğunu düşünürdü hem zaten arkadaşında anlatmış durumu ne gerek vardıki senin işi kurcalamana... hem çocuk belliki bunu kendisiyle konuşmak için kasıtlı olarak yaptığını düşünmüş bizde arkadaşlarla o yaşlarda böyle şeyleri çok yapardık ve görürdük çağrı msj atardık sonrada yalnışlıkla oldu falan der muhabbete devam ederdik ve gerisi gelirdi tabiki sen buniyette değilsindir ama o öyle olduğunu düşünmüş işte bide msnde karşısına çıkınca tam yalnış anlamış işte sen bundan sonra umursamıyorsan onu kih yüzüne bile bakma konuşma haber gönderme yeter o anlar umursamadığını

Noyu sildim sanıyodum ama sim kartta kayıtlı kalmış. Sim kart özelliğini açmadan da sim kattaki numaralar gözükmüo aslında telefonda. Demekki arkadaş özelliği açmış.. Bilerek mi çaldırdı orası bilinmez tabi.
Msn adresini de silmiştim ama diğer bi tane çok açmadığı vardı. Onu atlamışım. Hazır açık görmüşken de açıklama yapalım da byfendi ynlıs anlamasın dedik. sonuç bu..boshayallersmile

Son düzenleme:
herkesin basına gelebilir o da seni yanlıslıkla caldırmıs olabilirdi inanmamış olması onun içinde yasadıgı seylerden kaynaklanıyo olabilir yani senin onu aradıgını görünce egosu tatmin oldu fakatsen ben aramadım deyince sasırdı ve böyle davrandı takma kafaya ya dgmez bile.

Bana kalırsa açıklama yapmasına gerek yoktu arkadaşınızın ha yanlışlıkla çaldırdı dielim önce çocukla konuşmak yerine size söylemeliydi. Çocuk dönerse size beni aramışsın hayrola die o zmn öyle mi hiç haberim yoktu ark. kurcalıodu yanlışlıkla çaldırmış olabilir diebilirdiniz böylece sizin onu takmadığınız çıkardı ortaya böyle siz üzerinde duruo olmuşsunuz.

Uzun bir süredir umursamıyordum. Haberi geliodu.
"Umursamıyomuşsun çok bozuluyo" diye..
Ayakta olduğumu görmek batıo heralde :)

Bu hissiyatın üzerine yanlışlık bana da inandırıcı gelmedi...

Öyleyse bile tepkisini merak etmişsiniz ve onun da ağır konuşması rahatsız etmiş sizi...

En azından evvelinde umursuyormuşsunuz (mesajlarınızdan açıkça anlaşılıyor bu ki öyle olmasa açıklamalarla zaman kaybetmezdiniz, o da böyle düşünmüş haliyle) artık kendi kendinize dert etmekten kurtuldunuz... Bu da bu tatsız hadisenin iyi tarafı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…