lutfen yardim edin cok kotu hissediyorum

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
ablalarim siz buyuksunuz ben bacaklarimi almama ragmen puruzsuz olmuyor nokta nokta kirmizi seyler var batiklar ve kahverengi lekeler var ben kendimi igrenc buluyorum zaten tuylu biriyim bi de bu sorun cok kafama takiyorum uzuluyorum bacaklarim hep yara kasiniyor bunlar nasil gecer biriniz yardim edin lutfen ben daha 14 yasindayim yardim edin bana lutfen

lütfen yardım edin bu beni yedi bitirdi bende pürüzsüz bacaklar istiyorum

lazerr canim..bnmki öyle düzeldi

peki abla ben daha lazer yaptıramam küçüğüm 18 yaşına gelince yaptırabilirim o yüzden başka çözümü olanlar yazarsa çok sevinirim

canım epilasyon aleti batık yapar arada jiletle al vee sürekli kese yap batıkların zamanal azalır

Konuyu iyi okumadan herkes lazer diyor deliriyorum.14 yaşında bi kiza bile.herkes hemen lazer diyorda bizde bunun bilincindeyiz de.lazeri yaptıracak olsa kişi zaten direkt gider size sormaz
Durumu yoktur belki.lazere git deyip durmayın millete benide delirtmeyin herkes o yolu biliyo bütçe meselesidir.siz makul öneriler bulunda mantıklı olsun

Epilasyon aletini tamamen çıkar canım hayatından.Önce jiletle tüylerini bırak iyice bi uzasınlar şöyle güzelce ama o esnada bol bol kese yap bacaklarına canını acıtacak kadar degıl ama.İyice uzadıktan sonra sir agda ıle al güzelce.Tüylerin azalması için(bu biraz yakan bişey) Agda yaptıktan hemen sonra limon suyu+tuz sür bacaklarına yakar biraz ama faydası oluyor.
En önemliside batıklarla oynama bu kalıcı iz bırakabilir kendi hallerine bırak çıkmayacak gibi gözukenler dahı zamanla cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…