lütfen yardım edin çok kötü durumdayım :(

queennnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
13
0
merhaba ben zeynep 2 gün önce eczaneden aknefug bp5 diye bir sivilce ilacı aldım yüzümün her yerine sürdüm yattım ve kalktığımda yuzumun her yeri şişmişti özellikle gözlerim cildim çok kurumuştu sanırım çok tahriş etmişim bol bol nemlendirici kullanıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin gözümün etrafı mosmor ve çok şiş yüzüm aşırı gergin cildim hafif soyuluyo gibi mahvettim kendimi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: ne yapmalıyım gece nemlendirici surdum yattım kalktım yıne aynı geçmiyo ya ufff yüzüm ve gözlerim çok kotu görünüyor :KK43::KK43::KK43:

bu ilacı dr mu verdi peki?
Ben de kullanmıstım bi ilaç dr tavsiyesi ile biraz yüzümü şişirdi ama sizinki biraz fazla geldi bana..bir baksanız receteye yan etkileri neler:44:

bu ilacı dr mu verdi peki?
Ben de kullanmıstım bi ilaç dr tavsiyesi ile biraz yüzümü şişirdi ama sizinki biraz fazla geldi bana..bir baksanız receteye yan etkileri neler:44:

hayır arkadsım tavsiye etti bende ucuz diye alıyım kullanıyım dedim kullanmaz olaydım :KK43:
yan etılerne kızarıklıklar yanma hissi hafif soyulmalar yazıyo ama benim oyle bişey degil düşünün nemlendirici surunce bile çok yanıyo :KK43: cildim pütür pütür oldu gozlerim çok şişti ozellikle altları :KK43:

hayır arkadsım tavsiye etti bende ucuz diye alıyım kullanıyım dedim kullanmaz olaydım :KK43:
yan etılerne kızarıklıklar yanma hissi hafif soyulmalar yazıyo ama benim oyle bişey degil düşünün nemlendirici surunce bile çok yanıyo :KK43: cildim pütür pütür oldu gozlerim çok şişti ozellikle altları :KK43:

Tüh yaa...Keşke bi uzmana görünseydin bence yarın için acil randevu al derim cnm:KK53:

Vakit kaybetmden bi dermatoloğa görünün.ben de svlce için cok ilac kullandm şişme falan oluyodu ama sznki kadar fazla değl.vakt kaybetmyn derim.

X