• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok korkuyorum :(

Dryaozckr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
6
2
6
26
Konuya şöyle başlayayım 2 aylık evliyim ve 3 gün oldu adetten çıkalı ve çocuk istiyoruz bende bugün halı yıkıyordum ve halıyı kaldırmaya çalışırken fayansa popomun üzerine düştüm canım acımadı fazla ama kanamam oldu şimdide karnım ağrıyor çok korkuyorum lütfen yardım edin aydınlatın beni :((

3 gunde cocuk olmaz daha yumurtlama gunun bile gelmemis canim dusmenin etkisiyle olan bir kanama olabilir belki ama cocuk olacagini sanmiyorum ama bir saglik sorunu olusmus olabilir dr a gorun agrin devam ederse

3 gunde cocuk olmaz daha yumurtlama gunun bile gelmemis canim dusmenin etkisiyle olan bir kanama olabilir belki ama cocuk olacagini sanmiyorum ama bir saglik sorunu olusmus olabilir dr a gorun agrin devam ederse
Anlıyorum, çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz

Acile git yere düştüm kanamam oldu diye .
Hamileliğin üstüne adet geçirme gibi bir olasılık var çünkü .
O ihtimal olmasa da kanaması sağlıklı değil .

Ustune gormede kanama adet kanamasi gibi olmaz zaten mutlaka farkina varirdi baska birsey oldugunun..kan makattanda gelmis olabilir
Yani üstüne görme gibi bişey olmadı çünkü benim adet dancılarım çok şiddetli son adetimde aynı şekilde çok şiddetli geçti ve olsaydı fark ederdim

Kanaman olunca ne olduğunu düşündün ne için aydınlatalım sizi, birde destur çocuk öyle üstüne ceket atmayla olmuyor az sabır

Ben yumurtlama gümünde değil, adetim gittikten hemen 1 gün sonra hamile kalmışım. Bu yüzden acil doktora gitmeniz daha mantıklı olurdu

Back