Lutfen yardim edin cok acil!!!

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
34
Ankara
5 gun once surtunmeyle iliskiye girdim ve o zevk suyu tam vajina girisine akti ben bakire oldugumdan dolayi onemsemedim
o yuzden 5 gun sonra dank etti bana bugun bi aklima dustu internetten baktim ve hamile olma ihtimali var diye okudum her yerde ,yani sabahtan beri arastiriyorum delircem hakikaten bunu yazarken de utandim
Gebelik testi alsam cikmazmis 5 gun oldu daha ertesi gun hapi icin gec kaldim ve regl olmama 10 gun var ben nasil anlicam ve ne yapicam lutfen bu konuda bilgisi olanlar bana yardim etsin gercekten yardima ihtiyacim var

Adet tarihini beklemeniz laxim en dogru sonuc icin ayrica Rabbim islah etsin herhalti yiyip hala bakireyim diyebiliyosunuz ya PESSSSSSS!!!!!!!

Zevk suyu vajinana mi aktı? Zevk suyu zaten senin vajinandan akan bir sıvı. Mantiksal olarak bile ters hamile kalman.olamaz oyle bir sey.ama tekrar sormak istiyorum.erkek arkadaşın bosaldi mi vajinana? Yoksa senin kendi zevk sivin kendi vajinana mi girdi? Eger 1. Ise hamile kalma ihtimalin var ama düşük cunki regli bittikten 1 hafta sonra hamilelik riski yuksektir reglin bittikten 10 ve 14. Gun arasi tehlikelidir.ama sen reglime 10 gun var diyosan bu risk cok cok az demektir.Ha ama 2. Ise cevabin zaten hamilelik düşüncesi bile imkansız.

Ama ben senin yerinde olsam kan testi yaptırırım. Bu olay şakaya gelmez.hele ki su yorum yapan sozde namus bekcisi soney gibi dar görüşlü insanlarla dolu bir ulkede yasarken.

Bir de soney sana sormak istiyorum, bekaretin ( kizlik zarinin) kadın vucudundaki işlevinin ne olduğunu biliyor musun? Bence bilmiyorsun, hatta yanlış biliyorsun.Ben senin dar görüşünü genisletmek adına bir aciklama yapayım. Kızlık zarı, sizin gibilerin namus dediğiniz et parçası, 0-15 yas arasında bizim vücudumuzu mikroplardan ve organizmalardan korumak icin vardir.bir genc kiz Regli gormeye başladığı gun kızlık zari gorevini yitirir. Namus, seref ve masumiyet sirasiyla kalpte ve akılda olur. Namusu bacak arasinda arayan sizin gibi zihniyetler yuzunden ülkemden utanır hale geldim. Su halinize bir bakin, yardim isteyen birini aşağılayacak kadar dusmussunuz. Hadi bana cevap ver soney, bakire olmayana Allah'siz dinsiz namussuz muamelesi yapıyorsun ama evlenmeden bir suru kadinla beraber olan adamin sırtını sivazliyorsun delikanli diyorsun. Soyle bakalım hangimiz haklı? Namusu serefi ve dini bekaretle bagdastiran sizler degismedikce bu ulkede cok can yanacak.yazik sana ve senin gibilere...

Sakın stres yapma. Kendi kendine adetini geciktirirsin. Hiçbir şey olmaz merak etme. Millet neler yapıyo hamile olmak için. Olduysa çok marifetliyim diye sevinebilirsin

adetime 10 gün var diyosun ve 5 gün önce olmuş bu olay doğal olarak 14 gün kala tamda riskli dönem.. Ve bu şekilde hamile kalan tanıdğım var benim muhakkak kan testi yaptır kan testinde adetine 5 gün kala falan çıkıyor benm idrar tahlilinde adet günüme 4 gün kala çıkmıştı..

Ben olaya başka açıdan bakıyorum. Bu haltı yiyen iki kişi eziyeti ise kadına kalır hep. Evliysen bile kürtajdı yok doğumdu hep acı hep acı; ( ha kaldı ki bekarsan kolla kendini adam kaçar derdinle kalakalırsın. Korunmasız ilişki sadece gebelik değil bir çok Zührevi hastalık kapmanIza da sebep olur ki pek eziyetli haller;/

Yardım ve bilgi almak için yazanları lütfen küçük düşürücü cümlelerle üzmeyiniz zaten üzülmüş buradan bir sürü aşağılayan cümle kursanızda olan olmuş bir kere zaten korkarak yaptığına bin pişman baksanıza.....

Burasi insanlari yargilamak icin degil sorularimizi rahatca sorabilmek icin var. Anlamiyorum boyle dusunem insanlari. Madem kizin sordugu soruya istedigi cevabi vermeyeceksin neden laf olsun diye insanlari uzuyorsunuz.

Git hastaneye ve kan aldir.ama kan aldırma amacinin kansizlik oranina bakmak icin oldugunu soyle.doktoruna götür sonucu o da sana gebelik varsa soylet zaten.sakin gebelik icin kan testi yaptirma. 18 yasinin altindaysan ortaya cikar bu durum

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…