Lütfen yardım edin, biraz uzun ama akla çok ihtiyacım var:(

o şimdi başka çok ama çok guvendıgı ve en gec yaza kadar yuva kuracagı başka bır kızla meşguldur

Hic arayip sorma aradan bir ay gecsin simdiki gibi dusunmiceksin.arayip kiymete bindirme.eger nasibinde o varsa zaten eninde sonunda olucak olur.

Bir de bana, sen ufak bir hatayı affetmiyorsun, sen bir hata yapsan ben affetmeyecek miyim, kestirip atıyorsun, yarın öbürgün maddi sıkıntıya düşsek bavulunu da alıp gider misin,senin gönlün yok bence bahane uyduruyorsun ,ben çok iyi bilirim böyle durumları dedi,ben de ona gönlüm olmasaydı gel buluşalım der miydim sana dedim, o da demezdin ama ama bu kadar kolay kestirip atılmaz dedi, bu sözler ikilemde bırakıyor beni ,onu kırmış olabileceğimi de düşünüyorum,ilk defa biriyle konuştum internette,ilk ve son, diyorum ben de iyi niyetli bir insanım, ya o da öyle idiyse

Ben on ısınmıştım ama güvensizlik...kuruntu mu yaptım acaba diyorum

sesini duymadigi, yüzünü görmedigi bi insanla evlilik planlari yapan bi adam bana pek
normal gelmedi acikcasi.
evlilik bu kadar basit bi karar mi ?

bana sen yazacakmissin gibi geliyor, cünkü bi sürü soru isareti var kafanda
ve bunlarin cevabini almadan icin rahat etmeyecek gibi
bi arkadas demis, madem hayatindan cikarmayi düsünmüyordun
neden resti cektin?

bi insanla yüz yüze görüşmeden iyi midir kötü müdür anlayamayız ama en azından izlenimlerimiz olur." yok şöyleyim yok böyleyim, yuva kuracağım seninle. sen tam aradığım tipsin" vs klasik erkek lafları. artı çocuk baştan güven sarsıcı şeyler yapmış. elinden kaçırmamak için evlenmek istiyorum diyo. bi erkek bu kadar kolay bi şekilde de evlenmek istiyorum demez. ki erkek milleti onla çıkar ona bakar buna bakar evlenmeye geldi mi kimseyle çıkmamış kız arar!! çok doğru bi tepki vermişsin. arama adım atma. nasipte varsa olur.

Başkası açmış benim adıma demiş ya, başkasının açtığı hesabı nasıl donduracak acaba??

blöf değildi, öyle bir an geldi ki bu adam seni gerçekten istemiyor diye geçti aklımdan,hani karşınızdaki bişeyler söyler, biraz da birikim vadır kendi kendinize dersiniz tamam bu beni kalpten istemiyor, hissiyat yani.Sonradan dediği laflar yüzünden ya dedikleri doğru idiyse diye düşünmeye başladım, o yüzden mail atsam mı atmasam mı, gerçekten hata mı yaptım diye düşünüyorum.

blöf yapmışsın
yalvarsın arasın istemişsin
blöf elinde patlamış
günleri saymışsın
şimdi de geri arasam mı diyorsun
bu kadar çok istiyordun neden baştan hayır dedin o zaman

Erkek arkadaşındı sanırım,Allah a havale et,hakkında hayırlısı,aslında neye inanıyorum biliyor musun, yani bir insan gerçekten iyiyse internette de gerçek hayatta da aynıdır, işte belki de hatalı düşünüyorum,mesela ben hep dürüst oldum, onu tanımaya başladıktan sonra başka beklentilere girmedim,onun da kendim gibi olabileceğini düşünerek hata yaptım sanırım.

Acaba ben mi kuruntu yaptım, zaten internet diye hep bir önyargı vardı bende, kafamdan kurup kurup durdum mu ,iyi biri bence, ama ailesine çevresine iyi olması,inançlı olması bir ilişki sürecinde diğer arayışlara girmeyeceğini garantilemiyor ki ,hiçbirşeyin garantisi yok ama işte internetten tanışınca, böyle hissediyor insan.

En çok neden üzülüyorum biliyor musunuz,her anlamda parmakla gösterilirim derler ya, öyle bir insanım ama kısmetten yana şansım pek yok, Ramazan ayında tanıştık,o kadar dua ediyordum ki, diyorum acaba dualarım kabul oldu da ben mi çevirmiş oldum,buna üzülüyorum aslında.Anlatabilmişidir umarım.

kesinlikle mesaj atama. görüşme...bu devirde insan en yakınına güvenemiyo, saman alevi gibi böyle şeyler...

başkası onun mail adresiyle açtığı için şifreler onun adresine gelir, mesela bu konuda da soru işareti vardı, unu ona söylediğimde hiç oyalanmadan , hemene dur bir gireyim bakayım kimmiş vs dedi, hemen bir çözüm buldu, insan duraksar, bir 5-10 dk geçer, nasıl hemen girebildi adrese, vakit kaybetmeden, ya ben çok fesatım internette olduğu için paranoya yaptım iyice ya da ..

Başkası açmış benim adıma demiş ya, başkasının açtığı hesabı nasıl donduracak acaba??

O arayışlara çoktan bşladı zaten ,beni o siteden kızlarla konuştuğu adresinden sildi,benim silmemi bekliyordu, gerçek adresten konuşalım diyordu zaten, sahteden silmiş ama asıl adresten silmemiş

o şimdi başka çok ama çok guvendıgı ve en gec yaza kadar yuva kuracagı başka bır kızla meşguldur

Değil mi ,nasipte varsa olur, ben de öyle düşünmek istiyorum

Fikirlerimize ihtiyaç duyuyorsun ama bizim yazılarımız seni pek etkilmiyor gibi kafandaki sorulara odaklanıp acaba şöylemi böylemi diye ona mesaj atmanı haklı çıkaracak bir neden arıyo gibisin..bence burdan birilerinin evet mesaj atmanın mantıklı olduğunu onaylamasına ihtiyacın var gibi geldi ama dış göz olarak şu açıkki o çocuk güven veren biri değil,ve yalanın küçüğü büyüğü olmaz küçüğü söyleyen sıkışınca büyüğüde söyle ve minicik pempe görünen bir yalanınbile etkilerinden arınmak yıllara mal olabilir...çocuk aramayınca hemen kaçan kovalanıra sarmayın sakin olun daha hiç görmediğiniz birinin ardına düşmeyin bence klasik erkek tavrı bence mesajlşmak için şu halde olduğunu bile tahmin ediyodur..
kırmak istemedim üzülmezsin işaallah ..

bence mesaj atmayın size daha lk konuşmanızda evlenmek istediğini belirmiş hangi erkek ilk gördüğü yada ilk konuştuğu kıza ben senle evlenmek istiyorum derki:44: internette tanışıp evlenenler oluyor ama çok iyi tanımak gerekiyor

bu cümlelere aynen katılıyorum.acaba şöyle miydi böyle miydi deyip durmak yerine hayırlısı değilmiş diye şükredin bence.yalan söylediği ortada.başkası hesap açmışmış.kesinlikle kendisi açmış,çok komik bir yalan.ve sen de bunu biliyorsun.o internet sitesi dediğin yerlerde sağlam birini bulman çok zor dikkatli olmalısın.her söylenene,her ''ciddiyim evlenicem,şöyle dindarım.bende Allah korkusu var.''diyene inanma.nikah masasına oturana kadar inanma hatta,hep temkinli ol.bak ben bir nişan geçirdim.aileler tanıştı.adam sülaleye girdi.oturmamız için ev aldı.eşya bile baktık.en baştan beri evlenicez diyen bu şahıs meğer resmiyette evlenmek istemiyormuş.onun evlilik anlayışı,birlikte yaşamak ya da illa evlilik olacaksa da dini nikahla evlenmekmiş.9 ay sonra acı bir şekilde anladım.

Konuya bir öyküyle katılmak istiyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım sizin gibi netten tanıştığı biriyle evlendi ancak internet sade bir vesile oldu . Ortak eğitim alanların toplandığı bir topikte birbirlerine bilgi alışverişi yaparken tanışıyorlar. Tabi herhangi bir beklenti olmadığı için kimsede söylenen şeyler de gerçektir . Çocuk bir güzel gidiyor kızın okulunun olduğu yere bakılıyor falan derken kendi kendine gelip tanışmak istediğini söylüyor ve arkadaş oluyorlar . Gerçekten niyeti iyi olan kişi davet etmez kendi ayağında geldin muamelesi yapmaz. Sanki reel bir hayattmış gibi gelir bakar tanınır olursa olur . Siz arkadaşlık sitesinde tanışmıştınız herhalde ki beyefendi maşallah pek tecrübeli ...

O arayışlara çoktan bşladı zaten ,beni o siteden kızlarla konuştuğu adresinden sildi,benim silmemi bekliyordu, gerçek adresten konuşalım diyordu zaten, sahteden silmiş ama asıl adresten silmemiş
valla canım nasıl bu kadar ınanmak isteyebılıorsunuz anlamaıorum erkekler zil zurna aşık oldukları kadınlara bile iş evlenmeye gelince yan çizebiliolar hem güvenini sarsmış hemde burdan git konus gör dememizi beklıosun e git konuş o zaman canım mesaj at buluş hayat senin hayatın

devam ederdı cnm arada sen kaynamış olurdun.hanı sahte facebook kızlarla takılmaya çalışmak fln hanı bıraz daha özguvenı eksık başka yollarla bırını elde etmeye çalışan erkeklern işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…