- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.882
- 498
o şimdi başka çok ama çok guvendıgı ve en gec yaza kadar yuva kuracagı başka bır kızla meşguldurBen internetten biriyle tanıştım, ramazanda tanışmıştık, uzunca anlatılacak bir konu ama şöyle özetleyeyim,kullandığı mail adresi sadece o siteden tanışma amaçlı kullandığı bir adresti,bunu bana kendisi daha ilk konuşmamızda söyledi, ben facebook ta bu mail adresiyle kendi adı ve farklı soyadıyla açılmış bir hesap gördüm, kötü yerlere üye olunmamıştı,sadece 1 sayfa kötüydü, ama belli sahte hesaptı,bunu ona söyleyince başkası benim adıma açış dedi, girip dondurayım dedi.Neyse,yorum yapmayayım, sonra o gece bana tüm gerçek hesaplarını ,kendisi hakkında nerede çalıştığı, tel no hepsini verdi, ben sana güveniyorum diyordu,aramızda asla c..lik içerikli bir konu geçmedi ,aksine benim hem modern hem dindar yapım onu çok etkilemişşti görüşmek istiyordu, hakkında söyledikleri tamamen doğru gerçek bilgilerimi öyle bir sitede tanıdığım insanlara veremem, kimin ne old bilmiyorum dedi, neyse ben bu başkası açmış o adresi yalanına inanadım, hele açıklamaları beni hiç tatmin etmedi,bir süre görüşmedik, 1 hafta sonra mail atmış , bu arada diğer asıl adresinden beni eklemiş, kabul edip konuşmamızı istiyordu, ben ekledim ve ona dedim seni ekledim diye o gece açtım skype yoktu, bu arada ne sesimizi duyduk ne kamera açtık,sadece seviyeli konuştuk, ama bende hep güvensizlik vardı, o ise bana güvendiğini söylüyordu, bunda yalan söylediğini sanmıyorum çünkü sanırım erkekler bir kızın birkaç cümlesinden nasıl biri oldugunu anlıyorlar, neyse bir mail daha attı, ben de ona internet üzerinden bir rkadaşlığın bana göre olmadığını söyledim, o da cevap olarak izin ver haftaya geleyim göreyim seni ,benim nasıl normal biri normal bir hayatım olduğunu aanlatayım dedi, ben tamam dedim ,o gece konuşmamızı istedi,yani yazışmamızı skpde, konuştuk bu sefer de o fcebook vakasını anlattı ama bana hep yalan geldi ,buluşacağımız gün içinse düşüncesizce bir cümle sarfetti, çok kızılacak bişey değil ama düşüncesizlik işte,uzun lafın kısası, zaten faceook olayında anlattıkları inandırıcı gelmedi, bi de böyle bir şey söyleyince ben de görüşmeyelim dedi, o da üzüldü, bir hata yüzünden böyle yapamazsın kestirip atamazsın dedi, benim senle niyetim ciddiydi, yaza kadar en geç senle yuva kurmayı istiyordum çünkü ben senin çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum vs dedi, ben görüşmeyelim diye direttim, o da son bi kez soruyorum insan sonradan pişman olabilir, buluşalım çayımızı içelim mi dedi, ben cevap veremedim, peki tamam ısrar etemeyeceğim dedi, güzel bir şekilde vedalaştık, 8 gün oldu, ne ben ne o mesaj atmadık, ben onun iyi biri olduguna inanıyorum, sizce ondan mı bekleyeyim, ben mesaj atayım mı, içim içimi yiyor inanın, bana dedikleri kendisi ailesi vs doğru,sadece güvensizlik vardı, o da bana izin ver görüşelim güvenini kazanayım dedi ama ben hayır dedim, sizce hata mı yaptım, ne olur yorumlarınız çok önemli arkadaşlar,ben mi ona mail atıp içimden geçenleri yazmalıyım, o mu atmalı?uzun yazdım özür diliyorum ama kısaltılmış hali bu şimdiden teşekkür ediyorum bir bir
bikere bu ilişkinin temeli bozuk, saçma saçma hesaplar üstüne bide yalan
neyse
peki son hamlesini oynamak ister gibi neden sen görüşmek istemiyorum deyince yok evlencektim senle, yok sen çok iyi birisin vs.
bildiğin çakal, kurnaz bir tip bu
bak ben insanları iyi tanırım, senin anlatmandan belli bu tipin çizgisi
bence görüşme, çek üstüne çizgiyi...
not: ben de eşimle internetten tanıştım, lakin ne o zaman ne şimdi ne bir yalanı ne bir hatası oldu
doğru insan kendini belli eder güzelim, öyle çırpınıp durmasına gerek yok...
bırakın bence hıslerımız bıze aslında gercegı gosterıyo bazen .bıseye ısınamıyosanız sonrasında keske yapmasaydım dıyebılıyorsunuz.guvensızlık hıssedıyosanız var bıseykı sız öyle hıssedıyosunuz egerkı olumlu seyler hısseyseydınız görusun derdım ama bnce en dogrusunu yapmıssınız.
blöf yapmışsın
yalvarsın arasın istemişsin
blöf elinde patlamış
günleri saymışsın
şimdi de geri arasam mı diyorsun
bu kadar çok istiyordun neden baştan hayır dedin o zaman
Hayatımda tanıdığım en iyi en güzel insan en iyi anlaştığım ruh ikizim diyebileceğim insanı internette tanıdım ama beni yarı yolda bırakti bırakmasaydi hala onu tanıdığıma şükredebilirdim. Şimdi beddua üstüne beddua ediyorum.
çok kararsız davranmışsınız.madem iyi biri olduğunu düşünüyordunuz niye o zaman görüşme teklifini geri çevirdiniz?güvensizlik o zaman vardı da şimdi yok mu oldu?bence üstüne bi soğuk su için gitsin.şimdi tekrardan aramak hoş olmaz.iyice kıymete bindirirsiniz..hem madem güvensizlik var o iş olmaz bence.erkeklerin ciddi düşünüyorum evlenicem demesi onların ciddi olduğunun kanıtı değil.görüşebilirdiniz, belki bi çay içebilirdiniz.ama bişeyler içinize sinmemiş olmamış işte.unutun gitsin.
kesinlikle mesaj atama. görüşme...bu devirde insan en yakınına güvenemiyo, saman alevi gibi böyle şeyler...
Başkası açmış benim adıma demiş ya, başkasının açtığı hesabı nasıl donduracak acaba??
o şimdi başka çok ama çok guvendıgı ve en gec yaza kadar yuva kuracagı başka bır kızla meşguldur
bi insanla yüz yüze görüşmeden iyi midir kötü müdür anlayamayız ama en azından izlenimlerimiz olur." yok şöyleyim yok böyleyim, yuva kuracağım seninle. sen tam aradığım tipsin" vs klasik erkek lafları. artı çocuk baştan güven sarsıcı şeyler yapmış. elinden kaçırmamak için evlenmek istiyorum diyo. bi erkek bu kadar kolay bi şekilde de evlenmek istiyorum demez. ki erkek milleti onla çıkar ona bakar buna bakar evlenmeye geldi mi kimseyle çıkmamış kız arar!! çok doğru bi tepki vermişsin. arama adım atma. nasipte varsa olur.
Fikirlerimize ihtiyaç duyuyorsun ama bizim yazılarımız seni pek etkilmiyor gibi kafandaki sorulara odaklanıp acaba şöylemi böylemi diye ona mesaj atmanı haklı çıkaracak bir neden arıyo gibisin..bence burdan birilerinin evet mesaj atmanın mantıklı olduğunu onaylamasına ihtiyacın var gibi geldi ama dış göz olarak şu açıkki o çocuk güven veren biri değil,ve yalanın küçüğü büyüğü olmaz küçüğü söyleyen sıkışınca büyüğüde söyle ve minicik pempe görünen bir yalanınbile etkilerinden arınmak yıllara mal olabilir...çocuk aramayınca hemen kaçan kovalanıra sarmayın sakin olun daha hiç görmediğiniz birinin ardına düşmeyin bence klasik erkek tavrı bence mesajlşmak için şu halde olduğunu bile tahmin ediyodur..
kırmak istemedimüzülmezsin işaallah ..
Ben internetten biriyle tanıştım, ramazanda tanışmıştık, uzunca anlatılacak bir konu ama şöyle özetleyeyim,kullandığı mail adresi sadece o siteden tanışma amaçlı kullandığı bir adresti,bunu bana kendisi daha ilk konuşmamızda söyledi, ben facebook ta bu mail adresiyle kendi adı ve farklı soyadıyla açılmış bir hesap gördüm, kötü yerlere üye olunmamıştı,sadece 1 sayfa kötüydü, ama belli sahte hesaptı,bunu ona söyleyince başkası benim adıma açış dedi, girip dondurayım dedi.Neyse,yorum yapmayayım, sonra o gece bana tüm gerçek hesaplarını ,kendisi hakkında nerede çalıştığı, tel no hepsini verdi, ben sana güveniyorum diyordu,aramızda asla c..lik içerikli bir konu geçmedi ,aksine benim hem modern hem dindar yapım onu çok etkilemişşti görüşmek istiyordu, hakkında söyledikleri tamamen doğru gerçek bilgilerimi öyle bir sitede tanıdığım insanlara veremem, kimin ne old bilmiyorum dedi, neyse ben bu başkası açmış o adresi yalanına inanadım, hele açıklamaları beni hiç tatmin etmedi,bir süre görüşmedik, 1 hafta sonra mail atmış , bu arada diğer asıl adresinden beni eklemiş, kabul edip konuşmamızı istiyordu, ben ekledim ve ona dedim seni ekledim diye o gece açtım skype yoktu, bu arada ne sesimizi duyduk ne kamera açtık,sadece seviyeli konuştuk, ama bende hep güvensizlik vardı, o ise bana güvendiğini söylüyordu, bunda yalan söylediğini sanmıyorum çünkü sanırım erkekler bir kızın birkaç cümlesinden nasıl biri oldugunu anlıyorlar, neyse bir mail daha attı, ben de ona internet üzerinden bir rkadaşlığın bana göre olmadığını söyledim, o da cevap olarak izin ver haftaya geleyim göreyim seni ,benim nasıl normal biri normal bir hayatım olduğunu aanlatayım dedi, ben tamam dedim ,o gece konuşmamızı istedi,yani yazışmamızı skpde, konuştuk bu sefer de o fcebook vakasını anlattı ama bana hep yalan geldi ,buluşacağımız gün içinse düşüncesizce bir cümle sarfetti, çok kızılacak bişey değil ama düşüncesizlik işte,uzun lafın kısası, zaten faceook olayında anlattıkları inandırıcı gelmedi, bi de böyle bir şey söyleyince ben de görüşmeyelim dedi, o da üzüldü, bir hata yüzünden böyle yapamazsın kestirip atamazsın dedi, benim senle niyetim ciddiydi, yaza kadar en geç senle yuva kurmayı istiyordum çünkü ben senin çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum vs dedi, ben görüşmeyelim diye direttim, o da son bi kez soruyorum insan sonradan pişman olabilir, buluşalım çayımızı içelim mi dedi, ben cevap veremedim, peki tamam ısrar etemeyeceğim dedi, güzel bir şekilde vedalaştık, 8 gün oldu, ne ben ne o mesaj atmadık, ben onun iyi biri olduguna inanıyorum, sizce ondan mı bekleyeyim, ben mesaj atayım mı, içim içimi yiyor inanın, bana dedikleri kendisi ailesi vs doğru,sadece güvensizlik vardı, o da bana izin ver görüşelim güvenini kazanayım dedi ama ben hayır dedim, sizce hata mı yaptım, ne olur yorumlarınız çok önemli arkadaşlar,ben mi ona mail atıp içimden geçenleri yazmalıyım, o mu atmalı?uzun yazdım özür diliyorum ama kısaltılmış hali bu şimdiden teşekkür ediyorum bir bir
valla canım nasıl bu kadar ınanmak isteyebılıorsunuz anlamaıorum erkekler zil zurna aşık oldukları kadınlara bile iş evlenmeye gelince yan çizebiliolar hem güvenini sarsmış hemde burdan git konus gör dememizi beklıosun e git konuş o zaman canım mesaj at buluş hayat senin hayatınO arayışlara çoktan bşladı zaten ,beni o siteden kızlarla konuştuğu adresinden sildi,benim silmemi bekliyordu, gerçek adresten konuşalım diyordu zaten, sahteden silmiş ama asıl adresten silmemiş
Bana kendisi ve ailesi hakkında söylediği bilgiler doğru,yalan söylediğini düşünmüyorum, evlenmeden önce bir erkeğin bazı yollarda ki günümüzde sahte facebook adresi açarak veya öyle bir siteden bir sürü kızla takılarak arayışlara girmesini anlayabilirim beni düşündüren ya aramızda bişeyler olsaydı ve bu davranışları devam etseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?