Ben internetten biriyle tanıştım, ramazanda tanışmıştık, uzunca anlatılacak bir konu ama şöyle özetleyeyim,kullandığı mail adresi sadece o siteden tanışma amaçlı kullandığı bir adresti,bunu bana kendisi daha ilk konuşmamızda söyledi, ben facebook ta bu mail adresiyle kendi adı ve farklı soyadıyla açılmış bir hesap gördüm, kötü yerlere üye olunmamıştı,sadece 1 sayfa kötüydü, ama belli sahte hesaptı,bunu ona söyleyince başkası benim adıma açış dedi, girip dondurayım dedi.Neyse,yorum yapmayayım, sonra o gece bana tüm gerçek hesaplarını ,kendisi hakkında nerede çalıştığı, tel no hepsini verdi, ben sana güveniyorum diyordu,aramızda asla c..lik içerikli bir konu geçmedi ,aksine benim hem modern hem dindar yapım onu çok etkilemişşti görüşmek istiyordu, hakkında söyledikleri tamamen doğru gerçek bilgilerimi öyle bir sitede tanıdığım insanlara veremem, kimin ne old bilmiyorum dedi, neyse ben bu başkası açmış o adresi yalanına inanadım, hele açıklamaları beni hiç tatmin etmedi,bir süre görüşmedik, 1 hafta sonra mail atmış , bu arada diğer asıl adresinden beni eklemiş, kabul edip konuşmamızı istiyordu, ben ekledim ve ona dedim seni ekledim diye o gece açtım skype yoktu, bu arada ne sesimizi duyduk ne kamera açtık,sadece seviyeli konuştuk, ama bende hep güvensizlik vardı, o ise bana güvendiğini söylüyordu, bunda yalan söylediğini sanmıyorum çünkü sanırım erkekler bir kızın birkaç cümlesinden nasıl biri oldugunu anlıyorlar, neyse bir mail daha attı, ben de ona internet üzerinden bir rkadaşlığın bana göre olmadığını söyledim, o da cevap olarak izin ver haftaya geleyim göreyim seni ,benim nasıl normal biri normal bir hayatım olduğunu aanlatayım dedi, ben tamam dedim ,o gece konuşmamızı istedi,yani yazışmamızı skpde, konuştuk bu sefer de o fcebook vakasını anlattı ama bana hep yalan geldi ,buluşacağımız gün içinse düşüncesizce bir cümle sarfetti, çok kızılacak bişey değil ama düşüncesizlik işte,uzun lafın kısası, zaten faceook olayında anlattıkları inandırıcı gelmedi, bi de böyle bir şey söyleyince ben de görüşmeyelim dedi, o da üzüldü, bir hata yüzünden böyle yapamazsın kestirip atamazsın dedi, benim senle niyetim ciddiydi, yaza kadar en geç senle yuva kurmayı istiyordum çünkü ben senin çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum vs dedi, ben görüşmeyelim diye direttim, o da son bi kez soruyorum insan sonradan pişman olabilir, buluşalım çayımızı içelim mi dedi, ben cevap veremedim, peki tamam ısrar etemeyeceğim dedi, güzel bir şekilde vedalaştık, 8 gün oldu, ne ben ne o mesaj atmadık, ben onun iyi biri olduguna inanıyorum, sizce ondan mı bekleyeyim, ben mesaj atayım mı, içim içimi yiyor inanın, bana dedikleri kendisi ailesi vs doğru,sadece güvensizlik vardı, o da bana izin ver görüşelim güvenini kazanayım dedi ama ben hayır dedim, sizce hata mı yaptım, ne olur yorumlarınız çok önemli arkadaşlar,ben mi ona mail atıp içimden geçenleri yazmalıyım, o mu atmalı?uzun yazdım özür diliyorum ama kısaltılmış hali bu şimdiden teşekkür ediyorum bir bir