Lütfen yardım edin bebeğimin bacağındaki kırmızılıklar :(

Dertli Gizem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
80
51
28
Bebeğimin bi bacağında kırmızı nokta gibi şeyler var sivilce değil başı yok yuvarlak yuvarlak ne olabilir? Anca yarın hastaneye gidebilirim ama şuan çok korkuyyorum bilgisi olan varmı resmi paylaşcam._
Güncelleme
Kardeşlerim çok şükür kendi kendine geçiyor gibi şimdi kontrol ettim hepiniz çok sağolun ne olduğunu anlamadım bidaha tekrar ederse gidecem doktora

Eklentiler

• 20180829_182951-1.jpg
    20180829_182951-1.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 371
  • 20180829_182936-1.jpg
    20180829_182936-1.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 224
Son düzenleme:
Bana da alerji gibi geldi

Isilik olsa tüm vucudunda cikardı yada sırt bölgesinde de olurdu malum en fazla oralar terler

Son üç gün farkli bişey yedimi ? Yada sizi emiyorsa sizden de bebege gecebiliyor alerjik besin

İsilik böyle birbirinden ayrı kabarcıklar olmuyor. İsilik olan bölge komple kızarıyor bir de daha sık ve küçük oluyor kabarcıklar..
Bana isilik gibi geldi
Kızarıklıkların bezim lastik belgesinde olması orada hassasiyet olması olası
Tabi en iyisini doktor bilir
Benim küçük kızda olurdu görenlerin tepkisi yüzünden doktora her gittiğimde isilik hanımefendi derdi ama öyle demiyorlar deyincede
Onlar daha doktor ama siz genede bize güvenin gülerek derdi
O anımı hatırlayıp güldüm aslında

Son düzenleme:
Bebeğimin bi bacağında kırmızı nokta gibi şeyler var sivilce değil başı yok yuvarlak yuvarlak ne olabilir? Anca yarın hastaneye gidebilirim ama şuan çok korkuyyorum bilgisi olan varmı resmi paylaşcam
Ay can benim korkma sakin ol bende merak ettim durumunu paylaş olur mi çok geçmiş olsun

Bana isilik gibi geldi
Kızarıklıkların bezim lastik belgesinde olması orada hassasiyet olması olası
Tabi en iyisini doktor bilir
Benim küçük kızda olurdu görenlerin tepkisi yüzünde doktora her gittiğimde isilik hanımefendi derdi ama öyle demiyorlar deyincede
Onlar daha doktor ama siz genede bize güvenin gülerek derdi
O anımı hatırlayıp güldüm aslında
Aynen ya bazıları insanı iyice korkutuyor inşAllah isiliktir canım

Üstüne bir şu bardağı ile bastırın.baski uyguladığınız halde kirmizi leke geçmiyorsa doğru acile..
Ateşi ve kusma durumu var mı ?

X