Lütfen Yardım Edin. (BAYAN KOMANDOLUK)

Milli Savunma Üniversitesi mi var bilmiyorum, ilk defa duydum ama, benim bir kız arkadaşım liseden sonra kara harp okuluna gitti , son faceden gördüğüme göre şu anda Afrin'de. Kadın komando yapıyorlar mı yapmıyorlar mı inanın bilgim yok, ama çalışarak neden olmasın. İlk olursunuz ne güzel. Her şeyin başı çalışmak ve çabalamak. Askeri okulların koşullarını da akıldan çıkarmadan hedefe odaklanmak gerek.

17 yaşında bir genç kız kendisini istediği gibi görebilir ve zannedebilir istediği hayali kurabilir zira en dolu yaşları. Sizi takip etmek en son işim bile olmaz anlamsız saçma yorumlarınızın dikkat çekmemesi imkansız. Angelina Jolie falan konu sahibinin 1.80 boyunu kıskandıysanız söyleyin Allah veriyor işte naparsınız eminim kendisi de çok güzeldir yolu açık olsun sizin gibi moral motive düşürenlere inat

Gerçekten komiksiniz. Tahammülsüz sizsiniz, bana saldırdığınıza göre. Konu sahibi de gerçekten böyle bir platformda sormak yerine adam akıllı araştırsın da kulaktan dolma bilgilerle iş yapmasın.

Birçok şey denilir fakat sadece şunu demek istiyorum, şu anki zaman ile atatürkün zamani ile uzaktan yakindan alakasi yoktur artik.

Bunu bilerek ve düşünerek kararini almani dilerim. Ki 17 yaşindasin daha, her bir kaç ay fikirlerin değişir daha.

İyi şanslar dilemeye geldim
İzlenecek yol ile ilgili bir bilgim yok ama amacın çok güzel geldi bana
Allah bahtını ve yolunu açık etsin, Mustafa Kemal'in güzel kızı

Şu anlatıklarınızı anlıcak yapıda birisi degil belliki.
ögretmen falan olabilir ama empati yetenegi yok.

Kendi fikrini beyan etmiş ama bu benim fikrim sizinde gönlünüzce olsun bile diyemiyor.

Çünkü malesef ülkemizde fikirlere saygı yok.

Hep bi ön yargı neden yani niye olmasın gencecik pırıl pırıl bir kızımız.

Ayrıca çokda aklı başında zannedersem.

Akıl yaşta degil başta diye kim söylediyse ellerinden öperim.

Ziraa ögretmen arkadaşımızdan olgun kardeşimiz

Canımm bu yaşta hayatına böyle yön vermek istemen, amaçlarının olması çok güzel. Bir iki ağızdan çok kalitesiz laflar dökülmüş aldırma..

Vatan millet aşkı sonradan olan bir şey değil doğuştan ve yürekten gelir. Kutluyorum seni ve sana burda destek veren kadınları.

Bende polis olmak istiyorum Allah'ın izniyle. Konuyla alakasız olabilir ama değinmek istiyorum. Şu an Suriye'de ki ve doğuda görev yapan askerlerimizin döşeği kar, yorganı gökyüzü. Onların hakkını nasıl öderiz. İnşallah onlar haklarını bizlere helal ederler
Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Gençlerimizin hayallerini bu şekilde aşağılayarak,küçük görerek ve “amaan ergen işte” tarzında yaklaşımlar olduğu sürece bu çocuklarda ne heves kalır ne de başarı. Allah aşkına iyi dileklerde bulunmak bu kadar mı zor? Gerçekçi kararlar vermek için illa 30 yaşında mı olmak lazım? Bunca doktor,bilim adamı veya asker olmak istedikleri bu pozisyonlara kaç yaşındayken karar vermişler acaba? Ben 7 yaşındayken mimar olacağım deyip de ailenin de desteğiyle şuanda mimarlık okuyan insanları tanıyorum. Güzel kardeşim inşallah gönlünce olur herşey,sen hayal et ve güzelce araştırarak yolunu seç.

ŞU VATAN AŞKI İÇİN YANAN ÖĞRETMENİMİZE Bİ DERS VERSİN BU PARAGRAF..

+++
Ben kucukken bilimle ugrasmak isterdim. Simdi akademi ve muhendisligin kesistigi, hem bilimsel hem uygulamali bir alandayim ve cok mutluyum.

Hayallerinizden vazgecmeyin.

Önce bi üni oku .Basketbolu üni de de faal yapabilirsin .Üni bitince sınavlara gir .Erkek yakınım iki üni bitirdi .Bu arada deli gibi spor yapıyordu .Zayıfladı kondisyon yaptı .Zaten yakışıklıydı .Sınavlara girdi şimdi Mit'te .Yani demem o ki önce oku .Kariyer gelir .

hepinize çok teşekkür ederim :) İnşallah. Duygulandım gerçekten

Teşekkür ederim çok haklısınız ama o insana da bir şey diyemiyorum sonuçta o da bir öğretmen ve benim büyüğüm. Ama sizler gereken cevabı verdiniz, arkamda durdunuz. Çok teşekkürler. Gerçekten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…