- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi GaziMustafaKemalim
-
17 yaşında bir genç kız kendisini istediği gibi görebilir ve zannedebilir istediği hayali kurabilir zira en dolu yaşları. Sizi takip etmek en son işim bile olmaz anlamsız saçma yorumlarınızın dikkat çekmemesi imkansız. Angelina Jolie falan konu sahibinin 1.80 boyunu kıskandıysanız söyleyinee guzelim boyle yazınca olay değişti mi konu sahibinin gerçeklerden ne kadar uzak oldugu gerçeği değişiyor mu ne faydan oldu şimdi konuyu okumamışsın bile bir de beni takip etmeyi bıraksan haa ne dersin bak başka yorumlar var onlaar baksan ne dersin benim gözümde kendini bir amerşkan filminin içinde oynayan angelina jolie zanneden bir ergen canlandı.
Isallah değil inşaallah
boşverin cvp verme geregi bile duymuyorum.. çünkü ne söylerseniz söyleyin anlıcanı sanmamYazılanın bi önemi yok . önemli olan gönülden geçen İNŞALLAH.
Hakikaten bilginiz yoksa neden sivri sivri yorumlar yapıyosunuz. Herkese açık platform diye her istediginizi söyleme hakkı dogmuyoki. Genç kızımız yardım bilgi istemiş. Hiç bir bilginiz yok ise hayırlısı olsun sizin in deyin geçin.
Ne bu insanlardaki tahamülsüzlük inanki aklım almıyo. Kanu sahibi kardeşim benim bi fikrim yok ama umarım ne dilersen o gönlünce olsun. Vatan millet aşkın ne kadar güzel işallah olursun
Merhaba arkadaşlar. Henüz 17 yaşındayım ve lütfen doğru cevaplar verirseniz çok sevinirim. Sırf bu soruyu sorabilmek için hesap açtım.
Öncelikle acık öğretim okuyorum cünkü şu an basketbolcuyum basketbolla okul çok zor yürüdüğü için ve basketbolu bırakmamak için aöle yerleştim. 1.80 boyundayım.
Arkadaşlarım hep -kızım sen salak mısın?- diyor çünkü ingilizcem var, modelliğe çağırdılar yani her açıdan modellik, ingilizce boy-pos açısından hostes, yönetici asistanlığı, modellik, stil danışmanı olabiliyorum. Fakat benim hayalim bayan komando olabilmek. Gerçekten gülebilirsiniz ama ben bu işi yapmayı gerçekten yürekten istiyorum. Vatanına, Atasına aşık bir kız olarak. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Milli Savunma Üniversitesini istiyorum. Subaylık kazandıktan sonra komando olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..
ne önyargısı bee nerede yaşıyorsun sen burası Türkiye amerika değil ayrıca vatan millet askı sadece askerlikte gecerli değil.en iyi vatan millet aşkı iyi bir öğretmen olmaktır mesela benim için.herkes vatanına milletine hizmet ediyor.bu bir kılıf değildir benim için gerçekçi bir kariyer planlaması değil o kadar ayrıca 17 yaşına gelmiş biri çogu seyi çok daha iyi bilmeliydi
Yahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.
Memlekette sanki hiç özel harekatçı kadın, komando yokmuş gibi bi tavırlar.
Utan biraz ya kızın isteğiyle Amerikan filmi izlemişsin ergen demeler.
İyi dileğin yok onu anladık bari hevesini kırma çocuğun.
PekiiiGerçekten komiksiniz. Tahammülsüz sizsiniz, bana saldırdığınıza göre. Konu sahibi de gerçekten böyle bir platformda sormak yerine adam akıllı araştırsın da kulaktan dolma bilgilerle iş yapmasın.
Bence de çok yazık...Yazık gerçekten...
Canımm bu yaşta hayatına böyle yön vermek istemen, amaçlarının olması çok güzel. Bir iki ağızdan çok kalitesiz laflar dökülmüş aldırma..Merhaba arkadaşlar. Henüz 17 yaşındayım ve lütfen doğru cevaplar verirseniz çok sevinirim. Sırf bu soruyu sorabilmek için hesap açtım.
Öncelikle acık öğretim okuyorum cünkü şu an basketbolcuyum basketbolla okul çok zor yürüdüğü için ve basketbolu bırakmamak için aöle yerleştim. 1.80 boyundayım.
Arkadaşlarım hep -kızım sen salak mısın?- diyor çünkü ingilizcem var, modelliğe çağırdılar yani her açıdan modellik, ingilizce boy-pos açısından hostes, yönetici asistanlığı, modellik, stil danışmanı olabiliyorum. Fakat benim hayalim bayan komando olabilmek. Gerçekten gülebilirsiniz ama ben bu işi yapmayı gerçekten yürekten istiyorum. Vatanına, Atasına aşık bir kız olarak. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Milli Savunma Üniversitesini istiyorum. Subaylık kazandıktan sonra komando olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..
ŞU VATAN AŞKI İÇİN YANAN ÖĞRETMENİMİZE Bİ DERS VERSİN BU PARAGRAF..Gençlerimizin hayallerini bu şekilde aşağılayarak,küçük görerek ve “amaan ergen işte” tarzında yaklaşımlar olduğu sürece bu çocuklarda ne heves kalır ne de başarı. Allah aşkına iyi dileklerde bulunmak bu kadar mı zor? Gerçekçi kararlar vermek için illa 30 yaşında mı olmak lazım? Bunca doktor,bilim adamı veya asker olmak istedikleri bu pozisyonlara kaç yaşındayken karar vermişler acaba? Ben 7 yaşındayken mimar olacağım deyip de ailenin de desteğiyle şuanda mimarlık okuyan insanları tanıyorum. Güzel kardeşim inşallah gönlünce olur herşey,sen hayal et ve güzelce araştırarak yolunu seç.
Gençlerimizin hayallerini bu şekilde aşağılayarak,küçük görerek ve “amaan ergen işte” tarzında yaklaşımlar olduğu sürece bu çocuklarda ne heves kalır ne de başarı. Allah aşkına iyi dileklerde bulunmak bu kadar mı zor? Gerçekçi kararlar vermek için illa 30 yaşında mı olmak lazım? Bunca doktor,bilim adamı veya asker olmak istedikleri bu pozisyonlara kaç yaşındayken karar vermişler acaba? Ben 7 yaşındayken mimar olacağım deyip de ailenin de desteğiyle şuanda mimarlık okuyan insanları tanıyorum. Güzel kardeşim inşallah gönlünce olur herşey,sen hayal et ve güzelce araştırarak yolunu seç.
17 yaşında bir genç kız kendisini istediği gibi görebilir ve zannedebilir istediği hayali kurabilir zira en dolu yaşları. Sizi takip etmek en son işim bile olmaz anlamsız saçma yorumlarınızın dikkat çekmemesi imkansız. Angelina Jolie falan konu sahibinin 1.80 boyunu kıskandıysanız söyleyinAllah veriyor işte naparsınız eminim kendisi de çok güzeldir yolu açık olsun sizin gibi moral motive düşürenlere inat
Yahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.
Memlekette sanki hiç özel harekatçı kadın, komando yokmuş gibi bi tavırlar.
Utan biraz ya kızın isteğiyle Amerikan filmi izlemişsin ergen demeler.
İyi dileğin yok onu anladık bari hevesini kırma çocuğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?