- 2 Kasım 2017
- 106
- 66
- 13
- 25
- Konu Sahibi GaziMustafaKemalim
ben 18 yaşındayım bende msü ye başvuru yaptım subaylık için. rabbim vatan aşkı için yanan tutuşan herkesin dilek ve duaalarını gerçekleştirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MÜMKÜNSE SİZ Bİ ŞEY CANLANDIRMAYIN.ee guzelim boyle yazınca olay değişti mi konu sahibinin gerçeklerden ne kadar uzak oldugu gerçeği değişiyor mu ne faydan oldu şimdi konuyu okumamışsın bile bir de beni takip etmeyi bıraksan haa ne dersin bak başka yorumlar var onlaar baksan ne dersin benim gözümde kendini bir amerşkan filminin içinde oynayan angelina jolie zanneden bir ergen canlandı.
sen de milleti takip etme ve ayy sunu yazdın bunu yazdın deme git kiminle ugrasacaksan ugrasMÜMKÜNSE SİZ Bİ ŞEY CANLANDIRMAYIN.
SENİ NE İLGİNEDİRİYO Kİ KİMİN KİMİ TAKİP ETTİĞİ. BENCE SİZ Bİ GİDİN DE ŞU ÖN YARGILI DÜÜŞÜNCELERİNİZİ Bİ SÜZGEÇTEN GEÇİRİN . BELKİ Bİ NEBZEDE OLSA ÖN YARGILARINIZI AKITIRSINIZ.sen de milleti takip etme ve ayy sunu yazdın bunu yazdın deme git kiminle ugrasacaksan ugras
Kk yerıne yetkıli bır mercııden fıkır alsanMerhaba arkadaşlar. Henüz 17 yaşındayım ve lütfen doğru cevaplar verirseniz çok sevinirim. Sırf bu soruyu sorabilmek için hesap açtım.
Öncelikle acık öğretim okuyorum cünkü şu an basketbolcuyum basketbolla okul çok zor yürüdüğü için ve basketbolu bırakmamak için aöle yerleştim. 1.80 boyundayım.
Arkadaşlarım hep -kızım sen salak mısın?- diyor çünkü ingilizcem var, modelliğe çağırdılar yani her açıdan modellik, ingilizce boy-pos açısından hostes, yönetici asistanlığı, modellik, stil danışmanı olabiliyorum. Fakat benim hayalim bayan komando olabilmek. Gerçekten gülebilirsiniz ama ben bu işi yapmayı gerçekten yürekten istiyorum. Vatanına, Atasına aşık bir kız olarak. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Milli Savunma Üniversitesini istiyorum. Subaylık kazandıktan sonra komando olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..
En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır..! M. KEMAL ATATÜRKsen de milleti takip etme ve ayy sunu yazdın bunu yazdın deme git kiminle ugrasacaksan ugras
ne önyargısı bee nerede yaşıyorsun sen burası Türkiye amerika değil ayrıca vatan millet askı sadece askerlikte gecerli değil.en iyi vatan millet aşkı iyi bir öğretmen olmaktır mesela benim için.herkes vatanına milletine hizmet ediyor.bu bir kılıf değildir benim için gerçekçi bir kariyer planlaması değil o kadar ayrıca 17 yaşına gelmiş biri çogu seyi çok daha iyi bilmeliydiSENİ NE İLGİNEDİRİYO Kİ KİMİN KİMİ TAKİP ETTİĞİ. BENCE SİZ Bİ GİDİN DE ŞU ÖN YARGILI DÜÜŞÜNCELERİNİZİ Bİ SÜZGEÇTEN GEÇİRİN . BELKİ Bİ NEBZEDE OLSA ÖN YARGILARINIZI AKITIRSINIZ.
Çok merak ediyorum siz 17yasinizda cogu seyi biliyor muydunuz? Ne yapmaya calisiyorsunuz burda 17yasinda bir kiz ne guzel seyler istiyor hevesini kirmak zorunda miydiniz? Ayrica oznel dusunuyorsunuz kimse sizin gibi vatana millete hizmet etmek icin ogretmen olmak zorunda degil!ne önyargısı bee nerede yaşıyorsun sen burası Türkiye amerika değil ayrıca vatan millet askı sadece askerlikte gecerli değil.en iyi vatan millet aşkı iyi bir öğretmen olmaktır mesela benim için.herkes vatanına milletine hizmet ediyor.bu bir kılıf değildir benim için gerçekçi bir kariyer planlaması değil o kadar ayrıca 17 yaşına gelmiş biri çogu seyi çok daha iyi bilmeliydi
SEN OTURDUĞUN YERDEN DERS ANLATIYORSUN. BU VATAN MİLLET AŞKI İÇİN YANMAK MI OLUYOR. YANLIŞ TERCİH YAPMIŞSSIN SEN KUSURA BAK.!ne önyargısı bee nerede yaşıyorsun sen burası Türkiye amerika değil ayrıca vatan millet askı sadece askerlikte gecerli değil.en iyi vatan millet aşkı iyi bir öğretmen olmaktır mesela benim için.herkes vatanına milletine hizmet ediyor.bu bir kılıf değildir benim için gerçekçi bir kariyer planlaması değil o kadar ayrıca 17 yaşına gelmiş biri çogu seyi çok daha iyi bilmeliydi
ne kadar iticisin yazık sana keske kızcağıza biraz gerçekçi ol felan deseydinSEN OTURDUĞUN YERDEN DERS ANLATIYORSUN. BU VATAN MİLLET AŞKI İÇİN YANMAK MI OLUYOR. YANLIŞ TERCİH YAPMIŞSSIN SEN KUSURA BAK.!
Bunda gerçekçi olmayacak ne var? Kadinlar asker olamaz mi? Hakli hayaller birikir birikir ve bir gun gercek olurlar...ne kadar iticisin yazık sana keske kızcağıza biraz gerçekçi ol felan deseydin
BEN ÜLKEMİZ VE ÖĞRENCİLER ADINA O KADAR ÜZGÜNÜM Kİ . BÖYLE BİR ÖĞRETMENE SAHİPLER.ne kadar iticisin yazık sana keske kızcağıza biraz gerçekçi ol felan deseydin
Yahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.ne kadar iticisin yazık sana keske kızcağıza biraz gerçekçi ol felan deseydin
Yazık gerçekten...BEN ÜLKEMİZ VE ÖĞRENCİLER ADINA O KADAR ÜZGÜNÜM Kİ . BÖYLE BİR ÖĞRETMENE SAHİPLER.
İŞTE BU BİR ÖĞRETMENMİŞ . SÖZDEYahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.
Memlekette sanki hiç özel harekatçı kadın, komando yokmuş gibi bi tavırlar.
Utan biraz ya kızın isteğiyle Amerikan filmi izlemişsin ergen demeler.
İyi dileğin yok onu anladık bari hevesini kırma çocuğun.