• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin. (BAYAN KOMANDOLUK)

Milli Savunma Üniversitesi mi var bilmiyorum, ilk defa duydum ama, benim bir kız arkadaşım liseden sonra kara harp okuluna gitti , son faceden gördüğüme göre şu anda Afrin'de. Kadın komando yapıyorlar mı yapmıyorlar mı inanın bilgim yok, ama çalışarak neden olmasın. İlk olursunuz ne güzel. Her şeyin başı çalışmak ve çabalamak. Askeri okulların koşullarını da akıldan çıkarmadan hedefe odaklanmak gerek.

ee guzelim boyle yazınca olay değişti mi konu sahibinin gerçeklerden ne kadar uzak oldugu gerçeği değişiyor mu ne faydan oldu şimdi konuyu okumamışsın bile bir de beni takip etmeyi bıraksan haa ne dersin bak başka yorumlar var onlaar baksan ne dersin benim gözümde kendini bir amerşkan filminin içinde oynayan angelina jolie zanneden bir ergen canlandı.
17 yaşında bir genç kız kendisini istediği gibi görebilir ve zannedebilir istediği hayali kurabilir zira en dolu yaşları. Sizi takip etmek en son işim bile olmaz anlamsız saçma yorumlarınızın dikkat çekmemesi imkansız. Angelina Jolie falan konu sahibinin 1.80 boyunu kıskandıysanız söyleyin:deli: Allah veriyor işte naparsınız eminim kendisi de çok güzeldir yolu açık olsun sizin gibi moral motive düşürenlere inat:KK51:

Hakikaten bilginiz yoksa neden sivri sivri yorumlar yapıyosunuz. Herkese açık platform diye her istediginizi söyleme hakkı dogmuyoki. Genç kızımız yardım bilgi istemiş. Hiç bir bilginiz yok ise hayırlısı olsun sizin in deyin geçin.
Ne bu insanlardaki tahamülsüzlük inanki aklım almıyo. Kanu sahibi kardeşim benim bi fikrim yok ama umarım ne dilersen o gönlünce olsun. Vatan millet aşkın ne kadar güzel işallah olursun

Gerçekten komiksiniz. Tahammülsüz sizsiniz, bana saldırdığınıza göre. Konu sahibi de gerçekten böyle bir platformda sormak yerine adam akıllı araştırsın da kulaktan dolma bilgilerle iş yapmasın.

Birçok şey denilir fakat sadece şunu demek istiyorum, şu anki zaman ile atatürkün zamani ile uzaktan yakindan alakasi yoktur artik.

Bunu bilerek ve düşünerek kararini almani dilerim. Ki 17 yaşindasin daha, her bir kaç ay fikirlerin değişir daha.

Merhaba arkadaşlar. Henüz 17 yaşındayım ve lütfen doğru cevaplar verirseniz çok sevinirim. Sırf bu soruyu sorabilmek için hesap açtım.
Öncelikle acık öğretim okuyorum cünkü şu an basketbolcuyum basketbolla okul çok zor yürüdüğü için ve basketbolu bırakmamak için aöle yerleştim. 1.80 boyundayım.
Arkadaşlarım hep -kızım sen salak mısın?- diyor çünkü ingilizcem var, modelliğe çağırdılar yani her açıdan modellik, ingilizce boy-pos açısından hostes, yönetici asistanlığı, modellik, stil danışmanı olabiliyorum. Fakat benim hayalim bayan komando olabilmek. Gerçekten gülebilirsiniz ama ben bu işi yapmayı gerçekten yürekten istiyorum. Vatanına, Atasına aşık bir kız olarak. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Milli Savunma Üniversitesini istiyorum. Subaylık kazandıktan sonra komando olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..

İyi şanslar dilemeye geldim
İzlenecek yol ile ilgili bir bilgim yok ama amacın çok güzel geldi bana
Allah bahtını ve yolunu açık etsin, Mustafa Kemal'in güzel kızı

ne önyargısı bee nerede yaşıyorsun sen burası Türkiye amerika değil ayrıca vatan millet askı sadece askerlikte gecerli değil.en iyi vatan millet aşkı iyi bir öğretmen olmaktır mesela benim için.herkes vatanına milletine hizmet ediyor.bu bir kılıf değildir benim için gerçekçi bir kariyer planlaması değil o kadar ayrıca 17 yaşına gelmiş biri çogu seyi çok daha iyi bilmeliydi
Yahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.

Memlekette sanki hiç özel harekatçı kadın, komando yokmuş gibi bi tavırlar.

Utan biraz ya kızın isteğiyle Amerikan filmi izlemişsin ergen demeler.

İyi dileğin yok onu anladık bari hevesini kırma çocuğun.

Şu anlatıklarınızı anlıcak yapıda birisi degil belliki.
ögretmen falan olabilir ama empati yetenegi yok.

Kendi fikrini beyan etmiş ama bu benim fikrim sizinde gönlünüzce olsun bile diyemiyor.

Çünkü malesef ülkemizde fikirlere saygı yok.

Hep bi ön yargı neden yani niye olmasın gencecik pırıl pırıl bir kızımız.

Ayrıca çokda aklı başında zannedersem.

Akıl yaşta degil başta diye kim söylediyse ellerinden öperim.

Ziraa ögretmen arkadaşımızdan olgun kardeşimiz

Merhaba arkadaşlar. Henüz 17 yaşındayım ve lütfen doğru cevaplar verirseniz çok sevinirim. Sırf bu soruyu sorabilmek için hesap açtım.
Öncelikle acık öğretim okuyorum cünkü şu an basketbolcuyum basketbolla okul çok zor yürüdüğü için ve basketbolu bırakmamak için aöle yerleştim. 1.80 boyundayım.
Arkadaşlarım hep -kızım sen salak mısın?- diyor çünkü ingilizcem var, modelliğe çağırdılar yani her açıdan modellik, ingilizce boy-pos açısından hostes, yönetici asistanlığı, modellik, stil danışmanı olabiliyorum. Fakat benim hayalim bayan komando olabilmek. Gerçekten gülebilirsiniz ama ben bu işi yapmayı gerçekten yürekten istiyorum. Vatanına, Atasına aşık bir kız olarak. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Milli Savunma Üniversitesini istiyorum. Subaylık kazandıktan sonra komando olabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..
Canımm bu yaşta hayatına böyle yön vermek istemen, amaçlarının olması çok güzel. Bir iki ağızdan çok kalitesiz laflar dökülmüş aldırma..

Vatan millet aşkı sonradan olan bir şey değil doğuştan ve yürekten gelir. Kutluyorum seni ve sana burda destek veren kadınları.

Bende polis olmak istiyorum Allah'ın izniyle. Konuyla alakasız olabilir ama değinmek istiyorum. Şu an Suriye'de ki ve doğuda görev yapan askerlerimizin döşeği kar, yorganı gökyüzü. Onların hakkını nasıl öderiz. İnşallah onlar haklarını bizlere helal ederler :KK43::KK43:
Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Gençlerimizin hayallerini bu şekilde aşağılayarak,küçük görerek ve “amaan ergen işte” tarzında yaklaşımlar olduğu sürece bu çocuklarda ne heves kalır ne de başarı. Allah aşkına iyi dileklerde bulunmak bu kadar mı zor? Gerçekçi kararlar vermek için illa 30 yaşında mı olmak lazım? Bunca doktor,bilim adamı veya asker olmak istedikleri bu pozisyonlara kaç yaşındayken karar vermişler acaba? Ben 7 yaşındayken mimar olacağım deyip de ailenin de desteğiyle şuanda mimarlık okuyan insanları tanıyorum. Güzel kardeşim inşallah gönlünce olur herşey,sen hayal et ve güzelce araştırarak yolunu seç.

Gençlerimizin hayallerini bu şekilde aşağılayarak,küçük görerek ve “amaan ergen işte” tarzında yaklaşımlar olduğu sürece bu çocuklarda ne heves kalır ne de başarı. Allah aşkına iyi dileklerde bulunmak bu kadar mı zor? Gerçekçi kararlar vermek için illa 30 yaşında mı olmak lazım? Bunca doktor,bilim adamı veya asker olmak istedikleri bu pozisyonlara kaç yaşındayken karar vermişler acaba? Ben 7 yaşındayken mimar olacağım deyip de ailenin de desteğiyle şuanda mimarlık okuyan insanları tanıyorum. Güzel kardeşim inşallah gönlünce olur herşey,sen hayal et ve güzelce araştırarak yolunu seç.
ŞU VATAN AŞKI İÇİN YANAN ÖĞRETMENİMİZE Bİ DERS VERSİN BU PARAGRAF..

+++
Ben kucukken bilimle ugrasmak isterdim. Simdi akademi ve muhendisligin kesistigi, hem bilimsel hem uygulamali bir alandayim ve cok mutluyum.

Hayallerinizden vazgecmeyin.

Önce bi üni oku .Basketbolu üni de de faal yapabilirsin .Üni bitince sınavlara gir .Erkek yakınım iki üni bitirdi .Bu arada deli gibi spor yapıyordu .Zayıfladı kondisyon yaptı .Zaten yakışıklıydı .:KK68:Sınavlara girdi şimdi Mit'te .Yani demem o ki önce oku .Kariyer gelir .

17 yaşında bir genç kız kendisini istediği gibi görebilir ve zannedebilir istediği hayali kurabilir zira en dolu yaşları. Sizi takip etmek en son işim bile olmaz anlamsız saçma yorumlarınızın dikkat çekmemesi imkansız. Angelina Jolie falan konu sahibinin 1.80 boyunu kıskandıysanız söyleyin:deli: Allah veriyor işte naparsınız eminim kendisi de çok güzeldir yolu açık olsun sizin gibi moral motive düşürenlere inat:KK51:

hepinize çok teşekkür ederim :) İnşallah. Duygulandım gerçekten

Yahu gerçekçi olacak ne var? Kız atomu parçalamak istiyorum dememiş ki.

Memlekette sanki hiç özel harekatçı kadın, komando yokmuş gibi bi tavırlar.

Utan biraz ya kızın isteğiyle Amerikan filmi izlemişsin ergen demeler.

İyi dileğin yok onu anladık bari hevesini kırma çocuğun.

Teşekkür ederim çok haklısınız ama o insana da bir şey diyemiyorum sonuçta o da bir öğretmen ve benim büyüğüm. Ama sizler gereken cevabı verdiniz, arkamda durdunuz. Çok teşekkürler. Gerçekten :))

Back