- 1 Nisan 2022
- 11.506
- 11.993
- 248
- 31
ileride evlenip senelerce çocuğun olmayınca hatırlarsın bu günleri ne kadar salakmışım diyeolmadim da tekrar test yapmam gerekirmi geri donus yaomadi kimse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ileride evlenip senelerce çocuğun olmayınca hatırlarsın bu günleri ne kadar salakmışım diyeolmadim da tekrar test yapmam gerekirmi geri donus yaomadi kimse![]()
Kız ajajajileride evlenip senelerce çocuğun olmayınca hatırlarsın bu günleri ne kadar salakmışım diye![]()
suan istemiyorummmileride evlenip senelerce çocuğun olmayınca hatırlarsın bu günleri ne kadar salakmışım diye![]()
niye olmadimDeğilsiniz değilsiniz rahatlayın rahatlayınca Regl olacaksınız zaten
2 test yaptim negatif hala olmadimmmm nedennnggKonu cinselliğe açılıp acil yazınca pozisyonda tıkandınız sandım tövbe esttest yapmalısın cinsel ilişkide her zaman risk vardır bu arada.
tek sorunum gebelik varmi sence onu merak ediyorumBi çılgınlık yapıp jinekoloğa gitsene, gebelik yoksa bı sıkıntı var demek ki![]()
Testte cikmadiysa yoktur, korunmussunuz zaten, doktora gitsen daha iyi olur, çünkü regli bu kadar gecikince gebelik olsa kesin görünürdütek sorunum gebelik varmi sence onu merak ediyorum
Pcos falan olabilir gitmende fayda var bence2 test yaptim negatif hala olmadimmmm nedennngg
test yaptim 2 kere bide arada bi kac gun varBi çılgınlık yapıp jinekoloğa gitsene, gebelik yoksa bı sıkıntı var demek ki![]()
pembemsi akinti oldu bugun azcik hasta olurum sanirimPcos falan olabilir gitmende fayda var bence
2 kere yaptim zaten bencede yoktur sanirim akıntım pembemsi oldu geliyor hastaligim sanirim ilk defa boyle oluyor bilmediigmden panik yapiyorumTestte cikmadiysa yoktur, korunmussunuz zaten, doktora gitsen daha iyi olur, çünkü regli bu kadar gecikince gebelik olsa kesin görünürdü
İYİCE TEDİRGİN OLMAYA BASLADİMMMM TEST YAPMAMA RAGMENTestte cikmadiysa yoktur, korunmussunuz zaten, doktora gitsen daha iyi olur, çünkü regli bu kadar gecikince gebelik olsa kesin görünürdü
İyi hadi gözün aydın kendini de burayı da perişan ettintest yaptim 2 kere bide arada bi kac gun var
pembemsi akinti oldu bugun azcik hasta olurum sanirim
niye olurmuyum safligim tutuyor diwkdoeodİyi hadi gözün aydın kendini de burayı da perişan ettin![]()
pembemsi akjtnti hamiledede goruluyormus panik oldumİyi hadi gözün aydın kendini de burayı da perişan ettin![]()
iki kere test yaptim negatif cikti zaten ama akinti pembemsi olunca tedirgin oldum regl de geliyor olabilir gecikti zatenYılda bir iki kez yani mevsim geçişlerinde reglimin bir hafta geçtiği oluyor ...kondomla korunuyoruz bu arada ama inanın ben bile panik oluyorum ya delikse kondom ya hamileysem diye...en sonuncusu geçen aydı doktora gittim test yaptı ilaç yazdi ama icemedim yan etki yaptı..sonra oldum kendiligimden...panik olmayın dikkatli olun...ama evli değilsiniz nihayetinde
sizce olurmuyum geliyor mu yaniYılda bir iki kez yani mevsim geçişlerinde reglimin bir hafta geçtiği oluyor ...kondomla korunuyoruz bu arada ama inanın ben bile panik oluyorum ya delikse kondom ya hamileysem diye...en sonuncusu geçen aydı doktora gittim test yaptı ilaç yazdi ama icemedim yan etki yaptı..sonra oldum kendiligimden...panik olmayın dikkatli olun...ama evli değilsiniz nihayetinde
kahvemsi olmus simdide Hasta mi olucam bilginiz varmiYılda bir iki kez yani mevsim geçişlerinde reglimin bir hafta geçtiği oluyor ...kondomla korunuyoruz bu arada ama inanın ben bile panik oluyorum ya delikse kondom ya hamileysem diye...en sonuncusu geçen aydı doktora gittim test yaptı ilaç yazdi ama icemedim yan etki yaptı..sonra oldum kendiligimden...panik olmayın dikkatli olun...ama evli değilsiniz nihayetinde