• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDİM EDİN acil!!!!!

lutfen banada yardim edin nasil konu acicagimi bulamadim cok acil cevap gerekiyor erkek arkadasimla iliskiye girdik ilk defa ama korunduk , onun oncesinde 4 gun 5 gun once reglim bitti duzensiz oluyordum duzenli olmaya basladim,2 subatta hasta olmustum. 6 mart yada 1 martta regl olmam gerekiyordu ama olmadim regl belirtileri var ada cayi iciyorum surekli ama olmuyorum karnim agriyor ertesi gun kesiliyor akintim da var sarimsi ve beyaz yapiskan oluyor bazende anlamiyorum bu sefer oldum diyorum ama olmadim sevgilimde yanimda 2 gun kaldi 13 subat 14 subat sonrasinda acaba hamilemiyim
diye cok dusundum, stres bide mevsim degisikliginden dolayidir diye dusunuyorum ama bilmiyorum danisicak baska kimsem yok lutfen yardim edinnnn
Yani yaklaşık 1 hafta mi regl gecikti? Korunma yöntemi neydi? Stresten gecikme olabilir

resitim evli degiliz toplumda yanlis gozukur
Toplumu boşverin şimdi. Doktorlar kimseye evli değil misin neden seks yaptın diye sormaz. Aileden soran olursa da vitamin değerlerim düştü kan vermem gerek dersiniz. Sağlık ocağında erken saatlerde aç karna,kan verirsiniz ya da devlet hastanesine dahiliye bölümüne randevu alın orda beta Hcg değeri çıkar. Ben Kasım ayında jinekolojiye gitmiştim doktor benden idrar ve kan testi yaptırmamı istedi hormon sonuçlarımda beta değerim görünüyordu mesela

Toplumu boşverin şimdi. Doktorlar kimseye evli değil misin neden seks yaptın diye sormaz. Aileden soran olursa da vitamin değerlerim düştü kan vermem gerek dersiniz. Sağlık ocağında erken saatlerde aç karna,kan verirsiniz ya da devlet hastanesine dahiliye bölümüne randevu alın orda beta Hcg değeri çıkar. Ben Kasım ayında jinekolojiye gitmiştim doktor benden idrar ve kan testi yaptırmamı istedi hormon sonuçlarımda beta değerim görünüyordu mesela
ailem bunlari yoamama musade etmez zor durumda oldugum ve endise duydugum icin yazdim bi hata yaptik ;( korkutorum

birde sey test yaptim
yazdim zaten de test icin idrar yaparken 10 saniye bekleyin diyordu 6 yada 7 saniye bekledim ama testin ucu nemlendi baya farkeder mi
Farketmez ne çıktı

Back
X