- 27 Şubat 2012
- 15.074
- 25.400
- 798
Tamam o zaman korkmana gerek yok artık bi sal kendini yahunegatifff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman korkmana gerek yok artık bi sal kendini yahunegatifff
Değilsiniz değilsiniz rahatlayın rahatlayınca Regl olacaksınız zatentest yaptim 5 dk negatif 10 dk bekledim yine negatif yapmadan once biraz su ictim degilim
dimi yani cok cahilim
kusura bakmayin![]()
tesekkur ederimm pyle yapicamTamam o zaman korkmana gerek yok artık bi sal kendini yahu![]()
TESEKKUR EDERİMMMMDeğilsiniz değilsiniz rahatlayın rahatlayınca Regl olacaksınız zaten
olmuyorumm halaaaDeğilsiniz değilsiniz rahatlayın rahatlayınca Regl olacaksınız zaten
test yaptim negatif cikti ama hala hasta olmuyorumm tekrar yapmama gerek varmiKonu cinselliğe açılıp acil yazınca pozisyonda tıkandınız sandım tövbe esttest yapmalısın cinsel ilişkide her zaman risk vardır bu arada.
Kesin hamilesineminseniz ayriyeten test yapip icimi eahatlaticam umarim yoktur![]()
Testin fotosu varmıtest yaptim negatif cikti ama hala hasta olmuyorumm tekrar yapmama gerek varmi
Adaçayı adetim sökülsün diye içiliyor, düşük yapmak için değil.Böyle zihne soru işareti düşünce o regl hiç gelmez :) sağlıklı bir gebeliğe adaçayının hiç bir zararı olmaz o nedenle boş yere içip durmayın. Büyük olasılıkla sadece psikolojiktir, hamile değilsinizdir. Test yapmanız lazım.
silik cikmadii negatiffTestin fotosu varmı
iciyorumAdaçayı adetim sökülsün diye içiliyor, düşük yapmak için değil.
negatif ciktimKesin hamilesin
5 dk bekledim negatif 10 dk bekledim negatiftiTestin fotosu varmı
germeyin beni yahuKesin hamilesin
Testin fotosu varmı
olmadim da tekrar test yapmam gerekirmi geri donus yaomadi kimseTamam o zaman korkmana gerek yok artık bi sal kendini yahu![]()
Hayııır stresi bırakolmadim da tekrar test yapmam gerekirmi geri donus yaomadi kimse![]()
timammmHayııır stresi bırak
Hamile kalmak o kadar kolay değil göbeğimiz çatladı kalana kadartimammm
baya yaptik korunduk ama gecikince insan tedirgin oluyorr ilerde tabiki isterizz Allah olmayanlarada bagislasin insallahhhHamile kalmak o kadar kolay değil göbeğimiz çatladı kalana kadar![]()