Bebek Beslenmesi lütfen yardım delirmek üzereyim..oglum ac ac yemiyor. deneyimli anneler fikir verin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gamzeleyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
150
8
96
38
İstanbul
oglum bir yasında dogdugundan bugune kadar biberon emzik vs. agızna anne memesinden baska bişey sokmadı,her marka her markanın her modelini denedim o kadar cok yani..ve süt anne sütü ..denemedigim mama denemedigim süt kalmadı olmadı almadı, ben dört aydır calısıyorum , annem bakıyor ogluma ama yemiyor aksama kadar beni bekliyor , süt sagıp bıraksam bile içmiyor,,,ki bırakmak cok zor oluyor aksamdan sabaha hep memede oldugu için süt kalmıyor, artık son bir aydır cıldırıyorum aglıyorum ne yapıcam bilmiyorum doktora götürdüm kansız dedi kasık sekilde bi kan ilacı var onu verdi kullanıyoruz her sabah bir tane ac karnına ...polivit vitamin denedim kabız yaptı hiç istahı acılmadı...tetzanic damla veriyorum vitamin tık yok ...yumurta peynir pekmez hiç bir sey yemiyor .. mülipa organik meyve suluyu aptamil devam sütü aldım pipetli yok onlarıda içmiyor ...ne olur ya biri bana bi fikir versin iş yerindeyim aglıyorum .. ac ac uyumus simdi ben ne yapım ...

canım doktorunun br önerisi olmadı mı?sevdiği hiç bi yiyecek yok mu peki?muhallebi,muz vs,önce sevdiği şeylerle başlayıp sonra onların içine besleyici değeri olan şeyleri yavaş yavaş katsan?ilk amaç bi şeyler yemesi olsun,yarar zarar hesabını zamanla yaparsın.Anne sütüne alışkınsa bebeklerin devam sütlerini içmediklerini okumuştum,tadını beğenmiyorlarmış,bir de anne sütü bekleyince tadında ne kadar da olsa bozulma oluyor,demir demir kokmaya başlıyo,benim oğlum da beklemiş sütü içmek istememişti,bebeğinini damak tadı çok seçici sanırım,senin yokluğunda ek gıdalara alışsa iyi olurdu,sen gelince de emzirirdin,yoğurt falan da mı yemiyor?ya da bebe bisküvisini falan sütle ıslatsan,ne bileyim aklıma bunlar geldi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…