LÜTFEN YARDIM Bursa'da DOKTOR VE HASTENE ÖNERİSİ ACİL

KELEBEK33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
106
0
Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sitede yeniyim size hikayemi anlatayım 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyorum olmadı bende pko var bugüne kadar çeşitli ilaçlar kullandım ama tam anlamıyla bir tedavi görmedim bulunduğumuz yer doktor açısından yoksun bir yer bu nedenle bursaya geleceğiz tedavi için yardımınıza ihtiyacım var kime gideyim yeri uzak mıdır merkeze sizce özel doktora mı yoksa tüp bebek merkezlerine mi gitmeliyim artık bir an önce başlamak istiyorum lütfen bursalılar yardım bekliyorum

merhaba kelebek Allah en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
bursa da acıbadem hastanesini şahin bey'i tavsiye ederim. çok başarılı bir doktor. hakkında araştırma yapabilirsin. bu sitede de tüp bebek merkezleri bölümünde onunla iilgili bir konu var. orayı oku istersen.
güzel haberlerini de almak ümidiyle

TeŞekkÜrler gazelım evet araŞtırdım yapıyorum da acıbadem sanırım uzak ben bursa dıŞından geleceĞım zor olur galıba

KELEBEK merhaba.........tüp bebek merkezi olarak bursada sana 3 yer tavsiye ediyorum.......ACIBADEM dr....doç. şahin zeteroğlu..........JıNEMED....dr.murat erdemir......bu jinemed BAHAR HASTANESıNıN içinde..........SORANUS dr.serbülent orhaner...........eğer tüp bebek merkezi dr.larına gitmek istemezsen........prf.....osman develioğlu ve gürkan uncu var..........bunların tel noları bende var.istersen sana verebilirim........

SaĞol bluesuu osman develıoĞlu nun adını Çok duydum yerı neresı merkeze uzak mı bız Şehır dıŞından geleceĞımız ıÇın merkezde olsun ıstıyoruz ınternetten bulamadım sen nereye gıdıyorsun

osman develioğlu.......ihsaniyede.....bulvarda........merkezde değil........ben şahin zeteroğluna ve osman develioğluna gidiyorum..........gürkan uncuda dayımın kızının dr.u.......merkezdeki olan jinemed canım......ben murat ardemirede gittim.....güleryüzlü ,nazik bir dr.

SAĞOL BLUESUU SEN HANGıSıNE GıDıYORSUN osman develioğlu NUN ADINI ÇOK DUYDUM AMA BıZ ŞEHıR DIŞINDAN GELECEĞıMıZ ıÇıN HERŞEYıN YAPILABıLECEĞı BıR MERKEZE GıTMEK DAHA ıYı OLUR DıYE DÜŞÜNÜYORUM osman develioğlu NUN YERı NEREDE UZAK MI

SAĞOL BLUESUU SEN HANGİSİNE GİDİYORSUN osman develioğlu NUN ADINI ÇOK DUYDUM AMA BİZ ŞEHİR DIŞINDAN GELECEĞİMİZ İÇİN HERŞEYİN YAPILABİLECEĞİ BİR MERKEZE GİTMEK DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM osman develioğlu NUN YERİ NEREDE UZAK MI

benim dr.um acıbademde şahin zeteroğlu......ama şu sıralar osman develioğlunada gittim.........osman develioğlunun yeri uzak değil ve kolay bir yerde.......

SaĞol canım valla kararsız kaldım rabbım ınŞallah bır yol gÖsterır bursa dıŞından olduĞum ve ÇalıŞtıĞım ıÇın gıdıp gelmek zor olcak ınŞ tez zamanda gelır bebeklerımız

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz bebek sahibiyim...

X