Saç Rengi ve Saç Boyama LÜTFEN YARDIM :( Bu rengi nasil tutturabilirim? (resimli)

cr3mah

KARTALİÇE
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
120
26
133
bu renk cok hosuma gitti ve siyah saclarimi ilk önce actirip bu renge boyamak istiyorum..

yanilmiyorsam karamel.. (ama hangisi ?? karamel bal, karamel kizil, karamel bakir ??)

hangi renkleri karistirirsam tam olarak bu rengi elde ederim?

cevaplariniz icin simdiden cok tesekkürler kizlar :)

Son düzenleme:
saçlarınız siyahmış boya varmı hiç acaba... boya varsa saç çok zor açılıyor ve daha çok yıpranıyor benimde siyah ve boyalıydı kuaför açtı boya yoksa saçınızın yıpranması daha az olur istediğiniz rengi görmesemde karemel tonlarıysa kuaför çok kolay yapar diye dşünüyorum çünkü açma işleminde siyah saçlarda kızıllıklar oluşuyor ve karemel tonlarla rahatlıkla bunlar kapanıyor bence güvenilir bir kuaföre gidin ve resmide gösterin inanıyorum hemen halledecektir kolay gelsin
resim eklemek içinde burdan yararlanabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/tekni...dan-nasil-resim-eklenirresimli-anlatim-7.html

tskler sonunda resimleri ekledim :)

evet mavi siyah boya var, 1 ay önce boyatmistim ama hala akiyor.. yani biraz akittiktan sonra acacagim rengini sonrada karamele boyatacagim.. ama nasil bi karamel bu anliyamadim.. bugün boya almaya gittim ordaki bayan bana saclarini mahfedersin fln dedi moralim bozuldu bide baska baska renkler gösterdi.. istedigim renge hic benzemiyordu..
bidahaka gidersem fikrini sormadan almayi düsünüyorum onun icin numaralari lazim..
bide siyahi akitmam icin kac % oranli acici güzel acar?

yardiminiz icin cok tesekkürler..

rica ederim moralinizi bozmak istemem ama gerçekten mavi siyahtan saçı yıpratmadan bu rengi elde etmek zor olur kuaförlerin bile en çok zorlandıkları siyah mavi siyahlar şimdi biri kalkar ben yaparım der yakar allah korusun saçı karar veriseniz açmayıda boyamayıda güvendiğiniz bir kuaföre sorun sanırım kademe kademe açarak bu saçı elde eder boyaların aynısını bulmak çok zor bulsanız bile saçta bambaşka renk çıkabiliyor saçı cinsine rengine göre kuaförler buna göre renk karıştırarak elde ediyorlar bu renkleri yinede yaptırırsanızda önce bir tutam saçta testettirin önce açmayı oryal olunca saç ne hale geliyor görün ona göre yaptırın ben öyle yaptırdım ve sağolsun kuaförüm yakmadan saçı fazla yıpratmadan çok güzel bir saç yaptı bana ama 15 gün arayla iki işlem yaparak bir kerede saçı çok zorlamayalım yanar dedi bende bu arada bol bol bakım yaptım ve memnunum sonuçtan yani sonuçta oluyor ve moral bozmayada deymezz yeterki güveneceğiniz bir kuaför ve sabır gerekiyo

bence önce saç boyası silicisi alıp mavi siyahı bir güzel akıtmak. gerekirse 3 kere üst üste uygula. biocarin var mesela saç boyası kusturucusu. zarar vermiyo hiç bi şekilde. o saçının rengini soldurur çok büyük oranda. daha sonra açtır. ama düşük vol oksidan kullan. yüzde 6nın üstüne çıkma. oryalin içine de biraz saç kremi kat. böyle olur gibi geldi.

karamel ve bal köpüğü karışımı gibi geldi bana hoş bir renk bende düşünüyorum şuan saçımda altın karamel var denemeye değer

tesekkürler canlarim ama artik cok gec
facia altinda baslik actim ztn :) cok fena yandi saclarim.. simdide kafamda findik rengi var.. baya koyu duruo su anda.. bakalim yikayinca nasil bi halde olacagim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…