• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler lütfen yardım...braun ec1 saç maşası nasıl..acil

porkatal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
157
42
118
Ankara
ec2 maşa aldım 32lik hiç yapmadı saçımı... ec1 nasıl bilen var mı.değişim için acil fikirleriniz lazım.saçlarım uzun 15 mm lik vardı bende bide kalın olsun istedim ama olmadı.ec1 25 mm lik mi..

Ben de bugün ec1 aldım araştırdım ama kaç mm olduğu yazmıyor sanırım 25 mm ,ben çok memnun kaldım çok güzel oldu iri dalgalar almanı tavsiye ederim canım.

ben avatarımdaki gibi istiyorum dalgaları ec1 mi daha iyi olur ec2 mi birde saçalrım uzun dolgun ve kalın telli maşaya sığmaz filan ec2 boyalı saçlar için benim saçım doğal boya yok ec2 alsam bişi olurmu acaba?? bihter modeli için ec1 mi daha uygun ec2 mi?? lütfen yardım edinnn

ec2 maşa aldım 32lik hiç yapmadı saçımı... ec1 nasıl bilen var mı.değişim için acil fikirleriniz lazım.saçlarım uzun 15 mm lik vardı bende bide kalın olsun istedim ama olmadı.ec1 25 mm lik mi..

Ben de maşa almak istiyordum araştırıp buna karar vermiştim, hatta burada başlık açıp danışacaktım da, daha almadım ama. Hiç bir yerde kaç mm olduğu yazmıyor özellikler bölümünde. Bir alışveriş sitesinin yorumlarında okumuştum alan biri ölçmüş ve paylaşmıştı, 26mm yazmıştı. Alışveriş sitelerinde arat canım, satın alanların yorumlarına bak. Bu ürün hakkında güzel yorumlar okudum ben hep. Acaba uygulama hatası yapıyor olabilir misin?

Back