Denemedim hiç siz kullandınız mi?Allah yardımcın olsun canım. Kalpten hissettim sıkıntını. Kaşık mamaları var onları denedin mi hipp? Ferah haberlerini bekliyorum.
Ben yulaflı olandan aldım geçen hafta 4+ yazıyor üstünde. Önce 2 3 çay kaşığı verdim dokunursa diye ama 2 gündür günde 1 kere veriyorum küçük bir kase yiyor. Kavanozda olanlar da var 4+ onlardan da deneyeceğimDenemedim hiç siz kullandınız mi?
Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.Denemedim hiç siz kullandınız mi?
Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebil
Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir
Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.s
Deniycem yardımlarınız için çok teşekkür ederimHatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.
Ne yaptınız acaba alisabildimiArkadaşlar biberona alistiramadim alistiramiyorum da bugün bı arkadaş silikon göğüs ucu denememi söyledi kullanan var mi?
Birde kızım beni emerek uykuya dalıyor bu huyunu nasıl biraktirabilirim lütfen yardımcı olur musunuz??
Maalesef hayır biberona verdiğim parayla heralde bı çeyrek altın alırdım.Ne yaptınız acaba alisabildimi
Kızım 7 aylık açtım onuda denedim maalesef kabul etmedi bardakla içiyor döke saça başka çarem yok maalesef yemek yiyor kahvaltı yemek istemiyor kızım bide öyle bı huyu varSenin ki şuan kaç aylık bilmiyorum ama biberonu ucunu biraz aç öyle de olmazsa normal bardak yada alıştırma bardaklarını dene alışana kadar.
Oğlum çok şükür lansinoh tuttuMaalesef hayır biberona verdiğim parayla heralde bı çeyrek altın alırdım.
Kasik biberon var, onu deneyebilirsinizÇalışacağım için kaşık la bakan kişi ne kadar verir ? Aç kalır diye korkuyorum
Kaç aylık sizinkiOğlum çok şükür lansinoh tuttu
Sizin adınıza çok sevindim eğer calisiyossaniz bı nebzede olsa içiniz rahat edecektirOğlum çok şükür lansinoh tuttu
2 buçuk aylık çalışıyorum o yüzden tutturmaya çalıştımKaç aylık sizinki
2 buçuk aylık çalışıyorum o yüzden tutturmaya çalıştım
Nasıl bı yol izlediniz peki kafanızı şişirmek istemiyorum ama blki faydasını görürüm2 buçuk aylık çalışıyorum o yüzden tutturmaya çalıştım
Uykusunda verdim önce sonra eşime verdirttim bende tutmuyordu çünkü ondan aldı hemen hala tutuyoe çok şükür işte aklım azda olsa rahatNasıl bı yol izlediniz peki kafanızı şişirmek istemiyorum ama blki faydasını görürüm
Sevindim sizin adınızaUykusunda verdim önce sonra eşime verdirttim bende tutmuyordu çünkü ondan aldı hemen hala tutuyoe çok şükür işte aklım azda olsa rahat
Siz alıştıra madınız miSevindim sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?