• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım biberona nasıl alistirirm

Denemedim hiç siz kullandınız mi?
Ben yulaflı olandan aldım geçen hafta 4+ yazıyor üstünde. Önce 2 3 çay kaşığı verdim dokunursa diye ama 2 gündür günde 1 kere veriyorum küçük bir kase yiyor. Kavanozda olanlar da var 4+ onlardan da deneyeceğim

Denemedim hiç siz kullandınız mi?
Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.

Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebil

Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir

Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.s

Hatta alışsın diye ilk günler kendi sütümü sağdım azcık hemen onun içine koydum yulafı öyle alıştı. Sonra suyla yaptım. Seninki hem 6 aylık elmalı yulaflı olanlar var daha tatlı olduğu için sevebilir.
Deniycem yardımlarınız için çok teşekkür ederim 🥰🥰

Arkadaşlar biberona alistiramadim alistiramiyorum da bugün bı arkadaş silikon göğüs ucu denememi söyledi kullanan var mi?
Birde kızım beni emerek uykuya dalıyor bu huyunu nasıl biraktirabilirim lütfen yardımcı olur musunuz??

Arkadaşlar biberona alistiramadim alistiramiyorum da bugün bı arkadaş silikon göğüs ucu denememi söyledi kullanan var mi?
Birde kızım beni emerek uykuya dalıyor bu huyunu nasıl biraktirabilirim lütfen yardımcı olur musunuz??
Ne yaptınız acaba alisabildimi

Alıştırma bardağı dene istersen. Benim de oğlum su içsin diye biberona koydum içiremedim. Bi ara şırınga ile verdim suyu. Alıştırma bardağı ile biraz içti wee nin çok küçük birşey. Daha sonra biberonların ucunu biraz genişlettim. Makasla kestim yani biraz ondan sonra biraz içmeye başladı. Birde normal çay bardağı ile ıçiyor arada.

Senin ki şuan kaç aylık bilmiyorum ama biberonu ucunu biraz aç öyle de olmazsa normal bardak yada alıştırma bardaklarını dene alışana kadar.

Senin ki şuan kaç aylık bilmiyorum ama biberonu ucunu biraz aç öyle de olmazsa normal bardak yada alıştırma bardaklarını dene alışana kadar.
Kızım 7 aylık açtım onuda denedim maalesef kabul etmedi bardakla içiyor döke saça başka çarem yok maalesef yemek yiyor kahvaltı yemek istemiyor kızım bide öyle bı huyu var

Nasıl bı yol izlediniz peki kafanızı şişirmek istemiyorum ama blki faydasını görürüm
Uykusunda verdim önce sonra eşime verdirttim bende tutmuyordu çünkü ondan aldı hemen hala tutuyoe çok şükür işte aklım azda olsa rahat

Back