- 27 Nisan 2012
- 111
- 0
- Konu Sahibi chanelcoco
tatlım ben aslında adetimin geçmesini beklerdim test yapmak için ama adetimden 3 gün önce leke geldi bi kaç damla hiç öle olmazdı.. araştırdım baktım yerleşme kanamasıydı sanırım.. ve tam adet göreceğim gün kanda 22,9 çıktı..4 gün sonra bu değer 118 oldu 3 gün sonra 430 oldu ... benimkide büyük ihtimal geç döllendi sanırım.. senin az artması adet geçmediği için olabilir canım.. seni çok iyi anlayabiliorum beklemek zor evet.. içinin rahat etmesi için yarın aynı yaptırdığın yerde bir daha baktır çünkü beklerken insanın aklına neler geliyor insan o anda hiç pozitif düşünemiyor hep negatif düşünüosun ama sonuçlar iyi oluyor merak etme allah bebek isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gebelerede sağlıklı sorunsuz telaşsız gebelikler nasip etsin AMİNNNNNNNNNNN
canım ben de yolculuğa çıkıcaktım sırf oyüzden baktırmıştım.yoksa ben de reglimi beklerdim keşke öyle olsaydı böyle beklemek bazen ümit etmek bazen de ümitsizliğe kapılmak insanı mahvediyor..bugün regli olmam gereken gündü.ama şuan hala bişey yok.zaten kendimi biliyorum ben regli olacağım zaman tatlı diye çıldıran birisiyim ama şuanda hiç öyle bi durumum yok.oyüzden bugün regli olacağımı sanmıyorum.ara ara kaç gündür regli olacakmışım gibi bi ağrı geliyor sonra hemen geçiveriyor.anlamadım ben bu işi..inşallah yarın bi test daha yaptırıcam Allahtan hayırlısını dilemekten başka şuanda yapabileceğim bişey kalmadı.senin değerlerin çok güzel canım bence,daırısı inşallah benim başıma :) Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah keseyi bebeği ve kalp atışlarını da en kısa zamanda görürsün tatlışım :)