lütfen yardım...!!!ben gibi olan varmı?

E

EU3

Ziyaretçi
kızlar çok bunaldım artık..ben 6 haftalık hamileyim..hamile kaldığımdan bu yana bütün gece sağa dön sola dön,,,sürekli sinir basıyor beni ama bir türlü uyuyamıyorum..yetmedi zırıldıyorum artık sinirden,gözyaşım çıkmadan ağlıyorum resmen..bu nasıl bir şeydir neden oluyor ben anlayamadım...offffffff..eşimle yatamıyorum..o da zavallım başka yatağa geçiyor ben huzursuz olmayım diye..ama ben ne onla nede onsuz yatabiliyorum..deli olucam..bir yandan mide bulantılarım,isteyerek kaldığım hamilelik bana zindan olmaya başladı,ne yapacağımı bilmiyorum..sürekli sinir nöbetleri geçiriyorum,zaten panik atak hastasıyım..neden oluyor bu uykusuzluk acana bilen varmı aranızda? kullandığım folik asitten kayunaklanıyor olabilirmi ki?(gerçi pek sanmıyorum,1 gün bıraktım belki ondandır diye ama gene uyuyamadım)..buna bebek neden oluyor diye bebeğide istemez oldum inanın..ne olur bana bir akıl verin,çıldıracağım..

senağlamasenağlamasenağlama

gunaydın canım merhaba bende 7 haftalık hamıleyım bende ılk 2 gun senın gıbı oldum sevıçtenmıydı yoksa korkumuydu bılemedım amma çok sukur şimdi gectı bu aralar bende huzursuzum ınleyesım gelıyor kasık bolgesı bıraz sızlıyor vede bende daha mıde bulantısı ve dığer belırtıler falan yok acaba hep boylemı olacak hayırlısı olur İnsallah canım merak etme gecer ınsallah hamılelığıne sevın bak ben 1 sene 18 ay bekledım çok sukur sonunda Rabbı verdı bebeğı olmayan çok kadın var burda sıkkrumuzu bol bol yapalım hepsı gececek ınan

canim seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde..ben su an 12 haftalik hamileyim ama senin gibi ilk 9 haftam zindan gibiydi..helede geceleri...artik uyku nedir unutmustum..bütün gece bir bunalim sikinti saat basi uyanma nasil diyeyim artik sinir küpü olmustum...ama sadece geceleri degil bütün gün böyleydim...icimde öyle bir sinir vardiki yani birileri beni sinirlendirse herhalde onu parcalayabilirdim..migde bulantilarimida söylemiyorum..evde artik parfüm yasakti..zavalli esim senden benim dokuz ay cekecegim var diyordu..artik hayattan hic zevk almiyor kendimi hasta gibi hissediyordum...ama cok sükür 10.haftalardan sonra yavas yavas düzelmeye basladim...cok sükür simdi migde bulantilarimda azaldi..neredeyse hic yok..unutma hamileligin en zor zamanlari ilk üc ay ve son üc ay..vücudun buna alismasi biraz zaman alabiliyor...biliyorsun bütün hormonlar degisiyor..sen sakin olmaya calis ve inan bana 3 aydan sonra hersey yoluna girecek ve hamileliginin en güzel dönemleri baslayacak...bunu sana bir cocuk annesi ve ikincisini bekleyen birisi olarak söylüyorum..inan bu en zor ama en kisa sürecek olan hamilelige alisma süreci..bu sürecte bol bol dinlen ve hicbirseyi kafana takma!!!!!3.aydan sonra bana nekadar mutlu ve rahat oldugunu söyleyeceksin!!!!

canım bence sakin olmalısın bu geçici bir durum unurmaki artık hamişsin sen ne hissedersen bebişinde hissedicek .. bence budurumdan şikayet etme senin yerinde olmak isteyen birsürü kadın var....

bende 7haftalık hamileyim aynı sorunları bende yaşıyorum hatta üstüne bulantılarım var üstelikte hiçbişey yiyemiyorum ama geçicek etrafımdakiler böyle olmasının normal olduğunu söylüyorlar hamile olmak kolay değil çünkü hormonlar alt üst oluyor vücut bebek için yer açmaya hazırlanıyor geceleri uyumanı sağlıycak bişeyler bulmaya çalış ve herşeyi kafana takma hamile arkadaşlarınla veya bebeği olan arkadaşlarınla sohbet et gerçekten iyi gelicek sana

canım bende ilk hamileliğimde aynı şeyleri yaşamışdım .sanırım tekrar hamileyim 9 gün geçti çarşamba belli olacak neyse hayırlısı ben senin gibi olmuşdum ama çözümü ince bir gecelik giymekde buldum çünki sütyen ve kilodumun lastikleri sanki beni boğuyodu nefes alamıyordum.bi nebze olsun öle rahatlamışdım daha sonra melisa çayları ii geliyo 2 fincan sabah ve yatmadan önce iç pisikolojikde olsa rahatlıyosun banyo yapmaya çalış bunlar sana ii gelicek ilk üç ay çok zor geçer bide son üç ay.son aylarda da kabus görmekden uyuyamıyacaksın.annelik kolaydeil çocuk doğdukdan sonrada uyuyamadığın günleri arıycaksın .
allah sağlıklı ve hayırlı bebiş nasip etsin...

Benimde aksine hep uykum gelirdi, akşam 9 da yatardım sabah 8 e kadar. Gündüz çalışmasam gündüzde uyurdum. İlk 3 ay her hamile sıkıntı çekiyor, 3 ay geçsin bak nasıl unutacaksın, ben de bulantılardan çok çektim ama şimdi miniğimin hareketlerini hissesidince o günleri hatırlamıyorum bile. Sabret geçecek.

canim seni cok iyi anliyorum.ben 5 sene sonra tedaviyle hamile kaldim.ilk uc ay hep endiseliydim cunku kanamam olmustu.sunada 30 haftalik hamileyim kanamamin oldugu gunden beri endiseliyim.uyuyamiyorum gece surekli uyanip ic camasirimi kontrol ediyorum.benimki farkli bir durum.sende aksam yatmadan once mutlaka ilik bir bardak sut ic.eger calismiyorsan mumkun oldugu kadar gec yat.boylece vucudun iyice yorulur.ve vitamin haplarini sabah al.birileriyle konusup dertlesmeye calis.va bebegini dusun sen ne kadar rahatsiz olursan o da o kadar rahatsiz.onunla konus bu bence seni rahatlatir.esinin sana masaj yapsini iste ayaklarina mesela bu cok rahatlatiyor.

Aynısını ben de yaşıyorum, sinir hala var hiç yanlışa tahammülüm kalmadı .Benim de kanamam olduğu için kramplar mahvediyordu beni yüzüm gözüm arpcık ,uçuk oldu cildim mahvoldu yine hamd olsun bi tanıdığım 3 aylık hamile 3 aydır da hastaneden çıkamıyor serumla duruyor kız..geçer canım bunlar sabırlı olalım..

merhaba dun hamile oldugumu ogrendim 4 haftalikmis .bende 3gundur uyuyamiyorum:KK43:ins. gecer diye umit ediyorum diger arkdaslarinda SIKINTILARININ azalmasini dilerim

ben 4.hafta neredeyse hiç uyuyamadım, artık cinnet kıvamına gelmiştim ki, dünya tersine döndü.
hayatım boyunca gece 12den önce yatmayan ben saat 10da uyuyaklıyorum!
eminim senin de uykusuzluğun gecmek üzeredir...
slms

Allah Allah ben böyle bir sorunu yaşamamıştım mide bulantılarım vardı ama o da aşırı değildi....

Kızlar dr larınıza bir danışın, olmadı bir uzmandan yardım alın...

Hamilelikte stres herşeye etken sizin sakin ve rahat olmanız lazım...

Allah hepinizin yardımcısı olsun....

canım panik atagım varr diyosunn aynı dertten bende müzdaribim ve hamile kamaya korkuyorum eger hamile kaınca ilaçlarını kestiysenn sıkıntıların bundan dolyıdır işte senin başına gelen benim başımada gelcek diye korkuyorum ilaçları içmezsem çok fena oluyorum eger terapi alırsan 2 haftada bir rahatlarsın diye düşünüyorum bence panik ataktann oluyo sıkıntıların diger arkadaşları bilememm ama allah sabır versinn bebişlrinizi düşünün onlarla konuşun innanın daha iyi gelcektir
bitkisell bi şurup varr pasifloraa onu kullanabilirsinizz yada bitki çaylarıı benn öyle yapmayı düşünorumm hamilelegimde yedi bitirdi bu panik atak beniii ALLAHA EMANETT olunn bebişleriniz ve sizz

Canım ben de hamileyim ama şu an için bulantım yok yanlız ilk öğrendiğim zamanlar geceleri uyuyamıyordum biraz heyecandan , biraz kasıklarda ki bağlar sağa sola döndükçe ağrıyordu bir de benim hala göğüs ağrım var bazen o da rahatsız ediyor ama uyumaya çalışıyorum , bence panik le alakalı bir stres durumu olabilir dr. ile görüş derim ben ...

kızlar bence bu uykuzuslugun vermıs oldugu bırsey olabılrımı yanı mesela dınlenemıyorsunuz dogru duzgun oraya don buraya ben kendımden bılıyorum uykumu alamadıgım zamanlar hıc keyfım olmaz sınırlenırım cok cabuk aglarım bıle hanı kucuk cocuklar uykusuz olduklarından sızlanır aglarlar ya mızırdarlar aynı onun gıbı bırsey olmasın

merhaba ben de 9 haftalık ustelık ıkiz bebeklere hamileyim..sabir gerekiyor..sabir gerekiyor fazlaca sabir...))

Canım bende seni çok iyi anlıyorum insanın içi sıkılıyo daralıyo ev dar geliyo en küçük şeye ağlıyo özellikle eşi ne yanında istiyo ne onsuz yapabiliyo ben bide ilk ayımda kayınvalidemgille birlikte yiyip içiyodum herşeye laf atıyolardı daha öncede aynıydı aldırmıyodum ama hamile olunca sabır diye bişey kalmadı sürekli bunalım da idim allahıma şükür bişeyim kalmadı şimdi iyiyim allah yardımcın olsun kendini rahat bırak sıkma bol bol du oku

canım ilk zamanlarda bendede sinir bozukluğu ve ağlamalarım kendimi mutsuz huzursuz hissetme gibi şikayetlerim vardı bende baya zorlandım dediğin gibi planlı bebek yaptım ve nerdeysee bunalıma giricektimm bide bebeğe istemeden hamile kalsaydım nasıl olurdu bilemiyorum... ama geçiyoo az daha sabret geçicek... şu anda 35+1 hamileyim az kaldı prensesimin gelmesine onu içinde hissettiğin anda kıpırdamaya başladığında onun güzelliklerini anlayacaksın....(doğum kısmı hariç onu bide doğumdan sonra konusalım :KK66: ) hamileliğimin zor geçmesine rağmen tekrar bebişim olsun isterim... inş. bir an önce atlatırsın herşey gönlünce olsun sağlıkla olsunn opuyorumnanaktan

oyyy tek bende diilmiş bu sorunnn 8 haftalık hamileyim daha 2 gündür düzene girdi uykularım hiç uyuyamıyodum bi sağa bi sola uyusam bile birsürü rüya görüyodumartık rüya görmekten bıktım yorulmuştum kimi geceler korkutuyolardı bende çok çektim annnıcan canım ama daha 2 gündür biraz biraz düzene girdi gibi ama seni çok ii anlıyorum galiba hamilelikten yoksa ben kafayı yastığa koyduğum anda uyuyan bi insandım şimdi nerdeeee ilk zamanlar heyecandan sandım ama baktım geçmiyo bende dedim bu hamilel,k yapıuo diye ama bekle canım geçer eminim benimki geçyo gibi sanki

X