Lütfen Yardım: Bebeğin Suyu mu Akıntı mı?

ssver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.280
Puanlar
43
Hapşırınca neden sulu akıntı olur hiç normal gelmedi bana

Son düzenleme:
Canım gebeliğimin sonlarına yaklaştım çok şükür hapşırınca öksürünce çiş kaçıyor bazen bence sende de öyle olmuştur çoğu gebe yaşamıştır bu durumu

Benim gebeliğin sonlarına doğru benzer korkum olmuştu. Vajinal akıntı artmış normalde ve normalmiş ama ben korkup en yakın hastaneye gitmiştim cunku hafta sonuydu. Bebeğe , suya bakmişlardi, kalp atışına bakmislardi normal demişlerdi. Bence siz de ne olur ne olmaz doktora gidin cunku eger akıntı değil de bebeğin suyu geliyorsa bildiğim kadarıyla çok riskli

Canım gebeliğimin sonlarına yaklaştım çok şükür hapşırınca öksürünce çiş kaçıyor bazen bence sende de öyle olmuştur çoğu gebe yaşamıştır bu durumu
ya inşallah öyledir ama çamaşırda hem beyaz akıntı hem su vardı

Bi doktora gidin, her sey olabilir kontrol edilsin
daha önce de sulu akıntı şikayetiyle gittim bebeğin suyu iyi dedi spekulumla bakınca da amniyon sıvısına benzemiyor dedi ama tabi net olmayınca insanda şüphe bitmiyor

bana da bebeğin suyu iyi dediler ama her hapşırdığımda azar azar geliyosa başta belli olmaz ki tam azalınca anca belli olur

bana da bebeğin suyu iyi dediler ama her hapşırdığımda azar azar geliyosa başta belli olmaz ki tam azalınca anca belli olur
Allah korusun iyi düşünün bir de bir test vardi pahaliydi ama o testle net anlaşılıyor, amnisure sanirim doktor bakabiliyor. Ben hemen bulamamıştım bu testi eczane getirtmişti.

Bir de
Bu tarz bir şey var. İsterseniz bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…