ne demek rica ederim, burda birbirimize yardımcı olalım kı bu donemlerı kolay atlatalım dimi ..:) bu arada bıraz erken yatırmıssınız sankı..hanı gece sabaha doğru o 1 saat yıne uyanmıs ya erken yatırmaktan kaynaklanıyor...yatma saatını bırazdaha gec saate almayı dene..yada o surede daha az uyusun cok uyumus gece uyanmıs..ama yınede baya ıyı olmus ogunluk uyku saatı..hemen mukemmel uyku duzenı zor zaten bızde bıle aksılıkler zaman zaman cok oluyor merak etme:)mesela aksam 6 dan sonra asıl gece uykusuna kadar daha az yanı suresı daha az uyusa daha kısa surelı gece daha rahat edersın..tabı bıraz da bebeğin belırlıyor saatı sen herzeman basarılı olamazsın istediğin saatte yatırmayı..ama bir rutin belirledin mi inan oyle gidicek..beklıyorum gunluk rutın yaptıklarınızı..görüşürüz..kendınıze cok ıyı bakın
bu arada ıyı gezmeler..:) ıyı olmusdur bebeğinede sanada gezmek..valla bende eşimin aılesının yanına gitmeyi düşünüyordum yazın ama ınan cesaret edemıyorum butun uyku duzenı bozulur dıe:) zaten zor oturttum..bakalım ne yapıcaz bızde..
bu arada ıyı gezmeler..:) ıyı olmusdur bebeğinede sanada gezmek..valla bende eşimin aılesının yanına gitmeyi düşünüyordum yazın ama ınan cesaret edemıyorum butun uyku duzenı bozulur dıe:) zaten zor oturttum..bakalım ne yapıcaz bızde..