• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Lütfen yardım bebeğim su içmek istemiyor çok endiseliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cccfffkkkmmm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
21
1
6
34
Ankara
Merhabalar benim 8 aylık ikiz kızlarım var kızlardan biri hiç su içmek istemiyor mama yerken deistemiyor ayrıca verdigimde de biberondan suyu hayatta içmez bardaktan ve kasıktan da püskürtüyor ne yapmalıyım ilk cocuklarım tecrubesizim kimse de yok sormaya yalnız bakıyorum :50:

Su verdiğiniz biberon ya da kaşık onun bu tepkiyi vermesine neden olabilir. Su vermek için bir oyuncağını ya da bir oyunu kullanmayı denediniz mi? Susadığı zaman suyu kendisi mutlaka isteyecektir. Olmadı doktorunuzla bir görüşün lütfen.

Merhabalar benim 8 aylık ikiz kızlarım var kızlardan biri hiç su içmek istemiyor mama yerken deistemiyor ayrıca verdigimde de biberondan suyu hayatta içmez bardaktan ve kasıktan da püskürtüyor ne yapmalıyım ilk cocuklarım tecrubesizim kimse de yok sormaya yalnız bakıyorum :50:

merhaba benimde 10,5 aylık kızım var suyu içmiyor , 1 yudum 2 yudum 3. yudumda oyun yapıyor biberonla veya bizim içtiğimiz su bardaklarıyla veriyorum, alıştırma bardağıyla kaşıkla hiç içemedi, malesef bu duruma bende çook üzülüyorum ne yapıcağımı bilemiyorum, 7 ay anne sütü sonra mama, ek gıdaylada aramız iyi değil, yemeyen içmeyen çocuk çok zormuş Allah yardımcımız olsun

Back