- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- Konu Sahibi yazboztahta
Arkadaşlar 38 günlük bir bebeğim var ve sarılığımız hala geçmedi... anne sütü sarrılığı olduğu için uzuyormuş ve 10 gün falan önce sarılığımız biraz arttğı için mama takviyesine geçtik günde 3 kez 20cc lik mama veriyordum toplamda 2 gün verdim ama bebekte kabızlığa yol açtı... bebeğim ıkına ıkına zorla yaptı kakasını ve o zaman tahriş olmuş poposu... o günden sonra kendi kakasını yapmıyor... kulak çubuğuna zeytinyağına bandırıp pamuklu kısmını zorlamadan sokuyorum içeriye öyle yapıyor kakasını... günde 2 kez yapıyorum bu işlemi.. yapmazsam ağlıyor hep... aslında çok da yapmak istemiyorum ama bebeğimi öyle göründe gene yapıyorum..
doktora gittik ve doktor az tahriş var kakasını yaparken canı yandığından yapmıyordur dedi ve hametan adlı kremi verdi bundan sür dedi 2 gündür o kremi kullanıyorum... hala kendi yapmıyor... lütfen yardım edin.. ne yapmam gerekli..
1 ayda toplam 950 gram kilo aldı... acaba artık sütüm mü yetersiz gelmeye başladı bebek de gündüzleri yarım saatte bir uyanıyor ama geceleri deliksiz uyuyor ve sadece gündüzleri 2 kez 1.5 saat deliksiz uyuyor gündüzleri sürekli emmek istiyor... doymayan bebek kakasını yapmazmış diye duydum kafam çok karıştı.. lütfen bana yol gösterin
doktora gittik ve doktor az tahriş var kakasını yaparken canı yandığından yapmıyordur dedi ve hametan adlı kremi verdi bundan sür dedi 2 gündür o kremi kullanıyorum... hala kendi yapmıyor... lütfen yardım edin.. ne yapmam gerekli..
1 ayda toplam 950 gram kilo aldı... acaba artık sütüm mü yetersiz gelmeye başladı bebek de gündüzleri yarım saatte bir uyanıyor ama geceleri deliksiz uyuyor ve sadece gündüzleri 2 kez 1.5 saat deliksiz uyuyor gündüzleri sürekli emmek istiyor... doymayan bebek kakasını yapmazmış diye duydum kafam çok karıştı.. lütfen bana yol gösterin