Lütfen yardım, ara kanama ve kasık ağrısı...

yumurtalıkların dıger ınsanlara oranla cok olamsı ve yavas calısması ne demek oluyo pekı :(
bazı insanların oluyo çok olması güzel bişey aslında kolay çocuğun olur:) benim bir arkadaşımında çok çalışıyordu doktor öyle demiş kanaması çok oluyodu ama bence kafana takma bizim psikolojimiz acaip etkiliyo böyle şeyleri hormonel sonuçta

Son düzenleme:
ya benım hıc mı cougum olmıcak kı sımdı :(
hayır canım sakın öyle düşünme çok yumurtan var demiş sana işte güzel bişey bu başka doktora git görün bence doktorlar daha iyi bilir ama öyle şey olmaz yani çocuğum olmucak mı diye düşünmek çok yanlış bişey güzel düşün güzel olsun

hayır canım sakın öyle düşünme çok yumurtan var demiş sana işte güzel bişey bu başka doktora git görün bence doktorlar daha iyi bilir ama öyle şey olmaz yani çocuğum olmucak mı diye düşünmek çok yanlış bişey güzel düşün güzel olsun

cok dedı de ama yavas da dedı cnm ya bana pek ıı bısey gıbı gelmedı :( doktora gıtmeye de korkuyorum acıkcası hıc bısey yapmadan vermeden gondermıslerdı cunku adacayı ıcıyorum yenı basladım bende bakım nı ay kullanım bu cayı sonra yıne agrırsa gıtcem vala

cok dedı de ama yavas da dedı cnm ya bana pek ıı bısey gıbı gelmedı :( doktora gıtmeye de korkuyorum acıkcası hıc bısey yapmadan vermeden gondermıslerdı cunku adacayı ıcıyorum yenı basladım bende bakım nı ay kullanım bu cayı sonra yıne agrırsa gıtcem vala
git git korkma sakın olmadı doğum kontrol hapı verir düzene girer belki kendiliğinden düzelmiştir adaçayı iyi geldiyse

git git korkma sakın olmadı doğum kontrol hapı verir düzene girer belki kendiliğinden düzelmiştir adaçayı iyi geldiyse

evet eskıden zırt bırt bagrı gırerdı sımdı sadece cok yurudugumde ve dıkıldıgımde oluyo farkı gorunce tekrar basladım bende zaten sızde de aynı sorun varmıs sanırım tavsıye ederım cıdden ben cok fazla takmısıtım bu yumurtalık meselesıne cunku :(

Bayanlar merhaba,

Regl dönemlerimiz dışında olan kanamalar çoğunlukla normal olmayan kanamalar olarak karşılanıyor. Hepimiz paniğe kapılıp doktora koşuyoruz acaba kist mi var diye. Bazılarımızda hormonal problemler ve ksteler tespit edilip tedavi edilirken bazılarımızda da hiç bir anormallik olmadığı halde her iki reglin tam ortasında yani ovülasyon dönemlerimizde bazen bir kaç gün süren hafif bir kanama oluyor. Söylemeye çalıştığınız yumurtanın az çalışması çok çalışması dediğiniz şey OVÜLASYON KANAMASI. Eğer doktorunuz bu kanamanın ovülasyon kanaması olduğunu söylüyorsa panik yapmayın bu sizin sağlıklı olduğunuzun işaretidir. Kanaması olmayanlar sağlıksız demek değildir ama bu kanamanın olduğu gün yumurtanız olgunlaşmış yani hamile kalmaya en elverişli zaman demektir.

Bayanlar merhaba,

Regl dönemlerimiz dışında olan kanamalar çoğunlukla normal olmayan kanamalar olarak karşılanıyor. Hepimiz paniğe kapılıp doktora koşuyoruz acaba kist mi var diye. Bazılarımızda hormonal problemler ve ksteler tespit edilip tedavi edilirken bazılarımızda da hiç bir anormallik olmadığı halde her iki reglin tam ortasında yani ovülasyon dönemlerimizde bazen bir kaç gün süren hafif bir kanama oluyor. Söylemeye çalıştığınız yumurtanın az çalışması çok çalışması dediğiniz şey OVÜLASYON KANAMASI. Eğer doktorunuz bu kanamanın ovülasyon kanaması olduğunu söylüyorsa panik yapmayın bu sizin sağlıklı olduğunuzun işaretidir. Kanaması olmayanlar sağlıksız demek değildir ama bu kanamanın olduğu gün yumurtanız olgunlaşmış yani hamile kalmaya en elverişli zaman demektir.

cevap için teşekkürler fakat benim sorunum kistle ilgili bütün belirtiler çikolata kisti gibi duruyordu kasık ağrısı ara kanama vs. ca 125 değerim referans aralığında çıktı fakat hala şüphelerim geçmedi başka ne yapabilirim ki?

Doktorunuz kist tespit ettiyse verdiği tedaviyi uygulamakta başka çare yok ama doktorun teşhis ve tedavisinden tatmin olmadıysanız başka bir jinekologa görünmenizi tavsiye ederim. Bu arada çok çok geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir ve tez zamanda geçer.

Teşekkür ederim dün başka bir jinekolaga gittim çikolata kisti gibi görünmüyor dedi bir ay sonra kontrole çağırdı tahlil sonuçlarıda iyi dedi şimdi içim rahat :)

Tüm doktorlara haksızlık etmek istemem ama neticede insan faktörü devreye girince, hata yapmakta insana özgü olduğuna göre hemen bir doktorun teşhisiyle hareket etmemek lazım. Bazıları hemen kesip biçer bazıları olmadık teşhis koyup insanı zor duruma sokar psikolojisini bozar. Bu sebeple başka bir doktora görünmenizi önerdim. Çok geçmiş olsun. Ama içiniz rahat olsun artık tıp ileri yeni tedavi yöntemleri var allah dermansız dert vermesin. Sevgiler...

Bugun sonuclari aldim.polikistikover kesinlesti.baskada bisi cikmadi.genelde uzun aralikli adet gorulur ama be.imkiside boyle tam tersi demeki:)en azindan durum netlesti.bunada sukur..sen de artik rahatla tamamen iki dr.da yanilmis olamaz.benimde ara kanama var ayni senin gibi sadece sag tarafim agrio tuvalette hep sag taraf agrisi var gaz siskinlik hep ayni ama neticede farkli bir durummus.demeki belirtiler yaniltiyor.cikilata kistimiz yok:)evet kist var ama cikilata degill:))takmayi birakalim gevseyelim artikk gecmis olsun ikimize de...

Çok şükür çok geçmiş olsun. Bende hiç kist yada başka bi rahatsızlık olmadı ama bu her an hepimizde olabilecek bir durum burada ki paylaşımlar bilgilenmemizi sağlıyor en azından birbirimize destek oluyoruz. Bu bakımdan bu forum bir nevi kadın dayanışması durumunu yaratıyor. Çok sevindim kötü bir durum olmadığına. Umarım yaşamınız çok sağlıklı mutlu ve huzurlu geçer. Sevgiler...

Bugun sonuclari aldim.polikistikover kesinlesti.baskada bisi cikmadi.genelde uzun aralikli adet gorulur ama be.imkiside boyle tam tersi demeki:)en azindan durum netlesti.bunada sukur..sen de artik rahatla tamamen iki dr.da yanilmis olamaz.benimde ara kanama var ayni senin gibi sadece sag tarafim agrio tuvalette hep sag taraf agrisi var gaz siskinlik hep ayni ama neticede farkli bir durummus.demeki belirtiler yaniltiyor.cikilata kistimiz yok:)evet kist var ama cikilata degill:))takmayi birakalim gevseyelim artikk gecmis olsun ikimize de...

geçmiş olsun canım teşhis konuldu ya artık tedavi olur allah daha büyük dert vermesin

arkadaşlar merhaba dün akşam yine acildeydim sol kasığımda acaip bir ağrı vardı tahliller temiz çıktı doktor 24 saat gözetim altında durmalısın dedi bütün gece sabahaa kadar uykusuz kaldım dayanamadım kendi isteğimle çıktım hastaneden gece gece 3 hastane gezdim hiçbiri ultrasonla bakmadı lanet ettim ben edirnede okuyorum fazla seçenekte yok burda hala ağrım var ne yapcağımı şaşırmış haldeyim kist patlamış olabilir mi ağrı kesiciyle ağrı mı hafiflettiler gece serum filan verdiler:(

dün hastalandım doktorun verdiği gynelle adlı ilacı içtim ama beni mahvetti resmen mide ağrısı baş ağrısı bulantı:( hastalığım çok yoğun geliyor artık bıktım şu hastalıktan acaba kisti mi atıyorum vücudumdan

Kızlar çok çok geçmiş olsun ama ağrınız geçse bile lütfen kendinizi ihmal etmeyin. Muhakkak işin uzmanı bir doktora gidip tedavinizi yaptırın. Allah şifa versin :(

Aynı durum bendede var adet dışı ara kanamalar beş ay oluyor ara kanamalar doktora gittim çikolata kisti varmış sağ tarafimda sol tarafimda da yumurtalık kisti iki tane varmış doktor ameliyat dedi ameliyat oldum ve kanama yi durdurmak içinde kürtaj etti ama fayda etmedi ara kanama daha len devam ediyor

Back