• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim acaba hamilemiyim

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
32
Kızlar merhaba biz ilk defa bu ay deniyoruz ve adetim 1 gün gecikti sabah test yaptım. Negatif 15 gün olmuş birlikte olalı kendimi çok dinliyorum ama elimde değil dün gece inanılmaz midemde sorun oldu bulantı gibi sıkışma gibi tarifi çok yok bi anda aşırı açıktım gözüm döndü resmen bugünde ben hayatta erken kalkmam 8 de ayaktaydim halsizim yataktan bile çıkmak gelmedi içimden ama göğsümde falan ağrım Yok kasiklarimda arada oluyordu oda yok bi tek göbek deliğim sizladi bugün lütfen yardım edin belirti olabilirmi

15 gün önce birliktelik olduysa testin silik de olsa pozitif olması lazımdı

15 gün önce birliktelik olduysa testin silik de olsa pozitif olması lazımdı

Malesef direk negatif ama 1 gün gecti hala bi umut var ne yalan soyliyim o kadar çok şey okudum ki idrarda belli olmaz erken olduğu için kan yaptır diyenmi istersin bilmiyorum

Canım belirtilerin psikolojik de olabilir ama inşallah hamilesindir tabi. Birkaç gün sonra tekrar test yaptır. Bu ay olmasa da bir dahaki ay olur inşallah.

Kan tahlili yaptım 1.7 cikti negatif yani doktor negatif ama 1.7 olması illaki hormon olması dedi kafamı bulandirdi kaç kere kesin demi diye sordum direk yok desene adet olmadim 3 gun oldu kızlar ya adet duzensizligim yüzünden de olmucak herhalde bu bebis

Canım umarım hamilesindir allah gönlündekini versin ama bu ay denemişsin umutsuzluğa kapılmana stres yapmana gerek yok rahat ol zamanını bekle.

Canım umarım hamilesindir allah gönlündekini versin ama bu ay denemişsin umutsuzluğa kapılmana stres yapmana gerek yok rahat ol zamanını bekle.

İnşallah canım ya ben adet duzenliginden korkuyorum geçen ayda duzensizdi havalardan dedim bu ay ister istemez korktum

Seni ümitlendirmek istemem ama benim bu ay inanılmaz bagırsak ve mide problemlerim oldu afedersin tuvaletim varmış gibi hissedip yapamamak gibi kac bardak bitki çayı içtim anlatamam ama meğerse hamileymişim. Belkide kendimizi çok dinliyoruz çok zor yaaa Allah tüm anne olmak isteyenlere yardım etsin inşallah.

Back